Bildirim
webcam driver
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
-
modenin seri no sunu google a yaz orda çıkar karşına bazı şeyler bulursun -
Beyler 1 haftadır uğraşıyorum ama bulamıyorum ne iğrenç bi markaymış. O dediğiniz yerlerede baktım yok. Siz bulabildini mi? -
kardeş aynı webcam bende war hiçde iğrenç değil gayet memnunum driver ı kaybetmeseydin.Teksnis servise git yardımcı olurlar yada ben aradım .10 içindewww.visionic.com.tr yenileniomuş orda bulunucakmış.AMA GAYET MENUNUM WEBCAM KUSURSUZ -
WEbcam kusursuz mu değil mi bunu henüz kullanamadığım için bilemiycem. İğrenç dememin sebebi cd'si kaybolmadı bozuk çıktı ki bir çok kişidede bozuk çıkıyormuş, ve sürücüyü kendi web siteleri dahil hiçbiryerde bulamamamızdır. Neyse inşallah senin dediğin gibi çıkar. -
akardeş sende haklısın 520 50 62 den temin edebilrsizniz -
benzer ürünlerin sürücülerini deneyebilirsin. Bu tip cameralar genelde fason üretim olur yani diğer bir marka ile aralarındaki tek ferk üzerinde yazılı olan markadır. Diğer markaların sürücülerini (Twain driver olarak) aratabilirsin. -
yok kardeş bu öle piranha minton gibi yazma değil bu gerçekten iyi bir marka visionic -
yok mu bir kardeş visionic vs 306 'nın driverını gönderecek -
kardeş al bide bu siteye bak !!! tam driverini bulamazsın belki ama ona yakın destekleyen modelinide indirsen olur..
http://list.driverguide.com/list/letterV/index.html -
www.visionic.com.tr de war:)
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- lan ışığı yanmıyor
- bu bilgisayara bağladığınız en son usb aygıtı arızalı olduğundan
- windows bu diske yüklenemez bu bilgisayarın donanımı bu diske önyükleme yapmayı desteklemeyebilir
- img dosyası açma
- laptopta fare imleci hareket etmiyor
- ekran videosu alma
- video boyutu küçültme
- bu site güvenli bağlantı sağlayamıyor
- dlss nedir
- iso dosyası nedir
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X