Şimdi Ara

Web Sitesi Acicam ACİL Yardim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
276
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkeze Meraba Arkadaslar Konuyu Dogru Yere Acmisimdir Umarim ...Simdi Oyle Belese Felan Degil Hostingini Kendim Alicam Domainini Alicam Ve .Com Lu Bir Site Acicam İnternette Epey Gezdim Hazir Site Paketleri Var 150 Tl 200 Tl En İyi Diye Biliyorum Godady Di Sanirim Hosting Firmasinin 2Yillik Ucreti 134 Kusur Liraydi Bu Nasil Bi Denklem Ben Pcden İnternetten Baya Anlarim Biraz Fikir Edinmedende Bi İse Kalkisilmaz Benim İstegim Siteyi Max 200 Liraya Toplamak Siteyi Actim Bitti Degil Surekli Zirvede Tutmam Lazim Bunun İcin Gereken Herseyi Yaparim Yardimlarinizla Hazir Kodlar Var Cart Var Curt Var Suan Kafdaki Soru İse Bu İse Bulasirken Kendimmi Hostingini Secmeliyim Tek Tek Kendimmi Ugrasmaliyim Yoksa Hazir Bir Web Sitesi Paketi Mi Almaliyim Sizce Ne Yapmaliyim Acil Taktik Oneri Ne Varsa Beyler Hayirli Geceler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Merhaba
    Benim önerim domain + hosting alıp wordpress kurmak olur bu bütçeye.
    Bu sayede hem eklentiler sayesinde istediğiniz gibi gelistirebilirsiniz hem de google için daha yararlı sonuçlar elde edersiniz.
    Hazır site paketlerinndense böyle bir çözüm daha mantikli olur.

Dusunurseniz size

1 Adet .com Domain
    SINIRSIZ özellikli web hosting
    Kurulu wordpress

İle hazır hale getirebiliriz. Güncel tutmayı vs yi wordpress öğrenerek kendiniz yaparsınız.

• Usta Sağol Verdiğin Bilgiler için Sana Bir Sorum Olacak Wordpressi Öğrenmek Zormudur Öğrenipmi Başlanmalı Bu Site Açma işine Yoksa Başlayıp Siteyi Kurarken Kurduktan Sonra Deneme Yanılma yöntemiyle Öğrenilebilirmi _?_
  • sıze yenı hazır magaza verelım hem satıs yapın hem para kazanın butun sıstem hazır aylık en az 2000 en fazla 50.000 tl kazanma fırsatı verıyorum

www.metrovizyon.com bu magaza benım sızede aynı magazayı verıyoruz bunun ıcın 18 yasından buyuk olmanız yeterlıdır... detaylı bılgıyı pm ( özel mesaj ) gonderın goruselım saygılarımla...

bız sıze ıcı dolu hazır sıte verıyoruz sız kendı magazanızda satıs yapıyorsunuz kargoyu paketlemeyede karısmıyorsunuz hazır musterı hızmetlerıne kadar hepsı verılıyor kargoyu paketlemeyı gonderımı herseyı alt yapımız yapıyor ve cok kolay bır sekılde para kazanıyorsunuz...
     Web Sitesi Acicam ACİL Yardim

• quote:

Orijinalden alıntı: emir.ct

Usta Sağol Verdiğin Bilgiler için Sana Bir Sorum Olacak Wordpressi Öğrenmek Zormudur Öğrenipmi Başlanmalı Bu Site Açma işine Yoksa Başlayıp Siteyi Kurarken Kurduktan Sonra Deneme Yanılma yöntemiyle Öğrenilebilirmi _?_

Wordpress i öğrenmek kolaydır. Anladigim kadarıyla zaten bilgisayar bilginiz var. O yüzden çok rahat öğrenilebilir.

Başlayıp deneme yanılmayla öğrenmek fayda var. Kendi siten üzerinde yanlış yapa yapa doğruyu bulabilirsin. Ne aradığını bilirsin vs.
    Ben hayatta herseyin deneme yanılmayla daha hızlı kavranacagini düşünüyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: emir.ct

Herkeze Meraba Arkadaslar Konuyu Dogru Yere Acmisimdir Umarim ...Simdi Oyle Belese Felan Degil Hostingini Kendim Alicam Domainini Alicam Ve .Com Lu Bir Site Acicam İnternette Epey Gezdim Hazir Site Paketleri Var 150 Tl 200 Tl En İyi Diye Biliyorum Godady Di Sanirim Hosting Firmasinin 2Yillik Ucreti 134 Kusur Liraydi Bu Nasil Bi Denklem Ben Pcden İnternetten Baya Anlarim Biraz Fikir Edinmedende Bi İse Kalkisilmaz Benim İstegim Siteyi Max 200 Liraya Toplamak Siteyi Actim Bitti Degil Surekli Zirvede Tutmam Lazim Bunun İcin Gereken Herseyi Yaparim Yardimlarinizla Hazir Kodlar Var Cart Var Curt Var Suan Kafdaki Soru İse Bu İse Bulasirken Kendimmi Hostingini Secmeliyim Tek Tek Kendimmi Ugrasmaliyim Yoksa Hazir Bir Web Sitesi Paketi Mi Almaliyim Sizce Ne Yapmaliyim Acil Taktik Oneri Ne Varsa Beyler Hayirli Geceler

Merhabalar;

Web sitenizi açmanız için tarafınıza yardımcı olmaktan memnuniyet duyarız,

Öncelikle, web sitenizin konu içeriği ve tarzını belirlemeniz web sitenizi oluşturmada anahtar olacaktır. Hazır paket alın yada almayın öncelikle ne yapmak istediğinize karar vermeniz gerekmektedir.

Sonrasında, web sitenizi kurabilmeniz için 3 şeye ihtiyacınız bulunmaktadır. İlk olarak alan adı yani web sitenizin ismidir. İkinci olarak web hosting hizmeti ve son olarak web tasarımıdır. ProIrc Hosting olarak ilk iki adımda tarafınıza yardımcı olabilir, alan adınızı tescil edebilir ve kuracağınız sisteme uygun Linux veya Windows hosting hizmeti sunabiliriz.

.COM, .NET, .ORG gibi alan adlarının 1 yıllık tescil işlem ücreti 31.90 TL ve web hosting hizmeti ise yıllık 14.90 TL'den başlayan fiyatlarla sunulmaktadır. Limitsiz paketimizi tercih ederseniz, yıllık 58.80 TL'ye hem limitsiz hosting hizmetine sahip olur hem de ücretsiz 1 yıllık alan adına sahip olursunuz.

Web sitemiz üzerinden detaylara erişebilirsiniz.

ProIrc Hosting ve Internet Hizmetleri
    www.proirc.net / destek@proirc.net

• Degerli Yorumlariniz İcin Sagolun Ozellikle Lynx Kardes Tesekkur Ederim Bu Konu Hakkinda Takilacagim Yerler Olursa Yardimci Olurmusun Acaba ?

• Elbette elimden geldiğince.

Hosting alırkende haberim olsun. Bizim sunucularımızdan hosting alırsanız wordperss in son surumunu yüklü şekilde gelir.
    gerekli ayarlarda da yardımcı olurum size sadece yönetmek kalır
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.