Arkadaslar yukarıdaki özelliklerde bir bilgisayarım var.Web sunucusu kurmak istiyorum.Sizce yeterlimi.Ne kadarlık bir baglantı benim işimi rahatlıkla gorur. Farzedinki aylık 1-2 milyon kisi ziyaret ediyor.Cpu ve diger donanımlar bunu kaldırabilirmi.Yardımlarınızı bekliyorum tesekkur ederim.
bellekler, hdd, anakart yetersiz hemde çok yetersiz bana göre
Orijinal Microsoft® Windows Vista® Home Premium
Web sunucusunu bu işletim sistemiyle yapmayı düşünmüyosun deilmi. Bİrde normal eve topluyomuşsun gibi bi görüntü var card reader 512 mb ekran kartı falan. Bence Hazır Web sunucu kiralayan yerlerdeki sistemlere göre cihaz toplarsan daha iyi olur. Ve İşletim sistemi kontrol panelleri gerekli scriptleri toparlamak en zoru bence önce yazılımını tamamla
Arkadaslar,eve toplamıyorum.Elimde olan bir bilgisiyar diyorum.Acaba web sunucusu icin yeterlimi diye sormustum.Saolun yetersiz demissiniz.Bu sadece sorunun en kucuk bolumu.
Ben hic sunucu kurmadım.Normal bir bilgisayar toplamaktan farklı bir bilgi ve beceriye sahip oldugunu dusunuyorum.Bu yuzden hangi ozelliklerde bir sistem ve ne kadar fiyata ,daha oncede belirttigim gibi 1-2 milyon kisinin ziyaret ettigini (ayda) farzederek nasıl bir sistem kurulabilir.Yardımcı olabilirmisiniz.Elimdekini satar sunucuyu toplarım sorun degil.Tesekkurler
sanki casperin bi bilgisayarını yazmışsın toplasan hem daha iyi olur hem daha ucuza gelir
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme