Şimdi Ara

Web Sayfası Yaptırmak İsteyenler Buyursun Lütfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
249
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar arkadaşlar, ben Alper. Dün gece yarısı açıklanan yerleştirme sonuçları neticesinde Boğaziçi Üniversiteli
    bir genç olduğumu ve sevincimi belirterek başlıyorum yazıma. Yaklaşık 8 yıldır websayfa tasarımı ve kodlamasıyla
    ilgilenmekteyim ve bu sürecin başından sonuna her dönemimi kendimi bu alanda geliştirerek geçirdim.

Şuan hali hazırda HTML-CSS kaynaşmasını hakkıyla kullanabilen, veritabanlarının işbirliğinde websayfaları hazırlayabilen,
    PHP'den anlayan ve her türlü web scriptiyle çalışabilen, temalar dizayn edip uygulayabilen bir web tasarımcısı olduğumu
    belirtebilirim. Bugüne kadar pek çok kişisel websayfası hazırlayıp pazarlama olanağım oldu. 1-2 demoyu altta görebilirsiniz.
    Geleceğimi elde edeceğim üniversitemi ve istediğim bölümü kazanmamın sonucunda artık bahsettiğim yetilerimi kullanmayı
    ve nakde çevirmeyi istiyorum, bilirsiniz öğrenci planları.

Söyleyeceğim o ki kişisel ve kurumsal web sayfaları hazırlamak ve satmak istiyorum. Tasarım yeteneğime ve kodlama
    bilgime güveniyorum ve kafanızdaki web sayfalarını dizayn edebileceğimi düşünüyorum. Hızlı, tertipli ve titiz çalıştığım
    için kısa sürelerde iyi işler çıkarabileceğimi düşünüyorum, tabiki alıcı ne istediğini biliyorsa :)

Çok uzun anlattın, senden ne isteyebiliriz diyenler için:
    HTML-CSS işbirliğinde, çeşitli tasarım programlarının desteğiyle(AI,PS) kafanızdaki web sayfalarını SEO uyumlu olarak dizayn ediyorum.
    PHP-ASP tabanlı web sistemlerinin isteğinize uygun şekilde entegrasyonunu yapıyorum.
    Bloğunuza veya websayfanıza uygun (seçenekler sunarak) forum sistemleri kurabiliyorum. (Opsiyonel)
    Hosting ve domain işlemlerinizi ayarlıyorum.

Bunları yapıyorsun da fiyatı nedir diyenler için:
    Ortalama, isteğinize özgü, klasik tasarımlı fakat şık bir web sayfasını (genellikle) 3 iş günü içerisinde teslim edip size teslime etmemin karşılığında
    200 TL talep ediyorum.
    Kişisel zevklere özel ve farklı tasarımlar gerektiren, istediğiniz tasarımın karmaşıklığına bağlı olarak teslim tarihi 1 haftayı bulabilen şık bir websayfasını
    teslim etmemin karşılığında 300 TL talep ediyorum.

Fiyatlar hakkında diyebileceklerim böyle çünkü bunlar tamamiyle sizin isteklerinize ve benden alacağı vakite bağlı olarak değişebilen şeyler taktir edersiniz ki. Aşağıda demoları görebilirsiniz. Elimde şuan çok fazla demo olmadığından koyamıyorum, fakat bir fikriniz olur en azından. Yanlarında mezunu olduğum Vefa Lisesi'nin geçen senelerdeki bir festivali için hazırladığım aşif ile 1366x768 boyutlarında kendi tasarımım olan duvar kağıtlarını da paylaşmak istiyorum, hem beğendiklerinizi ekranınızda kullanabilmeniz hem de yapabildiklerim hakkında fikir sahibi olmanız adına.

Websayfa Demoları:

Wallpaperlar:

Afiş:

Websayfası yaptırmak isteyen arkadaşlar bu başlık altından genel hatlarıyla isteklerini belirtebilir, sorular sorabilir ve karar verildiğinde de özel mesaj ile bana detayları bildirebilirler. Herkese iyi forumlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bolshoiboozer -- 24 Temmuz 2015; 19:25:02 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.