Şimdi Ara

Web Site Açmak İçin Neler Lazım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
2.904
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • iyi günler forumda dolaştım ama benzer konu bulamadım eyer varsa özür dilerim benim sorum şu;ben bir form sitesi açmayı planlıyorum ama site açarken neler yapmalıyım hosting ve donanim dışında neler almalıyım bilen varsa yardım edebilirmi şimdiden teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi askinkolay -- 11 Ocak 2012; 22:42:08 >

• Merhabalar,

Hosting ve alan adı dışında eğer ki ücretli bir forum sistemi kullanacaksanız lisans almalısınız.SMF gibi ücretsiz sistemler de tavsiyemdir.Başka bir şeye ihtiyacınız yok bence.

Saygılarımla,
    Mehmet Garanti
  • teşekkür ederim
  • dostum kfkyt_42@hotmail.com ekle yardımcı olurum sana
  • quote:

Orijinalden alıntı: goeksello

dostum kfkyt_42@hotmail.com ekle yardımcı olurum sana

Buradan yardimci olsan da herkes gorup-okuyup yararlansa?

Su, msn ekle yardim edeyim mesajlarini fordugumde cinlerim tepeme cikiyor.(Muhtemelen birsey satilmak istendigi icin yapilan bir sey)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aktifnet -- 12 Ocak 2012; 19:50:34 >
  • hocam forum sıtesı kuracaksan sana host + domain + forum kurulumu 35 tl olur hostun ozellıklerı ihtiyacınız kadar alan 20 gb aylık trafık sınırsız alt domaın sınırsız e-maıl sınırsız MySLQ verıtabanı sınırsız ftp hesabı asp ve php destegı mevcut admın panelı turkce desteklı arayın goruselım 536 402 52 89 aytaç altay
  • quote:

Orijinalden alıntı: aski****

iyi günler forumda dolaştım ama benzer konu bulamadım eyer varsa özür dilerim benim sorum şu;ben bir form sitesi açmayı planlıyorum ama site açarken neler yapmalıyım hosting ve donanim dışında neler almalıyım bilen varsa yardım edebilirmi şimdiden teşekkürler

Merhaba,

Şuradan host hizmeti aldığınız takdirde ücretsiz kurulum hizmeti sağlıyorlar, öneririm. İyi çalışmalar.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: aktifnet

quote:

Orijinalden alıntı: goeksello

dostum kfkyt_42@hotmail.com ekle yardımcı olurum sana

Buradan yardimci olsan da herkes gorup-okuyup yararlansa?

Su, msn ekle yardim edeyim mesajlarini fordugumde cinlerim tepeme cikiyor.(Muhtemelen birsey satilmak istendigi icin yapilan bir sey)

arkadasım hangisi tek tek anlatayım.Gidin aldığınız yerden isteyin kurulumlarını eğer yapmıyolarsada özel olarak yardım edeyim .
    Bnde sizin gibi konuya atlayanlara çok sinir oluyorum.Bide bişey satacak olsam direk konuya yazardım .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GoekseLLo -- 15 Ocak 2012; 15:19:44 >
  • hocam niye bu kadar kızıyosunki ben hergün forum sitesi açmıyorum forumda bu konu hakkında bilgisi olan çok kişi var bende bunlara danışmak istedim
  • quote:

hocam niye bu kadar kızıyosunki ben hergün forum sitesi açmıyorum forumda bu konu hakkında bilgisi olan çok kişi var bende bunlara danışmak istedim

Sana kızan kim hocam ben sana yardım ederim o diger arkadas gibi konuya atlayanlara sinir oluyorum.
  • quote:

iyi günler forumda dolaştım ama benzer konu bulamadım eyer varsa özür dilerim benim sorum şu;ben bir form sitesi açmayı planlıyorum ama site açarken neler yapmalıyım hosting ve donanim dışında neler almalıyım bilen varsa yardım edebilirmi şimdiden teşekkürler

Arkadaşım nasıl birşey kurmak istiyorsun yardımcı olalım?
  • pordan yanlış anlamışım ben portal tarzında bir site kurmak istiyorum anasayfasında haberler fln. olcak aynı zamandada forum olcak
  • Hocam istersen ara yardımcı oluruz diğer host şirketleri gibi uçuk kaçık fiyatlarımız yok sana ne kadar aylık trafik ve alan lazım söyle hemen yardımcı olalım istersen kampanyalarımıza bir göz at

http://www.kiwiwebtasarim.com/index.html
  • merhaba,

ilgilenirseniz ben kendi sunucum uzerinde forumunuzu kurup size kontrolleri veririm. 1 hafta kullanirsiniz begenirseniz ortalama bir fiyata anlasabiliriz. (ihtiyac fazlasi alanim ve bandwidth'im var da)
  • quote:

Orijinalden alıntı: kmgr_x

hocam forum sıtesı kuracaksan sana host + domain + forum kurulumu 35 tl olur hostun ozellıklerı ihtiyacınız kadar alan 20 gb aylık trafık sınırsız alt domaın sınırsız e-maıl sınırsız MySLQ verıtabanı sınırsız ftp hesabı asp ve php destegı mevcut admın panelı turkce desteklı arayın goruselım 536 402 52 89 aytaç altay

hocam merhaba bana ulaşabilirmisin fiyatın uygun geldi almak istiyorum
  • Yararlı olabilir...

http://www.organikmakale.com/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi makaleciler1 -- 26 Ağustos 2013; 20:40:20 >
  • dostum site kurmak için;
    1- domain
    2- hosting

bunlara sahip olmalısın. Bunların dışında kuracağın sitenin amacına uygun olarak, bir içerik yönetim sistemi kurmalısın. Mesela blog kuracaksan wordpress, forum kuracaksan smf - vbulletin ,, portal şeklinde bir site kuracaksanda joomla kullanabilirsin. ben joomla öneririm, çok başarılı bir sistem ve sürekli gelişiyor. domain hosting almadıysan da, netticaret.net.tr den alabilirsin. 8 aydır kullanıyorum, memnunum. soruların varsa, buradan sor, şimdi çalışıyorum müsait olunca yanıtlarım.
  • Tebosa Bilişim olarak Domain + Hosting + Site Kurulumu 30 TL'ya yapıyoruz.

Herhangi Şekilde Bireysel Değil, Tamamen Şirket Olarak Çalışıyoruz.

Tebosa Bilişim - İletişim Bilgileri:

Adres: Şirinevler Mah. Fetih Cad. 4’üncü Sok. Çoban İş Merkezi No:2/3 Bahçelievler/İSTANBUL
    Telefon: 0 (212) 452 73 80
    Fax: 0 (212) 452 73 81
    Web:www.DTicaret.com/hosting
    MSN: Tebosa@Hotmail.Com.Tr
    E-Posta: hosting@DTicaret.com

• hosting+domain+vbulletin
  • 
Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.