Şimdi Ara

website tasarımcıları bi el atar mısınız?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
483
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar ben website açacağım kendime daha doğrusu sınıf adına bunu html kodlarıyla yaptım.daha sonra ne yapmam gerekiyo bilmiyorum yardımcı olursanız sevinirim.

• Ücretki veya ücretsiz bir host alıp ftp ye yüklemen gerekiyor hepsi bu kadar.
  • host u alabileceğim adresi söyleyebilir misin?ben ücretsiz bi host almak istiyorum bir de ftp ye nasıl yükleyeceğim anlatırsanız sevinirim
  • www.kayyo.com dan üye olup alan alabilirsin gerekli açıklamaları orada yazıyor zaten sonra sana gönderilicek olan ftp bilgilerini herhangi bir ftp programı ile girip yükleme işlemini gerçekleştire bilirsin.
  • çok tşk ederim saol.
  • www.kayyo.com a girdim üyeadı gerekiyomuş uyeadi.kayyo.com a girdim ama sayfa açılmıyor diyo ne yapayım?
  • ücretsiz kayoo gibi siteleri önermem. hergun yeni bi sorun çıkaiblir,site adınwww.site.com .net gibi bişey olmaz. vs vs vs.
    Bu yüzden bence 30 -40 ytl ye kıyıp hosting ve domain almak en mantıklısı.
    Eğer böyle bi çözüm düşünürsen msn msn@mence.net de beklerim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: ecelerinecesi

www.kayyo.com a girdim üyeadı gerekiyomuş uyeadi.kayyo.com a girdim ama sayfa açılmıyor diyo ne yapayım?

anasayfanın adını index.htm veya html olarak kaydettin mi yani o şekildemi ?
    Pm yolu ile veya buraya yazarsan tam adresi bakıp birşey söyleye bilirim
  • aslında bu benim ilk denemem şimdi ücretsiz yapmak istiyorum biraz zaman geçince üzerinde daha çok uğraşıp güzel bişey yapacağım daha sonra ücretli alırım.
  • benden kaynaklanan sorun değil uyeadi.kayyo.com a tıklıyorum o sayfa açılmıyo.ilk sayfayı index.htm olarak kaydettim.
  • bir web sitesi yapmak istiyorum türkçe bir program önerirmisiniz arkadaşlar ?
  • Frontpage
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.