Şimdi Ara

.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
154
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sarımsaklıyoğurt -- 3 Mayıs 2024; 15:29:19 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 2 ay sonra 100 tl lik bir reklam geliri elde edemezsin. En fazla 1 2 dolar.

• Kaygerya kullanıcısına yanıt
    1 2 dolar çok az değil mi

• Yeni acilan bir haber sitesine gunde 10 15 kisi girse 1 2 dolar olarak hesapladim.

• öyle anlatma ile olacak iş değil. 100 tl ile de olacak iş değil. onu da geçtim ayda 100 tl reklam getirecek olması da mümkün değil. Ama fikrime güveniyorum ve illa böyle yapacam diyorsan. Anahtar kelimelerimiz:
    1 Adet Hosting
    1 Adet Domain
    1 Adet Wordpress kurulumu
    1 Adet zevkinize hitap edecek tema.
    tüm malzemeleri karıştırıp kısık ateşte wordpressler bembeleşinceye kadar çalıştırıyoruz. ardından içerikleri girip google a indexletiyoruz. Ardından gidip google veya başka yerlerden reklam başvursunda bulunuyoruz. Afiyet olsun.

sonra hacklenmemeye özen gösterin. Zira wordpress popülerliği sebebi ile bolca saldırı alıyor. Önce temayı bulur sonra wordpress e karar verirseniz belki de zaman kazanırsınz. içeriklerim çok kaliteli diyortrsanız belki de içerik yazarlığı ve/veya içerik satışını düşünmelisiniz. Böyle bir meslek de var. maakale başı 3-5 tl hatta üstünü veriyorlar. o konuda bilgim de yok diyorsanız :http://www.dr.com.tr/search?q=wordpress

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mahoni_38 -- 21 Şubat 2017; 10:58:51 >

• mahoni_38 kullanıcısına yanıt
    Wordpress nerden çıktı şimdi hocam

• yatırım olmadan bu işlerden para kazanamayacağınızı öğrenin artık, illa böyle ufak tefek birşeyler yapacaksanız da gidin bir ether mining pool seçin, oraya yatırın parayı hiç olmazsa geri dönüşü olur
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    BOĞAZİÇİ vs ODTÜ
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Dracos D kullanıcısına yanıt
    Arkadaşım ben kar amacı gütmüyorum ki, zarar etmiyim yeter

• O zaman isin daha kolay. Medium.com tavsiye ederim. Yok site olarak ayri olmali tasarimi değişmeli dersen wordpress.com kurulumsuz site olarak veriyor lakin medium coj guzel okuma deneyim i sagliyor bence dogru yer orasi

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.