Şimdi Ara

Web yazılımcının hakları var mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
399
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Türlü vaadlerle işe başladığım bir firmada 2si web olmak üzere 3 yazılım geliştirdim.

3 ay çalıştım sadece 1 aylık deneme süreci maaşını aldım diğer maaşları sürekli bugün yarın diyerek firma sahibi beni oyalıyor. ayrıca sigortam da yapılmadı

En önemli yazılımım olan bir firmaya yaptığımız büyük bir eticaret projesi var onu kapatarak uyarı vermek istiyorum. Böyle bir hakkım var mı? Bana yasal olarak sorun olur mu?

• kapat ne olacak, adam seni dava mı edecek dava ederken maaşını ödemediğim çalışanımın yaptığı işi kullanamıyoruz mu diyecek mahkemede.

hem sözleşme falan imzalamadaysan hiç bir sorun çıkmaz
  • Başka bir firmaya sattığın siteyi kapatma hakkın yok. Seninle firma arasında olan bir konu başka bir firmayı etkilerse onlar sana dava açabilir.
  • Çek fişi. Bende parasını alamadığım projede yaptım.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TSF Aristona

Başka bir firmaya sattığın siteyi kapatma hakkın yok. Seninle firma arasında olan bir konu başka bir firmayı etkilerse onlar sana dava açabilir.

quote:

Başka bir firmaya sattığın siteyi kapatma hakkın yok. Seninle firma arasında olan bir konu başka bir firmayı etkilerse onlar sana dava açabilir.

sitede cronjobs larla çalışan scriptler yazdım firmanın 3 ayrı şubesini tüm stok hareketleri kontrol edip site ile bağlantılı çalışan ara yazılımlar var ben bunları silsem site açık kalır ama stoklar güncel olmaz böyle bişi yapabilirmiyim ??

birde diyelimki parayı aldım bu bahsettiğim ara yazılımlar gerçekten benim için çok özel bu kodları şifrelesem olurmu böyle bir hakkım var mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: htxx

quote:

quote:

sitede cronjobs larla çalışan scriptler yazdım firmanın 3 ayrı şubesini tüm stok hareketleri kontrol edip site ile bağlantılı çalışan ara yazılımlar var ben bunları silsem site açık kalır ama stoklar güncel olmaz böyle bişi yapabilirmiyim ??

birde diyelimki parayı aldım bu bahsettiğim ara yazılımlar gerçekten benim için çok özel bu kodları şifrelesem olurmu böyle bir hakkım var mı?

proje bazlı çalıştıysan, ve bir sözleşme imzalamadıysan ve yaptığın işin karşılığında ücretini alamadıysan adamlar hiç bir şey talep edemez bi kere mantıklı düşünülürse neyi talep edicekler parasını vermedikleri yazılımı mı ? ortada sözleşme yok bişi yok istiyolarsa yazılımı vericekler parasını aktif edicekler

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.