Şimdi Ara

Weidermi Optimummu hangisi daha iyi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
38
Cevap
0
Favori
1.322
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • http://www.bodybuilding.com/store/opt/whey.html

(son 8 yılın en iyi proteini seçilmiş bu protein )

http://www.weiderturk.com/protein-tozlari/weider-premium-whey-cikolatali-2300-gr.html

yoksa weidermi fiyatı baz alarak yorum yapmıyalım kalite ve etki açısından yaparsak sevinirim hangisi daha etkili arkadaşlar ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AbruzziCK -- 21 Kasım 2013; 19:34:27 >

• beslenmen ne kadar iyiyse bunlarda o kadar iyi
  • quote:

Orijinalden alıntı: car_26

beslenmen ne kadar iyiyse bunlarda o kadar iyi

beslenmem düzensin bazen çook iyi besleniyorum bazen tam istedigim gibi beslenemiyorum iş saatlerimden dolayı hangisi daha iyi bi kıyaslama yapsanız hocam :)
  • AbruzziCK kullanıcısına yanıt
    ikiside protein, ikisnde aynı işi görüyor. gönlüm hangisinin tarafındaysa onu alırdım ben
  • quote:

Orijinalden alıntı: emir.ksk

ikiside protein, ikisnde aynı işi görüyor. gönlüm hangisinin tarafındaysa onu alırdım ben
    ben weider tarafındayım ya %25 bcaa fazla weiderde optimumla ilgili bişey duymadım işte sormak istedim forumdaki arkadaşlara
  • quote:

Orijinalden alıntı: AbruzziCK

ben weider tarafındayım ya %25 bcaa fazla weiderde optimumla ilgili bişey duymadım işte sormak istedim forumdaki arkadaşlara

Aradaki fiyat farkıyla ayrıyetten bir bcaa alarak weiderın o %25 lik farkına %200 fark atabilirsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Executor06 -- 21 Kasım 2013; 21:16:05 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Executor06

quote:

Aradaki fiyat farkıyla ayrıyetten bir bcaa alarak weiderın o %25 lik farkına %200 fark atabilirsin

hocam ben bu weideri alıp yanınada premium bcaa almayı düşünüyorum weiderden aslında fiyat olarak weider pahalı işte optimumu birazda o yüzden araştırıyorum iyimi değilmi foruma sorup emin olmak istedim
  • Tadı çok iyi optimumun :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: 4hm3t.#

Tadı çok iyi optimumun :D

tadı önemli degil hocam işe yarıyosa yeterli weider çok iyi bi ürün dünya çapında buda en iyi protein faln seçilmiş farkı ney bilmek istiyorum tabikide optimumu alırsam fiyattan avantajım olur ama weiderin yerine geçmiyecekse weideri paraya kıyıp alırım
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: 4hm3t.#

Tadı çok iyi optimumun :D

tadı önemli degil hocam işe yarıyosa yeterli weider çok iyi bi ürün dünya çapında buda en iyi protein faln seçilmiş farkı ney bilmek istiyorum tabikide optimumu alırsam fiyattan avantajım olur ama weiderin yerine geçmiyecekse weideri paraya kıyıp alırım

Alıntıları Göster
    kimse bişey diyemez, denemek için alabilirsin istiyorsan :)

• Ya optimum weider kadar iyi değilse forumda bi optimum kullanan yokmu :D
  • quote:

Ya optimum weider kadar iyi değilse forumda bi optimum kullanan yokmu :D

ikiside iş görür ama Ben olsam kesinlikle weidir alırım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kezman03

quote:

Alıntıları Göster
    Aradaki 90 TL ye Gaspari amino 8000 ve ON creatine alınabiliyor nerdeyse. Bence weider güzel ama gereksiz pahalı. VW golf gibi

• quote:

Orijinalden alıntı: cangk

Aradaki 90 TL ye Gaspari amino 8000 ve ON creatine alınabiliyor nerdeyse. Bence weider güzel ama gereksiz pahalı. VW golf gibi

Alıntıları Göster
    weider almayın o kadar paraya yazık günah sonuçta aman aman fark yaratmıyor protein tozları
  • quote:

quote:

aynen öyle satan yerede sordum tanıdıkdı para için demiyorum sana bunu weider kaliteli imkanın varsa weider al dedi bende weider istiyodum weider premium whey protein le premium bcaa aldım bakalım etkisini nekadar zamanda belli edicek :)
  • quote:

quote:

quote:

aynen öyle satan yerede sordum tanıdıkdı para için demiyorum sana bunu weider kaliteli imkanın varsa weider al dedi bende weider istiyodum weider premium whey protein le premium bcaa aldım bakalım etkisini nekadar zamanda belli edicek :)

weider premium whey En iyi Protein Tozudur Benim Gözümde İnş faydasını Görürsün

• AbruzziCK kullanıcısına yanıt
    Weider'ın ürünü içerik bakımından daha zengin, BCAA oranı daha yüksek + saf formda 2gram glutamin içeriyor o yüzden kalite odaklı bakacak olursak Weider Premium whey daha iyi.
    Optimum ise fiyat/performans olarak çok iyi bir ürün, özellikle yeni başlayan birisi için ideal bir üründür, sonrasında weider'a geçiş yapabilirsin :)

Ek olarak bcaa almayı düşünüyorsan, şu anki weider'ın aşırı pahalı fiyatlarını düşünecek olursak farklı bir ürün almanı öneririm.
    Universal'in Atomic 7 ya da Olimp'in BCAA Xplode ürünlerini gerçekten öneririm, her ikiside çok başarılı ve etkili ürünlerdir.

Aşağıdaki linklerden ürünleri inceleyebilirsin:

http://www.supplementler.com/urun/universal-atomic-7-384-gr-418
    http://www.supplementler.com/urun/olimp-bcaa-xplode-500-gram-853

Saygılar,

• quote:

Orijinalden alıntı: Devoboi

Weider'ın ürünü içerik bakımından daha zengin, BCAA oranı daha yüksek + saf formda 2gram glutamin içeriyor o yüzden kalite odaklı bakacak olursak Weider Premium whey daha iyi.
    Optimum ise fiyat/performans olarak çok iyi bir ürün, özellikle yeni başlayan birisi için ideal bir üründür, sonrasında weider'a geçiş yapabilirsin :)

Ek olarak bcaa almayı düşünüyorsan, şu anki weider'ın aşırı pahalı fiyatlarını düşünecek olursak farklı bir ürün almanı öneririm.
    Universal'in Atomic 7 ya da Olimp'in BCAA Xplode ürünlerini gerçekten öneririm, her ikiside çok başarılı ve etkili ürünlerdir.

Saygılar,

sağolun hocam bilgilendirmeniz için proteinide bcaa yıda weiderden aldım premium bcaa ile premium whey protein aldım inşallah işime yarar öneriler için çok teşekkür ederim

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Devoboi

Saygılar,

sağolun hocam bilgilendirmeniz için proteinide bcaa yıda weiderden aldım premium bcaa ile premium whey protein aldım inşallah işime yarar öneriler için çok teşekkür ederim

Alıntıları Göster
    fan boylar doluşmuş yine
    tamam optimum kötü zaten ondan 8 yıldır dünyanın en iyisi

• Eğer olaya ekonomik yaklaşacak olursak Weider alınmaz ancak her şeye ekonomik yönden bakmak yanlış olur. Ben iki kez Optimum kullandım suan Weider kullanıyorum. Öyle aham şaham fark yok. Ikisi de iyi protein tozları.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nihilous -- 23 Kasım 2013; 18:47:53 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.