Ark.lar kusura bakmayın, bu konuda forumu detaylı inceleyecek vaktim olmadı. Yarına siteyi yayına vermem gerekiyor.. iki sayfa var. 1.de bi kutucuk, 2.de ise bir tablo, liste halinde.. 1. sayfaya giren kişi kutucuğa ismini yazıp, tamam butonuna tıklayınca, ismi otomatik olarak 2. sayfadaki tabloda yer alması gerekiyor. daha sonra girip isim yazan kişi onun altına, sonraki 3.sıraya.... bu şekilde bi sistem nasıl yaparım??
php ile çok kolayca yapılabilir
teşk. ederim. demek ki benim kapasitemi aşan bi mevzu:)
quote:
Orjinalden alıntı: Tigra
Ark.lar kusura bakmayın, bu konuda forumu detaylı inceleyecek vaktim olmadı. Yarına siteyi yayına vermem gerekiyor.. iki sayfa var. 1.de bi kutucuk, 2.de ise bir tablo, liste halinde.. 1. sayfaya giren kişi kutucuğa ismini yazıp, tamam butonuna tıklayınca, ismi otomatik olarak 2. sayfadaki tabloda yer alması gerekiyor. daha sonra girip isim yazan kişi onun altına, sonraki 3.sıraya.... bu şekilde bi sistem nasıl yaparım??
anladığım kadarıyla imza kampanyası tarzı bir şey olacak arbuzik arkadaşın dediği gibi php ile kolayca halledilebilir, php bilen bir arkadaşın en fazla 1 saatini alacak bir iş
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme