Şimdi Ara

Webcam'den Fotoğraf Çekemiyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
562
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Asus K52F Series bir cihazım var. Üzerinde bulunan camera ile fotoğraf çekmek istiyorum ama fotoğraf çekebileceğim bir program oluşmuyor sürücüsünü yüklediğimde. Kamerada mı bir sorun var diye internet üzerinden fotoğraf çekme sitelerine girdim çalıştığını gördüm. Benim her an internete bağlanma gibi bir olanağım olmuyor. Ki internetteki sitede de benim görüntü tepe taklak görünüyor. Bilgisayardaki kamera ile fotoğraf çekmek için bir program mı yüklemem gerekiyor, öyle ise hangi programı yüklemem gerekiyor, öyle değil ise bu probleme neden olan sorun nedir?

İnternet sitesinden fotoğraf çekmedeki ters görüntü:

• cyberlink youcam kullan

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Webcamin internetten surucusu var mi bir bakin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: _kingovski_

Merhabalar;

Asus K52F Series bir cihazım var. Üzerinde bulunan camera ile fotoğraf çekmek istiyorum ama fotoğraf çekebileceğim bir program oluşmuyor sürücüsünü yüklediğimde. Kamerada mı bir sorun var diye internet üzerinden fotoğraf çekme sitelerine girdim çalıştığını gördüm. Benim her an internete bağlanma gibi bir olanağım olmuyor. Ki internetteki sitede de benim görüntü tepe taklak görünüyor. Bilgisayardaki kamera ile fotoğraf çekmek için bir program mı yüklemem gerekiyor, öyle ise hangi programı yüklemem gerekiyor, öyle değil ise bu probleme neden olan sorun nedir?

İnternet sitesinden fotoğraf çekmedeki ters görüntü:

dostum AMPCAM denilen programı indir ve açın ve capture ayarlamalarında kameranızı görürnce bas çek bas çek....

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.