arkadaşlar ben website açacağım kendime daha doğrusu sınıf adına bunu html kodlarıyla yaptım.daha sonra ne yapmam gerekiyo bilmiyorum yardımcı olursanız sevinirim.
Ücretki veya ücretsiz bir host alıp ftp ye yüklemen gerekiyor hepsi bu kadar.
host u alabileceğim adresi söyleyebilir misin?ben ücretsiz bi host almak istiyorum bir de ftp ye nasıl yükleyeceğim anlatırsanız sevinirim
www.kayyo.com dan üye olup alan alabilirsin gerekli açıklamaları orada yazıyor zaten sonra sana gönderilicek olan ftp bilgilerini herhangi bir ftp programı ile girip yükleme işlemini gerçekleştire bilirsin.
çok tşk ederim saol.
www.kayyo.com a girdim üyeadı gerekiyomuş uyeadi.kayyo.com a girdim ama sayfa açılmıyor diyo ne yapayım?
ücretsiz kayoo gibi siteleri önermem. hergun yeni bi sorun çıkaiblir,site adınwww.site.com .net gibi bişey olmaz. vs vs vs. Bu yüzden bence 30 -40 ytl ye kıyıp hosting ve domain almak en mantıklısı. Eğer böyle bi çözüm düşünürsen msn msn@mence.net de beklerim.
www.kayyo.com a girdim üyeadı gerekiyomuş uyeadi.kayyo.com a girdim ama sayfa açılmıyor diyo ne yapayım?
anasayfanın adını index.htm veya html olarak kaydettin mi yani o şekildemi ? Pm yolu ile veya buraya yazarsan tam adresi bakıp birşey söyleye bilirim
aslında bu benim ilk denemem şimdi ücretsiz yapmak istiyorum biraz zaman geçince üzerinde daha çok uğraşıp güzel bişey yapacağım daha sonra ücretli alırım.
benden kaynaklanan sorun değil uyeadi.kayyo.com a tıklıyorum o sayfa açılmıyo.ilk sayfayı index.htm olarak kaydettim.