Şimdi Ara

Web Tabanlı Oyunu Projesi [beta versiyon] (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
404
Cevap
3
Favori
25.114
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 3-d defa üye olmayı denedim olamadım en sonunda insallahuyeolurum nickiyle oldum üye Oyun hakkında birkaç sorum var :

1-) Bu oyun daha geliştirilecek dimi?

2-) Kodlamada kullandıgınız hazır scriptler hangi scripting language?

3-) Kullandığınız veritabanı ne?

4-) Yardım edilebilecek husus var mı?

(edit : sayfa başıyım...)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ser Blood -- 8 Eylül 2008; 12:27:57 >
  • Görev süreleri çok uzun. 12 saat olan görevler var. Bu ilgiyi düşürür bence. Kısaltırsan daha iyi olur
  • ank_yer_6 nickiyle kaydoldum. Güzel bir oyun.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ulas_KAMACI

3-d defa üye olmayı denedim olamadım en sonunda insallahuyeolurum nickiyle oldum üye Oyun hakkında birkaç sorum var :

1-) Bu oyun daha geliştirilecek dimi?

2-) Kodlamada kullandıgınız hazır scriptler hangi scripting language?

3-) Kullandığınız veritabanı ne?

4-) Yardım edilebilecek husus var mı?

(edit : sayfa başıyım...)

Daha beta versiyon gelişicektir tabiki de

• quote:

Orjinalden alıntı: M.Erellont

Görev süreleri çok uzun. 12 saat olan görevler var. Bu ilgiyi düşürür bence. Kısaltırsan daha iyi olur

quote:

Orjinalden alıntı: enfocer

OYUN HARİKA
    ama görev süreleri çok fazla onu kısalt bence veya oyuna oyun süresi ekle oyundaki 1 gün gerçek hayatta 3 saatte denk gelsin böylece oyun sıkıcı olmaktan çıkar

ßencede görev süreleri kısaltılsın

• Sırayla cevaplıyorum

@Ulas_Kamaci
    7.Sayfamız hayırlı olsun Evet oyun gelişecek.Düşündüğüm yepyeni özellikler var.Biraz marjinal olmasını istediğim için diğer online oyunların içerdikleri içerikler dışında yepyeni 3-5 özellik eklemeyi düşünüyorum.Hatta 3-5 diyip sınırlamayayım.Oyun devam ettiği süredede güncelleme yapacağım.Örnek ; barafranca isimli oyunu 4-5 sene oynadım.Oyun versiyon gelişmesine rağmen hiç gelişmez.Bir harf bile yerinden oynamaz.Bu beni hep rahatsız ederdi.Bu rahatsızlığı oyunumdaki playerlara yaşatmayı istemiyorum.O yüzden kayıt olup oynayan ve halk diliyle kasan hiçbir oyuncuyu pişman etmeyeceğim bu konuda daha öncede bir söz vermiştim zaten.Kodlamada hazır scriptler ne demişsin.Onuda şöyle cevaplayayım.Kodlamada kullanılan bazı kodlar Keyifweb isimli firmanın önceki yazılımlarında kullandığı scriptler.Mesela online kullanıcı tesbiti,güvenlik ayarları,mesaj(pm) sistemi,rütbe sistemi.Fakat Keyifweb ismininde kurucusu ve saydığım yazılımların programcısı olduğum için oyunda hazır script olmadığını söyleyebilirim.Kodlamada ASP Java kullanıyoruz şuanlık.Yakın zamanda Ajax'da dahil olabilir.Veritabanı olarak 1.0.0 betayı access ile yaptık gerçi o duyurulmadı birkaç mod aramızda test ettik.Ama tabikide şuan access den vazgeçip SQL tabanını kullanıyoruz.Mysql veritabanımız günlük olarak kendini dışarı aktarıyor otomatik şekilde.*MDB ve *SQL olarak.Buda güvenlik için bir önlem.Yardım edilebilecek bazı konular olabilir onları forumumuzda yazıyorum.Açıkcası oyundaki hikayeleride ben yazdım,grafikleride kendim hazırladım,kodlarıda ben yazdım,veritabanınıda ben kodladım.O yüzden fazlasıyla yoruldum ve sık sık bilgisayar başından kalkma isteği doğuyor içimde.Ama emin ol ki DH üyelerinden hiçbir konuda birşey istemeye yüzüm yok.Onlar verdikleri destekle en büyük yardımı yaptılar zaten.İyi niyetin için teşekkür ederim.Saygılar...

@M.Erellont
    Görev süreleri tamamıyla değişecek.O 1-2 saatlik görevler 5-10 dk olarak düzenlenecek.Ayrıca basit 3-5 görev daha ekleyeceğim.Tahmini 10 ile 45 dk arasında yapılabilecek tarzda.Alternatifler yakında şuan betada olduğumuz için sadece sorunlu kodları düzeltmekle uğraşıyorum.Ama bu şikayeti sırf sen belirtmedin.Bu konuda çok mesaj aldım ve haklısınızda.Düzeltilecek.

Üyelik sisteminde minik bir sorun oluşuyor sebebini bulamadım henüz ama sanırım bu gece sahura kadar boş bir zamanım olacak ve orada o işe el atıcam

Teşekkürler DH..

• görev süreleri için saol galathil
  • bende üye oldum çok güzelbir oyun
  • görev süreleri azaldı sanırım 10-20 dk. oldu görevler 1 saatlik görevde var
  • Görev süreleri azaldı ve 1 tane daha görev eklendi.

Asp ve Mysql ile ilgili biraz bilgi sahibi olanlar bilirlerki,ileriki zamanlarda görevler silahlar şehirler kahramanlar binekler vs bunlar çok az kalırlarsa bunların sayısını oyun oynandığı anda bile arttırma gücüne sahibiz.Ben beta aşamasında bu tarz istekler gelmez sanmıştım,bulunursa yazılım hataları ve diğerlerini araştırırz dedim ama şuana kadar oyunu istekler doğrultusunda modifiye etmekle meşguluz
  • saol galathil oyuna birde biz yokken çalışa bileceğimiz bir yer ekle böylece daha hızlı gelişme kaydede biliriz
  • Ne demek istediğini anladım enfocer.O tarz birşey düşünüyordum bende zaten.
    Bu gece başka bir aksilik çıkmazsa sahura kadar arena sistemi üzerinde çalışacağım.

Senin dediğin olayıda sıraya koydum.Hallederim.Sağol tavsiye için.
  • Altınlar çok az geliyor görevlerden ve askerler silahlar çok pahalı silah kıyafet saysını artırıp üşürsek iyi olmaz mı?
    birde biz karakterimizi giydirdiğimizde onu öyle görebiliyor muyuz?ben daha yeniyimde merak ettim

özellik yoksa eklensin bence güzel olur adamımızı görmek

çok istedim ama birde görevlerden gelen deneyim puanlarını 5 veya 10 arası artırsak güzel olurdu event gibi bişey yapsak yani

galathil ilerleyen zamanlarda premium gibi birşey çıkarmayı düşünüyor musun?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lady Sylvanas Windrunner -- 9 Eylül 2008; 18:58:06 >
  • Premium account düşünüyorum tabikide.Ama daha çok erken.
    Herşey istediğim gibi giderse oyun belli bir yere geldiğinde o tarz birşey yapılabilir.

Tabi diğer kullanıcılara üstünlük sağlanmayacak şekilde.
  • hala grafiker ariorsan ( yada baska bi oyun yapacaksan ) karikatürize edilmis tip modellemeleri cizebilirim
  • bir oyundaki niceri düzeltirsen iyi olur oyunun akışına uygun isimler kullanırlasa kullanıcılar iyi olur
    bu biraz fazla oldu galiba
  • oyun güzel olmuş ellerine sağlık fakat bir kaç sorun var bence.?

1- Asker fiyatlar çok ama çok yüksek !
    2- Asker alabilmek için gereken 1600 puanda yüksek bence. 1000 puanda yeterli olabilirdi :S
    3- Playerlar birbirleri ile savaşsa daha aksiyonlu olur. ittifak falan olsa.
    4- Yüksek görevlerin altın getirisi hiç iyi değil :S

düşüncelerim bunlar =) ama oyun çok güzel ellerine sağlık tekrardan .. Oyundaki nick: "Koray."
  • quote:

Orjinalden alıntı: KgForce

oyun güzel olmuş ellerine sağlık fakat bir kaç sorun var bence.?

2- Asker alabilmek için gereken 1600 puanda yüksek bence. 1000 puanda yeterli olabilirdi :S

düşüncelerim bunlar =) ama oyun çok güzel ellerine sağlık tekrardan .. Oyundaki nick: "Koray."

evet fiyatlar ve gelen altınlar çok az bunlar düzeltilirse güzel olur
  • quote:

Orjinalden alıntı: aykut1993

quote:

Orjinalden alıntı: KgForce

oyun güzel olmuş ellerine sağlık fakat bir kaç sorun var bence.?

evet fiyatlar ve gelen altınlar çok az bunlar düzeltilirse güzel olur

Rakamlara fazla takılmayın.KgForce saydığın 4 sorunda çözülecek zamanla merak etme.PvP arena hazırlanacak.Toplu eventlar hazır sayılır.Onlarda eklenince altın kazanabileceğiniz daha fazla alan olacak.

Yemeğe gidiyorum gelince sorularınız olursa cevap yazarım.
    Hayırlı iftarlar.

• neyse 2 oyunu idare etmek zor oluyordu.. karadiyar ile yollarımı ayırdım =) 250 altınımıda bi arkadaşa havale ettim.. eski oyunuma tam gaz (seafight)

projenizde başarılar..
  • 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.