Arkadaşlar benim sorunnum bilgisayarda Apache web cam var bunu aldıgımdan beri sorunsuz kullanıyordum ama bir sabah açtıgımda msn açıp görüntülü sohpet etmek istedim karşı tarafın web cam açıldı benim web cam açılmadı bilgisayarda web cam logosu yok daha önceleri yüklerken amcap diye aygıt yöneticisinde yazardı şimdi bilinmeyen aygıt diye yazıyor bilgisayara komple format attım herşeyi düzenli ve itinalı yükledim gene olmadı msn sildim yeniden denedim olmadı web cam driver sildim yeniden yükledim gene olmadı her açtıgımda şu yazı çıkıyor " sroy you have no video capture hardware " iyi ama daha düne kadar çalışan neden şimdi böyle yapıyor sürücüyü güncelleştiriyorum olmuyor komple sildim gene aynı ne yaptıysam olmuyor kafayı yiyecegim allah rızası için yardım edin bekliyorum
< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
driverini yeniden kur.Eğer Başlangıçtan onun çalışması için gereken yazılım var sa ati.exe gibi ekran kartının programı onu kapatmışsan olmaya bilir oraları bir kontrol et..
her yeri kontrol ettim o dedigini 4 defa yaptım olmuyor
Bana göre donanımsal bir sorun var. Peki ne olabilir dersen en büyük ihtimal webcamın arızalanmasıdır.
Bu arıza genelde kaploda olur. Yani webcamın kablosunun içindeki tellerde oluşan bir temassızlık sonucu aygıt yöneticisinde bilinmeyen aygıt olarak görmen mümkün.
Tabi aygıt yöneticisi tam sonuç vermeye bilir. Burda everest programıyla webcamı kontrol etmen lazım. Büyük ihtimal ordada bilinmeyen aygıt olarak görünecektir.
yaa ustalar yokmu bunun çaresi kafayı sırmak üzereyim
İlk önce ordaki baktığın yer ile aygıt yöneticisi aynıdır. Senin bakman gereken yer Fiziksel Sürücüler ve yanda açılan sayfada Usb Aygıları kısmıdır.....
Ama görünüyorki Webcamın bozulmuş. Eğer başka bir bilgisayarda deneme şansın var ise kesin sonucu öğrenirsin.....
- USB PC Camera (SN9C102) - ViviCam 3350B - USB PC Camera (SN9C103) - Opti ViewCam - USB PC cam - Mega Pixel Camera (8105 SXGA) - USB PC Camera with Mic (SN9C105) - USB PC Camera (SN9C103) - Dual Mode Camera (8000 VGA) - Traffic101.com USB Camera - Dual Mode Camera (8006 VGA) - PC Camera (6009 CIF) - Dual Mode Camera (8001 CIF) - PC Camera (6028 VGA) - i-CAM VC USB Camera (MC-310) - PC Camera (6005 CIF) - Dual Mode Camera (8008 VGA) - Tasco Snapshot - Orite 1.3M PCCAM (MC1300) - Philips FunCam - FUN!CAM - USB PC Camera with Mic (SN9C105) - SN9C110+360A - USB PC Camera-168 - LG_webpro2 camera - USB PC Camera (SN9C102P) - USB PC Camera (SN9C102) - USB PC Camera (SN9C102) - USB PC Camera (SN9C110 - USB PC Camera (SN9C110)
hocam olmadı bu indirdim denedim her şey gene aynı teşekkürler
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme