Şimdi Ara

webcam den anlayan var mı? yardım lütfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
603
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar ben de QUATRONIC QUA17 modeli 6 ışıklı webcam var kamerayı kurdum, çalışıyor görüntü çok net fakat, ışıkları yanmıyor, üzerindeki sensör çalışmıyor sanırım elimle kapatsamda ışıkları yanmıyor. sanırım bu arızalı deyip, aynısından yeni bir tane aldım değiştirdim. fakat yenisinde de ışıkları yanmıyor. yoksa bu kameranın benim bilmediğim bir özelliği mi var ışıklarının yanması için. yardımcı olursanız sevinirim... şimdiden teşekkürler

• selam... eğer ki webcam'iniz mikrofonluysa, ses ayarını açıp kapattığınızda ışıları yanıp sönüyor... en azından benimkisi o şekilde çalışıyor...
  • Bu webcamlarda ışıklar yanmıyor bizdede vardı birtane ışıklarını yakacaz diye az uğraşmamıştık ondan sonra karanlıkta başka bir webcam'i denedik ve görüntü çok berbattı QUATRONIC ise görüntüyü ayarlıyordu sonra baktığımızda zaten kutunun üzerinde infrared 6 led yazıyor (Infrared 6 led ile gece ve karanlık ortamlarda net görüntü sağlayabilme imkanı) ondan sonra farkettik. Yani hiç uğraşmayın ışıkları yanmazzzz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tek-nolojik -- 7 Kasım 2006; 18:34:15 >
  • dostum bu led ışıklı webcamlerin hastalıgı bu onun için ben ledsiz bir webcam kullanıyorum
    artık webcam lerde automatic balans ayarı var benim sana kendim kullandıgım sorems markayı tavsiye
    edicem araştır bak çok kaliteli görüntü veren bir cihaz .hepsiburada.com dan aldım ben sana linkini açıyorum
    bak bana hak verecen.
    http://www.hepsiburada.com/department.aspx?CategoryID=95867
  • kamera ya digital fotograf makine si ile karanlıkta bakmayı deneyin
    infra red demek kızılötesi demek. eğer o ledler gerçektende infrared ise insan gözü oradaki ışığı farketmez.
  • Alperian iyi fikir vermiş. Dijital her türlü kamera kızılötesi ışıkları yakalayabilir. Mesela TV'nizin uzaktan kumandasının tuşlarına basık tutup kamera ya da fotoğraf makinasına doğru tutarsanız ekranda kumandanın ışıklarının yanıp söndüğünü görebilirsiniz.
  • O cam ınfrared ve anlamak için gece pencereye doğru tutun.Daha basıt ama etkili bir yontem.Işıklar yanmadığı halde yanıyor gibi camdan yansır.:)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • QUATRONIC webcamden bende de var
    ama driver sorunu yaşıyorum
    cd sini kaybettiğimden beri kullanamıyorum
    nette de bulamadım
    ufacık bir dosyaydı biriniz atsanız bana
    musluksuyu@hotmail.com
    mail bu msn e de ekleyebilirsiniz
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.