Bu site yardımıyla webkameramızı internetten yayınlayabiliyoruz. İstersek kamerayı bütün dünya istersek sadece bizim izin verdiklerimiz izleyebiliyor. İşin bir başka güzel tarafı yayınladığımız kamerayı cep telefonumuzdan da izleyebiliyoruz. Denedim cep telefonunda kalite iyi. Siteyi tavsiye ederim. Adamlar yapmışlar ne amaçla kullanmak istersen kullan.
Test ettim, kamerayi public olarak da actim bir ara. Kamerayi acip Firefox'tan girdim, 10 saniye gecikmeli olarak iletiyor goruntuyu. Ucretsiz su an ama yakinda ucretli olacak. Bu hizmet ucretli oldugunda buna para vermektense daha kaliteli bir hizmet veren Superonline in sistemini tercih ederdim ben..
Bildiğim kadarıyla Superonline sadece kendi sattığı AXIS marka kameralar için bu desteği veriyor. Bu sitede ise webkameranı ve 7 farklı marka IP kameranı yayınlayabiliyorsun. Ayrıca adamların en büyük artısı cep telefonları desteği. Superonline da yok bu kadar telefon çeşidi. Mantık olarak aynı olsalarda teknolojileri ve destekledikleri cihazlar farklı. Burada cepvizyon un ciddi bir artısı var. Fiyat olayına gelince aslında benimde pek hoşuma gitmedi. En azından public yayınlamak isteyenlere ücretsiz verebilirler bu hizmeti. Bir ara email attım yetkililere. Sistem güzel ama eklenti yapılması gereken bir sürü konu var diye. Mesela local kayıt, hareket algılama, kamera hakkında yorum yapma oy verme gibi. Onlarda bu konular üzerinde çalıştıklarını ve onları takip etmemi önerdiler. Galiba güzel bir sisteme sahip olacağız. Birde para almasalar
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme