Şimdi Ara

WEB TASARIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
247
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • WEB TASARIMI ile ilgili en ufak bir fikrim yok fakat biraz ugrasmak istiyorum biraz (bayagi fazla)bilgi vede gerekli programlar verirsen saygiyla egilirim

• web tasarım bölümünde açarsan bu topici daha çok yardım alırsın

frontpage ile başla
  • Yanlış yere açmışsın.
  • dostum yanlış yere açmışsın ama ilk önce HTML öğren sakın programları kullanma ilk önce biraz kod hamallığı yap kendin yaz.Ardından ASP ye geç sonra ASP.NET ardından PHP yaparsın ve Javada yaptınmı süper bir tasarımcı olursun ama ilk başta kod hamallığı yapmalısın. Bende çok yaptım.
  • Her ne kadar FouBoy haklı olsa da hazırı varken kendini çok yormasan da olur bencem. Teknoloji rehatımız için değil mi?
    Office2003 paketi içinde Publisher isimli bir program var. Orada web sitesi tasarlamak çok kolay. Bi bakmanı tavsiye edeerim. Ama ben bu işin doktoru olacam diyosan kodlarla çalış derim bende
  • kendisi başlasa daha iyi olur, çünkü kendinde bişiler katman lazım. kes kopyala yapıştır işleirnden ne öğrenebilirsin ki
  • YA BEN DE HİÇ BİRŞEY BİLMİYORUM BU TASARIM KONUSUNDA AMA GEÇEN GÜN frontpage İLE YAPTIM Bİ SAYFA ... FENA OLMADI AMA ANSIL YAYINLAYACAĞIZ BUNLARI ÜCRETSİZ BİR KAÇ GÜN YAYINLAYABİLECEĞİM Bİ SİTE BİLİYORMUSUNUZ

YANİ ŞÖYLE KIZLA GİDİP Bİ GİRİYİM BAK DİYİM BENİM SİTEM......
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Web Tasarım
    5 ay önce açıldı
    En İyi Web Tasarım Firması
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: GRANİT

YA BEN DE HİÇ BİRŞEY BİLMİYORUM BU TASARIM KONUSUNDA AMA GEÇEN GÜN frontpage İLE YAPTIM Bİ SAYFA ... FENA OLMADI AMA ANSIL YAYINLAYACAĞIZ BUNLARI ÜCRETSİZ BİR KAÇ GÜN YAYINLAYABİLECEĞİM Bİ SİTE BİLİYORMUSUNUZ

YANİ ŞÖYLE KIZLA GİDİP Bİ GİRİYİM BAK DİYİM BENİM SİTEM......

• ücretsiz siteler 15-20 mb ama profesyonel bir site istiyorsan bir www sitesi
    açmalısın
  • ARKADAŞLAR Bİ LİNK FALAN GÖNDERİRMİSİNİZ YA AMAYÖR BİŞEY ŞİMDİLİK ÖYLE AYRINTILI DEĞİL
  • www.domaindlx.com
    üye ol önce sonra hesabını aktifleştir
    html,htm veya asp ile yaptığın siteyi upload et 250 mb alanı var sınırsız,gün,ay sınırı yok
  • quote:

Orjinalden alıntı: linkin

www.domaindlx.com
    üye ol önce sonra hesabını aktifleştir
    html,htm veya asp ile yaptığın siteyi upload et 250 mb alanı var sınırsız,gün,ay sınırı yok

çok sağoooool

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.