Şimdi Ara

Webmoney komisyonsuz para yükleme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
1
Favori
1.248
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba webmoney hesabıma para yüklemek istiyorum komisyonsuz nasıl yapabilirim? internet bankacılığı kısmında %0'dan başlayarak yazmakta ancak içine girince 2.5 dolar komisyon yazıyor bir çok internet bankası yüklemelerde komisyon almıyor webmoney'de neden böyle?. enpara kullanıcısıyım para gönderme işlemlerinde herhangi bir ücret almıyorlar ancak ben parayı webmoneye yüklediğimde 2.5 doları webmoney mi alacak? tecrubesi olan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi msvnetwork -- 20 Ekim 2015; 23:40:06 >

• quote:

Orijinalden alıntı: msvnetwork

merhaba webmoney hesabıma para yüklemek istiyorum komisyonsuz nasıl yapabilirim? internet bankacılığı kısmında %0'dan başlayarak yazmakta ancak içine girince 2.5 dolar komisyon yazıyor bir çok internet bankası yüklemelerde komisyon almıyor webmoney'de neden böyle?. enpara kullanıcısıyım para gönderme işlemlerinde herhangi bir ücret almıyorlar ancak ben parayı webmoneye yüklediğimde 2.5 doları webmoney mi alacak? tecrubesi olan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim

Yapmış olduğunuz işlemde swift yani uluslararası döviz transferi işlemi yapmanız gerekmekte olup bankanızın swift komisyonlarını gözden geçirmenizi tavsiye ederiz. Sistemimizden güvenli,yasal ve faturalı olarak webmoney alabilirsiniz.

DH konumuzhttp://forum.donanimhaber.com/m_111795747/tm.htm

• %3 komisyon alıyorsunuz çok fazla.
    şuan çok dalgalı piyasasıda olsa %0 komisyonla bitcoin ile işimi görüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: msvnetwork

%3 komisyon alıyorsunuz çok fazla.
    şuan çok dalgalı piyasasıda olsa %0 komisyonla bitcoin ile işimi görüyorum.

Miktarın yüksekliğine göre özel bir indirim uygulayabiliriz.
  • bir sonraki işlemlerimde düşüneceğim ilgi ve alakanızdan dolayı teşekkür ederim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    passolig para yükleme
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.