Şimdi Ara

WEB SİTEME RADYO,OYUNVB. KODLAR NASIL EKLEYEBİLİRİM

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
703
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selamunaleykum beyler site açılınca canlı yayında ki bir radyonunda aynı anda calmasını istiyorum kodları biliyorum ama nereye nasıl ekleyecegim bu kodları

• Merhabalar

Hazir bir sistem mi kullaniyosunuz wp gibi bunu belirtirseniz...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • citlenbik.net domain bu kardesim sıfırdan hazırlıyom siteyi sohbet sitesi olacak wp ile yapabilir miyim bunu (hazır sistem ne onu da bi açıklayabilirsen )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NUMANGURKAN -- 22 Ağustos 2014; 23:31:16 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: NUMANGURKAN

citlenbik.net domain bu kardesim sıfırdan hazırlıyom siteyi sohbet sitesi olacak wp ile yapabilir miyim bunu (hazır sistem ne onu da bi açıklayabilirsen )

Hazir sistemden kastim sifirdan kendi kodlamadigin yani sifirdan admin paneli filan kendin yapmadigin ornek wordpress gibi bu arada wp ile ilgili bircok eklenti bulunmakta sohbet icinde vardir herhalde hic arastirmadigim icin o konuda bilgim yok

Kolay gelsin ...

• kardeşim facebook hesabın varsa ekleyebilirmisin detaylı konusmamız lazım
  • quote:

kardeşim facebook hesabın varsa ekleyebilirmisin detaylı konusmamız lazım

Varda sorulari burda sorabilirsiniz..facebook hesabi vermiyorum kusura bakmayin eger bi konuda yardima ihtiyaciniz varsa burda sorabilirsiniz bildigim konularda yardimci olabilirim ... yanlis anlamayin lutfen..

• kardeş ben web sitemi nasıl kodlayacagımı bilmiyorum html dilinden anlıyorum elimde hazır kodlar var ama bunları siteme nasıl ekleyecem onları bilmiyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

kardeş ben web sitemi nasıl kodlayacagımı bilmiyorum html dilinden anlıyorum elimde hazır kodlar var ama bunları siteme nasıl ekleyecem onları bilmiyorum

Web sitenize neler ekliyeceksiniz ...soylerseniz

• radyo, oyun, gazete, sohbet kutusuvb. kodlar
  • quote:

radyo, oyun, gazete, sohbet kutusuvb. kodlar

Hocam bunlarin hepsini burda anlatamam size onerim wp ile ilgili arastirmalar yapin bulursunuz..

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.