slm arkadaşlar size bi sorum olacak frontpagede site yapmaya çalışıyorum bazı sitelere girdiğimizde linke tıkladığımızda normal sitenin büyüklüğünün yarısı kadar bi site açılıyor. yani normalden ufak bi pencere açılıyor bunu nasıl yapabilirim? tşk
popup açtırmaktanmı bahsediyorsun
<a href="javascript:gonder('sayfaismi.html,'300','200');"> bu kod işini görür.
TAM OLARAK BİLMİYORUM ADINI METİN ARKADAŞIN DEDİĞİ KODU Bİ DENEYİM BU KODU HANGİ SAYFAYA YAZICAM ? YENİ BOŞ BİR SAYFANIN İÇİNE Mİ YAZACAGIM TŞK
metinyurdaer gonder fonksiyonunuda yazsaydın kardeşim bu kod böyle çalışmaz
peki nasıl çalışır ???????????????
arama moturlarından ararsan bulursun bulmazsan ben veriyim. javascript kodlarıyla yapacaksın.
saolun arkadaşlar bişeydaha sorayım biliyorum internette hiçbirşey güvenli değil internette yayınladıgım siteyi nasıl güvenli hale getirebilirim???
yayınladığın site asp mi php mi önce bunu sorayım. aslında en önemli şey sitenin değil hosting inin güvenli olması
daha yayınlamak nasip olmadı nasıl yayınlanıyor oda ayrı bi sorun ftp programıyla oluyormuş heralde siteyi frontpagede yapmaya çalışıyorum yani hostun sağlam olması yeterli tşk apostylee kardeş
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme