Şimdi Ara

Web Sayfalarının İçerikleri Hakkında (html,script)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
417
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Öncelikle vereceğiniz cevaplar için teşekkür ederim. Online bir alışveriş sitesinde satış yapmaktayım. Ürünlerimin daha üst sıralara çıkabilmeleri için bazı unsurlar bulunmakta bunlardan biriside tıklanma sayısı . Benim sorunum bu tıklanma sayısını artırırken meydana gelmektedir. Bildiğiniz gibi normal bir tarayıcıyı açıp f5 diyerek sayfa yenileme yaptığımda aşağıdaki gibi sayaçları artıramıyoruz. Ben Tor Browser aracılığı ile sayaçlarımı arttırıyordum. (Tor Browser ; her açtığımızda yeni bir adres tanımlayarak internette bize sürekli yeni bir kimlik kazandıran program). Bu tarayıcıda herhangi bir ürünümü açtığımda eğer sayfanın en alt kısmına kadar inersem yani sayacın oldugu kısma inersem sayaç 1 tane artıyor fakat sadece sayfayı açıp kapatırsam sayaç ilerlemiyor. Sayfayı en alta indirdiğimde sayacı tetikleyen şeyin sebebinin ne olduğunu öğrenmem gerekiyor ki bu problemi aşabileyim . Bana yardımcı olabilcek kimse varsa çok teşekkür ederim. Sayacın bir örneği aşağıdadır.

Web Sayfalarının İçerikleri Hakkında (html,script)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sahtemp4 -- 12 Haziran 2015; 5:39:41 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.