Şimdi Ara

Web Tabanlı Oyunu Projesi [beta versiyon] (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
404
Cevap
3
Favori
25.114
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: KgForce

neyse 2 oyunu idare etmek zor oluyordu.. karadiyar ile yollarımı ayırdım =) 250 altınımıda bi arkadaşa havale ettim.. eski oyunuma tam gaz (seafight)

projenizde başarılar..

teşekkür ederim
  • Bizde basladik bakalim :)
    Daha önceki web tabanli oyunlarda edınmıs oldugum tecrubelerden bazılarını aktarmak ıstıyorum...

oyun yonetıcılerıne sunları soyleyebılırım; oyuna yenı baslayan bır oyuncu ıcın ılk ızlenım onemlıdır, bunu dragon larla yada kattıgın eskı cag gızemı gıbı ogelerle suslemıssın gayet hos, bunlar isin egzotık tarafı bunu gelıstırmek ıcın hıkayelerde RPG cılerdende yardım alınabılır neden olmasın

teknık olarak da ılk ızlenımlerım sonucu detaylara deyınmek ıstıyorum: sol paneldeki banka havale yazısını gorunce dırek "oha hemende premıum cıkarmıslar" gıbı bı cumle kurdum ama altın gonderme ımıs tıklayınca anlasıldı onu " Kervan gönder" vb gıbı bı ısımle deıstırmek gerekebılır

kara dıyar hanı da guzel dusunulmus bı ısım fakat handa kımler oldugunu yada bırısı olup olmadıgını bılmek ıster oynayan kısı, kımse kendı kendıne muhabbet etmek ıstemez :) bunun zamanla gıderılebılecek bır eksık oldugunu dusunuyorum

forumdaki arkadaslara da sunları soylemek ısterım: yenı ve Turk yapımı bır oyun oldugu ıcın bızlerın bu projeyı desteklemesı denemes ısart bu noktada sabır gerekır cunku bızlerın deneyımlerı sonucu bugları eksıklıklerı bulunacak ve yonetıcı arkadaslar taraından degerlendırılecek, asırı beklentılere sahıp olmamak en dogrusu su anda fakat gayet mutevazı bır basarı ıle hazırlanmıs oldugu farkedılebılır, haa ben begenmedım dıyıp cıkabılırdım oyundan sılerdım accountu ama burda eksıklıklerı aktarmayı sectım bılıyoruzkı Turk yapımı uluslararası web tabanlı bır oyunumuz yok

oyunu oynadıkca gorursem noksanlıkları bugları vs dıle getırıcem

elınıze saglık galathıl ve ekıbı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nessy -- 11 Eylül 2008; 2:49:14 >

• @Nessy
    Yazdıklarını okudum.Karadiyar Hanı,orada bulunan kişiler,bankanın isimi ve diğer tavsiyelerin çok mantıklı.
    Yakın zamanda o bölümlerde bahsettiğin güncellemeleri göreceksin.Not aldım.

Bende tüm online oyunları inceledim ve tümü text tabanlı.Neredeyse site dahilinde hiçbir .gif .jpg dosyası kullanılmamış.
    Ben bu sebepten çok fazla resim ve görsel öğe kullandım.Fakat şimdi onunla ilgili bir sorunum var bandwith tahmin edersinki.
    Bu terimi bilmeyenler için açıklayayım;Aylık Trafik demek.Modeminizin nasıl kotası varsa web sunucularınında belli kotaları vardır.
    Bu kota limite kadar dolduğunda o ay sonuna kadar site otomatik olarak kapatılır.
    Konumuza geri döneyim.Bw sorununu güzel ve akıllıca bir yöntemle çözeceğim.Resimleri başka sunucudan çekmek gibi.

Dediğin gibi uluslararası web tabanlı oyunumuz yok.Biraz iddialı konuşacak olursak "artık var".
    Oyunu yapıp yazılımı satıp kodlardan anlamayan kişilere devretmedim Kara Diyarı.Tüm dizginler benim elimde.
    O dizginler bende olduğu sürece sürekli güncellenecek yeni aktiviteler eklenecek.Şunun sözünü verebilirim ki zamanında
    salyamı akıtarak oynadığım Ogame ve Barafranca isimli oyunları her açıdan geçeceğim.Bu konuda kendime güvenim sonsuz.
    Zamanında yaptığım bedava portal sistemiyle yabancı içerikli sitelerde kendi isimime rastlar olmuştum.
    Bu seferde sizin desteğinizle yaptığımız bu oyunu o sitelerde üst kısımlarda göstereceğim.

Tavsiye ve iyi dileklerin için teşekkür ederim.
    Ben bu oyunun yazılımını,grafiğini,hikayesini herşeyini tek başıma yaptım.
    Ne yazıkki bir ekibim yoktu ama oyunu işletmemde bana yardımcı olacak dostlarım var.
    Onların sayesinde herşeyin daha iyi olabileceğini düşünüyorum.

Bu tarz olumsuz ama yapıcı yorumlarında olduğu eleştirileri inanın büyük bir keyifle okuyorum.
    Tekrar teşekkür ederim görüşlerin için.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Response.Write -- 11 Eylül 2008; 5:06:43 >

• Galathil müzik falan koyacaktın, isteyenler kapatabilecekti, o iş aklında mı unuttun mu yoksa zaten not almış mıydın ve yapcak mıydın bilmiyorum; ama nolur nolmaz hatırlatayım dedim. Okul olmasa süper kasıcam; ama işte maalesef sık giremiyorum; ama DH'ye de KD'ye de ara sıra girip yenilikleri takip etmeye çalışıyorum. Neyse yaza kadar oyun aşırı gelişmiş olur ben de 3 ay boyunca doya doya oynarım
  • bulundugumuz bölgeyi değiştirebiliyormuyuz ?
    kayıt olurken girdigimiz bölgedemi yaşamak zorundayız hep ?

edit: buldum seyehatı 30 altın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ozgyur -- 12 Eylül 2008; 21:25:59 >
  • birşey sorayım oynayanlara.
    Değişik bölgelerdeki görevler değişikmi bölgeye göre görev varmı yani?
    şu bölgeken x-x-x görevler başka bir bölgedeyken başka görevler gibi ?

bence her bölgenin görevleri değişik olursa çok daha iyi olur
    insanların bölgeleri ve görevleri keşfetme ilgisi olur oyunua bir nevi bagımlılık yani
  • @Soryy
    Bazı görevlerde bahsettiğin sistem ilerde kullanılacak.
    Ama daha çok erken o bahsettiğin görevler beta bitip oyun başladığı zamanda eklenecek.

DH'ye güncellemeleri yazamıyorum ama şu ara kısaca bu gelişmeler yapıldı ;
    -Oyuna yeni görevler eklendi eskilerinin süreleri değiştirildi.
    -Bir adet 4 kişilik görev eklendi.Adı Pusu
    -Neredeyse tüm site tasarımı css ye alındı.Temalar yakında eklenecek.

Daha bir yığın güncelleme oluyor anlık olarak.Öğleden sonra 3 de uyanıyorum.
    Başlıyorum kod yazmaya ertesi günün sabah 10 'una kadar.Sahur ve iftar bilgisayar başında geçiyor.
    Bu konuyada fazla mesaj atamamın sebebi çalışma saatlerim.
    Kusuruma bakmayın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Response.Write -- 12 Eylül 2008; 23:56:06 >
  • Ben de ksrşılaştığım bazı küçük eksikliklerden bahsediyim.
    1-Anasayfada beni hatırla butonu yok.Bunu eklersen daha iyi olur.
    2-Her görev aldığımızda ya da oyuna giriş yaptığımızda çıkan küçük kutucuk biraz can sıkıcı.Onu kaldırabilirsen daha iyi olur diye düşünüyorum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: husoman

Galathil müzik falan koyacaktın, isteyenler kapatabilecekti, o iş aklında mı unuttun mu yoksa zaten not almış mıydın ve yapcak mıydın bilmiyorum; ama nolur nolmaz hatırlatayım dedim. Okul olmasa süper kasıcam; ama işte maalesef sık giremiyorum; ama DH'ye de KD'ye de ara sıra girip yenilikleri takip etmeye çalışıyorum. Neyse yaza kadar oyun aşırı gelişmiş olur ben de 3 ay boyunca doya doya oynarım

Müzik işi noldu
  • quote:

Orjinalden alıntı: Choppe®

Ben de ksrşılaştığım bazı küçük eksikliklerden bahsediyim.
    1-Anasayfada beni hatırla butonu yok.Bunu eklersen daha iyi olur.
    2-Her görev aldığımızda ya da oyuna giriş yaptığımızda çıkan küçük kutucuk biraz can sıkıcı.Onu kaldırabilirsen daha iyi olur diye düşünüyorum.

Teşekkür ederim tavsiyeler için.
    Beni hatırla butonunu hazırlıyordum 2 gün önce css lere bi girdim 12 saat durmadan sitenin css div font larıyla oynadım hızını arttırmak için.
    2. Sorununa gelince yapılabilecek en iyi çözümü uyguladım o konuya.Hatta duyuru halinde şöle aşağıya yazam

KARADİYAR'da artık bildiri pencereleri yeni sayfada ve uzun sürede gelmeyecek.
    Gece kodlara baktım java css asp sql herşey var biri eksik dedim.
    Sonra anladım AJAX eksikmiş

Artık görev sonuçları gibi bir çok sonucu Ajax ile görüntülüyoruz.
    Bu mesajı yazdığımda Ajax'lar yeni yeni bitti.Saat sabahın körü.
    Dün iftar yaptıktan sonra oturdum karadiyarın kodlarının karşısına
    hala hiç kalkmadım.

Uykusuzluktan böyle gözükmesi gereken kodları
    />

böle görüyorum enteresandır
    />

Zaten kendimde olsam bu uyku mevzusunu bu kadar uzatıp 2 tanede resim hazırlayıp buraya koymazdım.
    Nese uzun lafın kısası ben yatar kalın sağlıcakla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Response.Write -- 14 Eylül 2008; 9:50:29 >

• quote:

quote:

Galathil müzik falan koyacaktın, isteyenler kapatabilecekti, o iş aklında mı unuttun mu yoksa zaten not almış mıydın ve yapcak mıydın bilmiyorum; ama nolur nolmaz hatırlatayım dedim. Okul olmasa süper kasıcam; ama işte maalesef sık giremiyorum; ama DH'ye de KD'ye de ara sıra girip yenilikleri takip etmeye çalışıyorum. Neyse yaza kadar oyun aşırı gelişmiş olur ben de 3 ay boyunca doya doya oynarım

Müzik işi noldu

Galathil bari yanıt ver, kaçtır soruyorum

• Biraz araştırdım.Başka siteden resim çektiğimizde bile o resmi görüntülemek için bizde bandwidth harcıyoruz.
    Müzik yaparsak direk kendi sitemizden bw harcarız.Başka yerden çeksek bile yine bir resim en az 4 katı bw harcar.

BW limitim çok fazla olmadığı sürece resim işine giremeyeceğim.
    Yoksa ayın 15 in de "Bu site önümüzdeki ayın başına kadar bandwidth limiti aştığı için kapalı kalacaktır" yazısını görürsünüz
  • Hmm... Nasıl arttırılıyor BW limiti?
  • Modeminizin kotası olduğu gibi websayfalarınında belli kotaları vardır eğer o web sayfasını alırken çok para harcamadıysanız
    Benim ödeyecek milyon dolarlarım olmadığı için sınırlı bir sunucu aldım.Bu sebeptendirki ilerde Google reklamları ve reklam alanı bölümlerine başvurabilirim.
  • Anladım, sağol
  • Karadiyar Arena Sistemi aktif edildi.
    İlgilenenlere duyurulur.
  • Abi kolcuların yönettiği bir yer yapacak mısın?
  • ya bi yardımcı olsanıs ben bu oyuna kaydolamıyom

yaplırmı bi lotr mayağına bu

• oyun uçmuş zaten,www.karadiyar.com 'a girildiğinde, SEDO 'ya yönlendirilmiş gözüküyor.
  • ewt yaaa garip garip şeyler çıkıyor galathil kardeş bi yardım eli

• 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.