Şimdi Ara

WEP TASARIM YAPANLAR YARDIM

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
344
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ARKADAŞLAR WEP TASARIM OKUYORUM SEMTİMDE SİTE TASARIM İŞİ ALMAK İSTİYORUM KONUŞMALARDA NASIL ETKİLEYE BİLİRİM

• Öncelikle olarak web tasarım diyerek başlayabilirsin. İyice profesyonelleş, ondan sonra satış yapmaya başla. Dükkanı olan tanıdıkların varsa onlarla başlayabilirsin yavaş yavaş.
  • wep tasarım
  • arcanbaris A kullanıcısına yanıt
    En azından yardım istediği başlığın adına bakmış olsaydı bu durumlara düşmezmiş, neyse yapacak bir şey yok.
    Ama şurası kesin, yardım istediği konu web tasarımı değil, tam tersine işi almak için karşı tarafı etkileyecek bir konuşma şeklinden bahsediyor.
    Bu biraz farklı branş'a giriyor, işin ucunda yalan söylemek bile var.

Örneğin, bir boya satıcısının, kendi boyasını satmak için " tek katta kapatır abi" demesine benziyor, oysa o boya hiçbir zaman tek katta kapatmayacaktır
  • quote:

Orijinalden alıntı: Harris32

En azından yardım istediği başlığın adına bakmış olsaydı bu durumlara düşmezmiş, neyse yapacak bir şey yok.
    Ama şurası kesin, yardım istediği konu web tasarımı değil, tam tersine işi almak için karşı tarafı etkileyecek bir konuşma şeklinden bahsediyor.
    Bu biraz farklı branş'a giriyor, işin ucunda yalan söylemek bile var.

Örneğin, bir boya satıcısının, kendi boyasını satmak için " tek katta kapatır abi" demesine benziyor, oysa o boya hiçbir zaman tek katta kapatmayacaktır

harbiden çok komikti :)

yorumumu yanlıs anlama gercekten begendim diye soyluyorum...
  • yardımlarınız için teşekkürler
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.