Şimdi Ara

makine müh kpss

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
511
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhabalar kpss 2014 sınavına gireceğim bu sene, fakat makine müh. olarak hangi puan türünden atanmam gerektiği ve a veya b sınavlarından hangisine gireceğimi bilmiyorum bu konuda bana yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim. birde kpss kaynak kitap olarak konu anlatımı + soru bankası olarak ne tavsiye edersiniz.

• sana tavsiyem dersanelerin yada yayınların kppsyi anlatan kitapçıkları oluyo onlardan edin ve oradan bak yinede ben genel olarak anlatayım b grubuna gireceksin genel kültür(tarih-coğrafya-vatandaşlık) genel yetenek(mat-türkçe) sorumlu olduğun yer kitap olarak yargı-ihtiyaç yayınları popüler :)
  • avenged kullanıcısına yanıt
    teşekkür ederim cevabın için peki bu kpss kazanmak için illa dershane şartmıdır sizce?
  • mrb elimde kpss 2014 elit yayınları genel kültür genel yetenek (yeni müfredat) görsel eğitim seti var.geçen hafta aldım isteyen arkadaşlarla paylaşmak isterim cüzii bi miktar ile . (230 cb) ayrıca aynı setin 2014 eğitim bilimleri de var . yine atlas yayınları gk gy ve görüntülü dersane gk gy de elimde var isteyen arkadaşlarla paylaşabilirim. dersaneye gitmeye inanın gerek yok hd kalite yayınla evinizden izleyebilirsiniz.http://www.elitkpssdvd.com/egitim-seti/elit-kpss-genel-kultur-genel-yetenek-egitim-seti-tum-dersler set bu videolarını izleyebilirsiniz. telimee mesaj atabilirsiniz 0505 583 73 88
  • fxctheworld kullanıcısına yanıt
    bence şart değil bende mühendislik okuyorum matematiği zaten az çok biliyoruz diğer sözel dersler için dersaneye gidip sınıfta oturup ders dinlemeye gerek yok bence
  • illa dershaneye gitmeye gerek yok. hafıza teknikleri setleri ile sözel dersleri halledebilirsiniz. http://www.uzaktanegitim.com a bakabilirsiniz
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İTÜ makine vs YTÜ makine
    geçen yıl açıldı
    YTÜ makine mühendisliği/ANKET
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.