Şimdi Ara

Mühendislik, kpss ,yazilim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
2.033
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi albequerr -- 16 Şubat 2022; 7:41:22 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bence memur olsanız da kaliteli bir yaşam standardınız olmaz. Yazılımda en azından imkanlar daha geniş. Eğitim sonrasında düzgün bir iş bulabilirseniz birkaç yıllık tecrübeden sonra çok rahat Türkiye standartlarının üstüne çıkarsınız.

• trkgncr kullanıcısına yanıt

Evet hocam

• Yazılımcı ol

Memurlarin durumu iyi değil

Memurlarin artısı iş garantisi ve rahatlığı yoksa çok yüksek maaşlar almıyorlar

• Yazilim kaç yaşına kadar yapılabilir?

• kpss tarihlerini kovala yine ama diğer işkur muhabbetini salma

• Kpss den atanan uzman mühendisler de iyi maaş alıyor diye duydum bir mühendisin kpssden atanması diğer memurluk gibi değil sende biliyorsun puanı yüksek alsan direk atanıyorsun şuanki mesleğim olmasa bende bil müh olarak kpss deneyecektim sürekli bence kpssyi yabana atma

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hocam ya sucuk ya yumurta ya. Sucuklu yumurta çok luks. Birinden 92 almam lazım diğeri başlı başına bir derya. İkisi beraber çok zor 

• İdiyotloji İ kullanıcısına yanıt

Öyle hocam 9 garanti alıyorlar. Ama tahminen bu sene inşaat mühendisi kadroları 94 üstü olacak. Bilgisayar çok alım var bu ara daha düşük puanlar

• albequerr A kullanıcısına yanıt

sucuklu yumurta babasının malı olmayanlara hitap etmez  

• Kesinlikle yazılım.

Memurluğu düşünme asla, kesinlikle yazılım öğren.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Bogazicili_zekiye kullanıcısına yanıt

Tmm yazilim da hocam, memurluğu asla düşünme derken , sanki memurlar helak oldu diye devam edeceksin sandım  

• albequerr A kullanıcısına yanıt
    Memurlar helakdan beter olcak ilerde. Yazılım geleceğin mesleği. Yazılımda uzmanlaş.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

Yapma hocam o kadar değil. Şu an bile kötü sayılmaz.

• ikisi arasında kalıyorsan demekki memurluk sana daha uygun bir meslek.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ee muhendisi olarak yazilim bilmedigime cok pismanim. Memur olmasam da memurdan rahat isim var ama ayni durumda olsam net ikisini de ayni anda yaparim. Sadece birisine yonelmek cok riskli olur. Birkac gun gercekten ne yapmak istediginizi dusunun, burdan cikacak yoruma gore karar verilmez

• KPSS'de hicbir garantin yok. Ben 88 alip atanamadim zaten yazilim temelim saglam oldugumdan .net core uzerine yogunlasmaya basladim. Son karar senin ama kpss kotu bir kumar...

• Aurorax kullanıcısına yanıt

Hocam işiniz rahatsa gelecek kaygısı duymadan kolayca öğrenebilirsiniz yazilimi. O kadar udemy egitimi aldım inceledim. En öğretici , en pedagojik müfredatı olan, basit adımlarla uygulatarak öğreten c derneğindeki egitimdi.

Hocam , serkan inci olma ihtimaliniz var mı?

• Havya Makinesi kullanıcısına yanıt

Valla hocam hakkınızda sevinsem mi üzülsem mi bilemedim. Ama ilgi alaka varsa yazilim çok daha geçerli, daha global, daha maddi imkanlara açık birsey. Doğrusu kıyas edilmez ama adamına göre ediliyor. Zaten maksadım da hangisi daha iyi değilde hangisi benim durumum için doğru tercih olur sorusu. Muhtemelen sizin gibi yaparım kpss olmazsa. Benim de az da olsa c dili ve java temelim var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi albequerr -- 11 Şubat 2022; 23:56:18 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.