Bildirim
Web üzerinden mp3 yada görüntü kaydetme
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
dostum eğer sadece görüntüyü almak istiyorsan snagıt işini görür -
quote:
Orjinalden alıntı: atacker
Arkdaşlar selam hani bu web sayfaları üzerinden media player yardımı ile mp3 dinliyoruz veya da klip izliyoruz ya bunu kendi bilgisayarımıza kaydetmenin bir yolu yokmudur ya varsa bilenler şimdiden teşekkür ettim.
C:\Documents and Settings\ismail\Local Settings\Temporary Internet Files tabi en ismail yerine kedi kullanıcı adına gireceksin ancak bu dosyayı görebilmen için bilgisayarımı açtığında araçlar menüsüne girip oradan da klasör sçeneklerini tıklayacaksın ve oradanda görünüme girip gizli dosya ve klasörleri göster seçeneğini seçeceksin sonra temproy internet files dosyasını görürsün. burada net üzerinden dineldiğin müzik ve izlediğin videolar resimlar otamatik kaydedilir. net üzerinden bir kere dinlemen oraya kayıt için yeterlidir. oradan kopyalayıp alabilirsin yani ben öyle yapıyorum bildiğim yol bu bir dene istersen gayet rahat...
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X