Şimdi Ara

Wellbutrin kullanan/mış var mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
0
Favori
994
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Dehb için gittim çok çok az var dedi bu ilacı verdi dikkat eksikliği ilacıymış.Yan etkisi cok oldu mu sizde?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-6FEC3F5C2 -- 30 Kasım 2022; 20:2:53 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Kullanınca editleyecem

• Kullanan hiç yok mu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • merhaba,Kuzenim yaklaşık 2 senedir bu ilacı kullanıyor ve hayatında hiç olmadığı kadar mutlu ve enerjik hiç kaygın olmasın düzenli kullanmaya devam et

• yksden önceki bir ay kullanmıştım bir sene önce ne iyi etki ne de kötü etki hissettim :D

Yakında özele gideceğim bakalım ne verecekler

• 2. gündeyim bugün,çalışma saatim ve odağım ciddi derece arttı,artık masa başında daha fazla kalabiliyorum ve önceden evde hiç çalışamazdım şimdi çift hanelilere çıktım.Bilmiyorum belki plasebo etkisidir.Biraz daha kullanayım net yorumumu yapacağım.Herhangi bir yan etkisini de görmedim şu an.

• Şu ana kadar hiçbir yan etkisini görmedim anksiyete,iştah(tam tersi daha da çok yiyorum).Tek uykusuzluk yapmış olabilir ama zaten uykum yoktu ki yani onda da değişen bişe yok.Daha dinç enerjik hissediyorum ve odağımı arttırdı.Son olarak yazacaklarım bu kadardı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-6FEC3F5C2 -- 10 Aralık 2022; 22:40:47 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    D Vitamini kullanan var mı ?
    6 yıl önce açıldı
    DELODAY KULLANAN VAR MI?
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ben concerta kullanıyorum çok yan etkisi oldu.

• Hocam o bağımlılık yapıyor ve dehb'de veriliyor diye biliyorum bir de ağır bi ilaç.

• Evet dehbim var, bağımlıllık konusu biraz can sıkıcı maalesef.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.