Şimdi Ara

Web yazilim uzmanligi egitimi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
415
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ytu mat muh ogrencisiyim. Web yazilimi kursuna yazilmak istiyorum sizce icerik nasil cok bi bilgim yok. Bide bunun disinda sizce hangi yazilim kurslarina gitmeliyim zamanim cok degerlendirmek istiyorum
     Web yazilim uzmanligi egitimi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Sedatunc S kullanıcısına yanıt
    biliyorsun ki orada yemek speti demiş senın bildign o caf caf lı yemek sepeti gibi değil sadece kod kısmını html uzerine yaptırıp geciyorlar

132/24 toplamda 5.5 gün yapıyor ben o zaman boşuna çalışıoym usta ya gidiyim şu kursa bakıyım keyfime eger gittin de para tuzagı değilse şu bil kursalarına tek tek yazılıcam
  • Bu nasıl web yazılım eğitimi? Dersler çok yetersiz.Ordan alacağın eğitimle yapacağın proje beş para etmez.Mvc öğretmiyorlarsa uzak dur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: zekaigulin

biliyorsun ki orada yemek speti demiş senın bildign o caf caf lı yemek sepeti gibi değil sadece kod kısmını html uzerine yaptırıp geciyorlar

132/24 toplamda 5.5 gün yapıyor ben o zaman boşuna çalışıoym usta ya gidiyim şu kursa bakıyım keyfime eger gittin de para tuzagı değilse şu bil kursalarına tek tek yazılıcam

Ben daha yeniyim ve hic bisey bilmiyorm yazilim hakkinda bi baslangic icin iyi olmaz mi sence ? Kursa giderim en azindan mantigini ogrenirim evdende calisirim hep

• quote:

Orijinalden alıntı: StillB0rN

Bu nasıl web yazılım eğitimi? Dersler çok yetersiz.Ordan alacağın eğitimle yapacağın proje beş para etmez.Mvc öğretmiyorlarsa uzak dur.

Ben daha en bastayim en azindan bir baslangic icin iyi degil mi yani orda biseyler ogrenip kendimi gelistiremem mi ? Suan icin evde tek yapamam onerebilicegin baska bisey var mi

olmaz usta bu ne ya 5,5 gunde sorması ayıp ne kadar diyorlar ucret olarak

sen nerde yasadıgını soylesen belkı sana bır kurs oneririz
    Başlangıç diyip geçme.Nasıl başlarsa öyle gider.İyi bir yerden eğitim alırsan geleceğin daha iyi şekillenir.
    Bulunduğun yerde bilge adam varsa .NET yazılım eğitimi alabilirsin.Ben bilişim eğitim merkezinde eğitim aldım ama pek memnun kalmadım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bau tıp hakkinda yorumlariniz?
    8 yıl önce açıldı
    Mühendislik, kpss ,yazilim
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
    konuya sahip çıkalım

neyse kolay gele ustam sana
  • quote:

olmaz usta bu ne ya 5,5 gunde sorması ayıp ne kadar diyorlar ucret olarak

sen nerde yasadıgını soylesen belkı sana bır kurs oneririz

4 aylik bi kurs 24 saatten dusunup 5.5 gun demn cok sacma deil mi :) peki ne onerirsin istanbulda yasyorm

• quote:

Başlangıç diyip geçme.Nasıl başlarsa öyle gider.İyi bir yerden eğitim alırsan geleceğin daha iyi şekillenir.
    Bulunduğun yerde bilge adam varsa .NET yazılım eğitimi alabilirsin.Ben bilişim eğitim merkezinde eğitim aldım ama pek memnun kalmadım.

Istanbuldayim bilge adam icin cok kotu seyler duydum bilisim egitim merkezinde bi baslangc yapip bilge adamdan mi devam etsem

• quote:

Orijinalden alıntı: Sedatunc

quote:

Istanbuldayim bilge adam icin cok kotu seyler duydum bilisim egitim merkezinde bi baslangc yapip bilge adamdan mi devam etsem

Bilişim eğitim merkezi çok düzensiz bir yer.Aldığın eğitimden hiçbirşey anlamazsın.Bilge adam veya daha iyi bir yerde başlasan senin için iyi olur.Zaman kaybı yaşamaman için söylüyorum.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Sedatunc

quote:

Bilişim eğitim merkezi çok düzensiz bir yer.Aldığın eğitimden hiçbirşey anlamazsın.Bilge adam veya daha iyi bir yerde başlasan senin için iyi olur.Zaman kaybı yaşamaman için söylüyorum.

Sen hangi subedeydin fiyat olarak uygun geldi bana bilge adam biraz pahali geldi. Para biriktirmem lazim bilge adam icin calisicam bilisim egitime baslayabilirim ama

hocam sen html le ile bir acılış yap bi netten izleyerek bir acılıs yap direk kodlamadan gircen heves meves kalmıcak sonra
    hocam sana 10 (ay)da dese anlattı seyler bir haftalık sey

benim mat iyi değil :)

kurs dedin şöyle aklını doldurucak o an göznü değil

bazen soyle olur hoca anlatır kursta eve giderken aklına birşey gelir heyecanla acarsın pc yi tıkanırsın olmaz sonra of bof dersin 132 saat kurs ne abi ya sanı sabahtan aksama kadar otursa 12 saat gosterse ara verse aynı okul mantıgı tas catlasın 15 gün sürer :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-E90F2B1F7 -- 19 Eylül 2014; 20:56:31 >
  • quote:

hocam sana 10 (ay)da dese anlattı seyler bir haftalık sey

benim mat iyi değil :)

kurs dedin şöyle aklını doldurucak o an göznü değil

bazen soyle olur hoca anlatır kursta eve giderken aklına birşey gelir heyecanla acarsın pc yi tıkanırsın olmaz sonra of bof dersin 132 saat kurs ne abi ya sanı sabahtan aksama kadar otursa 12 saat gosterse ara verse aynı okul mantıgı tas catlasın 15 gün sürer :)

Yardim icin sagolun :) bu kursa basliyim ben o zaman bi mesafe kat ederim dimi geri kalan zamandada evde calisip gelistiricem kendimi

kolay gelsin hocam ne diyim :)
    Sen bilirsin ama işler istediğin gibi gitmiyecek onu söyleyim.Orda başlayıp başka yere geçme fikri hiç doğru değil.Alacağın kurs geleceğini şekillendirecek o yüzden paraya acıma.Sana en iyi eğitimi hangi kurs veriyorsa oraya git.Ben bilişim eğitim bakırköy şubesinde 10 yıllık xp pclerle eğitim aldım.Çoğu yeni teknoloji çalışmıyor bile.Entityframeworku yarım yamalak gördük.
  • quote:

Sen bilirsin ama işler istediğin gibi gitmiyecek onu söyleyim.Orda başlayıp başka yere geçme fikri hiç doğru değil.Alacağın kurs geleceğini şekillendirecek o yüzden paraya acıma.Sana en iyi eğitimi hangi kurs veriyorsa oraya git.Ben bilişim eğitim bakırköy şubesinde 10 yıllık xp pclerle eğitim aldım.Çoğu yeni teknoloji çalışmıyor bile.Entityframeworku yarım yamalak gördük.

Peki nereyi onerirsin bilge adam icinde iyi yorumlar okumadim ben hep cok kotu

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.