Şimdi Ara

WEB TASARIMI VE KODLAMA (ANADOLU ÜNİVERSİTESİ AÖF) (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
292
Cevap
16
Favori
97.523
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu bölüm teknik kadrodan sayılıyor mu bilgisi olan var mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba arkadaslar ,

Yurtdisindan yaziyorum bi islemim olacakdi.

Kisaca: Ben galericiyim asaga birakicam web sitesine yeni giren araba ilanlarini girdigi gibi görmem icin bi kotlama olacakdi bu konuya bilgisi olan arkadaslar bana ulassin ücret olacakdir .
    www.autoscout24.dewww.ebay-kleinanzeigen.de
  • Tek derse kaldım bu dönem bitimi bakalım çabuk bitti bu bölüm :)

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bu bolumu bitirip dgs ile yonetim bilisim sistemleri aofe devam eden var mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: BigMuffin

Bu bolumu bitirip dgs ile yonetim bilisim sistemleri aofe devam eden var mi?
    bölüm iki yıl oldu açılalı henüz mezun vermedi. yani dgs ye girende yok henüz
  • evandevan5a1 E kullanıcısına yanıt
    Anladim hocam ilk olcaz demek ki :)

• web tasarımmı kaldı paket program var gırıyon google web tasarımı hazır sıteler var
    eskıdendı kurslar okullar
  • Bolumu bu uc ders sinavinda bitirmek uzereyim dgsye girecek olan var mi?

• DGS'ye girmek için not ortalamasını olması gereken bir alt sınır var mı arkadaşlar? Yoksa bölümü bitirmiş olmak yeterli mi?
  • Ben bu bölüme kendimi yetiştirmek maksadıyla girmek istiyorum. Diploma, dikey geçiş felan önemli degil. C++, C#, Jawa gibi programlama dilleriyle ilgili faydalı bir şeyler öğrenebilirmiyim bu bölümde.
  • Bu bolumu bitirip dgs yapan veya yapacak olan var mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: Mhertalian

Ben de kayit oldum bu bölüme.

Bir de udemy den android, python, c# ve unity derslerini satin aldım. Sanirim 2 yil icinde bir ilerleme kaydedebilirim.
    merhaba sonuc nedir hocam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar dersler zor mu?

Web tasarım ve kodlama konusunda hiç bilgisi olmayan biri derslerde çok zorlanır mı?

28 yaş bölümü okumak için çok geç mi sizce?
  • hop-e3 kullanıcısına yanıt
    Dersler genel olarak kolay. Hiç bilgisi olmayan da ders kitaplarını takip ederek sınavları çok zorlanmadan geçer. Zaten sınavlarda geçmiş yıllarda sorulmuş soruların bir kısmı hiç değiştirilmeden soruluyor. Ama sadece dersleri takip ederek tasarım ve kodlama konusunda uzmanlaşmak imkansız. Mutlaka ayrıca zaman ayırıp ders dışı çalışma yapmak gerekiyor.

28 yaş hiç geç değil. Ben 32 yaşında başlayıp 34 yaşında bu sene mezun oldum.
  • whitelighter W kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkürler :)
  • Selamlar,

İkinci üniversite kapsamında bu bölümü okumayı planlıyorum. Üstten ders alıp erken mezun olma şansımız oluyor mu?
  • Bu bölümün mezunu olarak bilgi anlamında size katkısı koca bir 0 arkadaşlar. Merak ettiğim için yazıldım. dgs lys den daha kolay bir sınav fakat kontenjan sıkıntısı var ve kazandığınızda 1. sınıftan okumaya başlayacağınızı unutmayın. Sonuç olarak değmez.
  • hocam alınamıyor diye biliyorum.alınsa bile sınavlar çakışabilir.
  • erdemunal E kullanıcısına yanıt
    Ben normalde İşletme mezunuyum (İstanbul Üni) 7 yıldır bilişim sektöründe çalışıyorum. Bu bölümü okumak istememin sebebi sadece yurt dışı iş görüşmelerinde yazılım kökenli bir eğitim aldığımı belgeleyebilmek onun dışında benim de bir şey öğrenme anlamında bir beklentim yok zaten kendi şirketim var kimseye bir şey ispatlamak zorunda değilim sıkılmadan bölümü bitirebilirsem dgs ile yine açık öğretim yönetim bilişim sistemlerine geçip onu da tamamlamayı planlıyorum.
  • Bende bu bölüme ikinci üni kapsamında ön kayıt yaptırdım. Gerçek kayıtların açılma dönemini bekliyorum.

Yazılım veya web tasarımıyla ilgili en ufak bir bilgim de yok açıkçası. Fakat yıllardır içimde bir uhde olarak duruyor. Bölümün bana katacağı bir şeyler mutlaka vardır, fakat kat ve kat fazlasını zaten internet ortamında bulabilirim diye düşünüyorum. Yaklaşık 1 aydır evde kendi kendime python ögrenmeye çalışıyorum. Olmuşken tam olsun düşüncesiyle, birde bu bölüme kayıt yaptarayım dedim. Ne kaybedebilirim ki?

Şimdi sorularıma gelecek olursak,
    * Bölümle ilgili ön inceleme yapmak için ders notları nereden bulabilirim.
    * DGS sınavına geçişte bölüm ortalaması etkili oluyor mu?
    * Diyelim ki DGS sınavı halledildi ve Bilgisayar Mühendisliği oldu, benim yaşımda (36) ve yazılım bilgisi (0) olan bir insanını mezun olma olasılığı nedir. Mezun olsa bile bu işten freelancer olarak ekmek yeme şansı ne kadardır.
    * Freelancer sitelerinden para kazanabilmek için ortalama kaç yıllık bir web tasarımı, kodlama vb. bilgi birikiminizin olması gerekir.

Biraz acele yazmak zorunda kaldım.

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.