Bildirim
Webcam tafsiye edin lütfen
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
İYİ GECELER oncelıkle saygı değer arkadasım web camera sı almaktan soz edıyorsun marka olarak sana tavsıye etmem haksızlık olacak cunçu fiyatlarından dolayısıyla sana tek tavsıyem parana gorede alırsan cozunurluğu yuksek al ucuz dıye dusuk cozunurlukte alırsan bu senı kırmızı sıhay beyaz veya fokus bozuk bır sekılde gosterecektır ve sende msn de muhabbet ederken keyfını kacıracaktır SAYGILARIMLA
TEKNİK DESTEK -
söliceğim tek şey sakın ışıklı bişi alma ya da alıyosan da kontrol edilebilir al çünkü ben her ışıklıarı kapttığımda ışık devreye giriyor ve bilgisayarı kapatsam bile hala sönmoyr.Markası Olivetti -
apahci ler iyidir -
http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=88613&productid=bd46374
Bende bu var. Çok kaliteli görüntü veriyor tavsiye ederim.Işıkları da kablosunun üstünden ayarlanabiliyor ama zaten zifiri karanlık olmadığı sürece açmama gerek kalmadı şu ana kadar.
Örnek foto :
-
ozamn sorunumuz kalmamıstır iyi gunlerde kullan gule gule eskıt başka almada gerek yoktur umarım -
apachi 500 k -
pıranha model 1.3 mp 10x zoom ışıkları manuel kontrol edilebiliyor 500k bir kamera
ben kendime aldım kullanıyorum çok güzel görüntüsü var 29,90 aldım+3ytl kargosu -
apachi 500 k
aynen katılıyorum -
Philips pcvc840k şu an piyasadaki en kaliteli webcam lerden biri bu fiatı nispeten pahalı ama her kuruşunu hakediyor kullanıyorum çok memnunum -
logitech süper ama biraz pahalı... -
Piranha 1.3MP Webcam var bende çok memnunum gerçekten görüntüsü şahane. -
ben A4Tech pk 635 kullanıyorum.Bence çözünürlüğü iyi (640x480), görüntü kalitesi de yüksek, tavsiye edebilirim. Hem fiyatıda iyi 35 ytl. -
quote:
Orjinalden alıntı: kedi_35
ben A4Tech pk 635 kullanıyorum.Bence çözünürlüğü iyi (640x480), görüntü kalitesi de yüksek, tavsiye edebilirim. Hem fiyatıda iyi 35 ytl.
-
tesekkürler arkadaslar. PIRANHA PC 1211 ve Apachi 500k yi almanyada bulamadim.
A4-Tech PK-935 = 25 €.
Philips PCVC840K TOUCAM II PRO = 60 €
Logitech QuickCam Communicate STX PLUS WebCam + Headset = 55 €
heralde A4 tech alirim. -
Bende var ben çok memnunum umarım işini görür.HADİ HAYIRLISI -
Creative Webcam live kullanıyorum ve çok kaliteli diyebilirim. Ama sana önerim Webcam alacaksan CCD sensör tercih et ve minimum 30kare/saniye versin -
yaa arkadaslar bendede var elıme gectıı uzerınde 6 tane led var kendınden mıkrofonlu marka yok uzerınde sıyah sızınkılere benzıyor vee lamba sonunce ısık yanmıyor hatta uzewrımde sıyah kazakvar onu mavı gısterıyor anlamadım bu nebıcım gece goruslu sızın nır bılgınız varmı ayarları falanda yok wındowsta bulamadım kendınnde hıc ayar bulamadımısık yanması ıcın ledler yanmıyor en azından benımkı yanmıyor aydınlık bır alanda kullanabılıyorum karanlık bır ortamda monıtorun ısıgı bıle cıkmıyor ekrana nedendır sorunmu var sızce nedır -
casper -
acemi38 kardesin dedigi gibi piyasadaki en iyi webcam Philips pcvc840k olarak gözüküyo.biraz tuzlu tabi
simdi ebay den bakiyorum.
komet kardesin önerdigi gibi CCD sensör ve 60 kare/saniye
Benzer içerikler
- kesintisiz güç kaynağı kaç saat çalışır
- hyperx cloud 2 mikrofon çalışmıyor
- tuş sesi nasıl kapatılır
- firmware nedir
- oled yanığı
- bim 3d yazıcı
- 750 hz monitör
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X