Şimdi Ara

WeChip x88Pro - Netflix Sorunu

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
289
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selamlar, android tv box'ımın modeli WeChip x88pro, bu cihazlarda Netflix kullanamıyor muyuz? Netlix'in sitseinden kurduğum apk'da "Bu cihaz, uygulama tarafından desteklenmiyor" hatası alıyorum. Play Store'da ise aynı sorun, Uygulama bu sürümle uyumlu değil gibi bir yazı çıkıyor. Bir apk buldum çalışan fakat onda da HD izleyemiyorum. Lütfen yardımcı olun, teşekkürler.

• Yapay Zekanın Yanıtı

Netflix "Bu Cihaz Uygulama Tarafından Desteklenmiyor" Hatası

WeChip x88Pro cihazınızda Netflix izlerken "Bu cihaz uygulama tarafından desteklenmiyor" hatasıyla karşılaşabilirsiniz. Bu hata genellikle aşağıdaki nedenlerden kaynaklanır:

• Cihazınızın Netflix sertifikasının olmaması: Netflix, yalnızca belirli kriterleri karşılayan cihazları destekler. WeChip x88Pro bu kriterleri karşılamıyor olabilir.
    • Eski Netflix uygulaması sürümü: Netflix uygulamasının en son sürümüne sahip olduğunuzdan emin olun.
    • Cihaz güncellemelerinin eksikliği: WeChip x88Pro cihazınızın en son yazılım güncellemelerine sahip olduğundan emin olun.

Bu hatayı çözmek için aşağıdaki adımları deneyebilirsiniz:

• Netflix uygulamasını güncelleyin: Google Play Store veya App Store'dan en son Netflix uygulaması sürümünü indirin.
    • Cihazınızı güncelleyin: Ayarlar menüsüne gidin ve mevcut herhangi bir yazılım güncellemesini indirin ve yükleyin.
    • Netflix sertifikasını kontrol edin: WeChip x88Pro cihazınızın Netflix tarafından sertifikalı olup olmadığını kontrol etmek için Netflix uyumlu cihazlar listesine bakın.

Bu adımlar sorunu çözmezse, WeChip x88Pro cihazınızın Netflix uygulamasıyla uyumlu olmadığı anlamına gelebilir. Bu durumda, Netflix'i başka bir uyumlu cihazda izlemeniz gerekebilir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • İki üç marka dışında 540p izlersiniz.
    Bunlardan hep tavsiye konusunda bahsedildi.
  • Saint Ralph S kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler cevap için, bir şey soracağım. 540P izliyorum ama, herhangi bir browser indirsem browser üzerinden web sitesinden izleyebilir miyim en azından 720P? Hangi tarayıcı destekliyor? Opera ve Google Chrome desteklemiyor. Masaüstü Sitesi gibi aç seçeneğini tıklıyorum fakat videoyu oynatmıyor. Puffin,Dolphin,Firefox bunlarla erişebilir miyim?
  • theisenberg13 T kullanıcısına yanıt
    Denedim olmadı.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.