Şimdi Ara

Wesley Sneijder Galatasaray'da (KAP) (Ana Konu) (840. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17.048
Cevap
58
Favori
921.757
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 838839840841842
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: -erna-

renktaşlar alınmayın sinirlenmeyin ama bizim sisteme uymuyor bu tür adamlar
    elano geldi olmadı misimovic oynamadan gitti hagi sayesinde
    iliç geldi o da ileride gol bulma özelliği sayesinde bir şeyler yapabildi
    bize 10 numara olarak çalım atan oyuncu lazım lincoln o kadar disiplinsiz çıtkırıldım bir oyuncu olmasına rağmen gene iş yaptı bizim ligde çünkü çalım bizim lig için önemli
    buyrunuz hızlı çalım atan oyuncu olan 18 lik bruma nın ilk maçında takıma sağladıkları ortada
    sneijder oturmuş bir takımın 10 numara oyuncusu koyacaksınız atletico madrid gibi kanatlarda hızlı oyuncuları olan bir takıma onların önüne topları adrese teslim atacak
    bizim takımda herkes yerinde duruyor kanatlarımız bruma hariç yavaş böyle olunca sneijder i verimli kullanamazsınız

+1

• quote:

Orijinalden alıntı: Savior Fenix

quote:

Orijinalden alıntı: R.Rondo9

Nasıl kıskandım. Hayırsız olur inşallah.

Adamin ahi tutmus

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• sneijder çalım atamayan bir adam değil. adamın iyi yanı pas vermek sadece. senin takımında çalım atacak adam olmasın sonra sneijder den çalım bekle. saçma olur. takıma çalım atan 2 tane roket gibi kanat koy yanlarına da sneijder i koy sonra bak takım canavar gibi top oynayacak. kanatlarda adam yok. elimizdeki burma da olmasa çalım atacak oyuncu yok orta sahada. önce gerekli transferleri yapacaktık. alper potuk gibi mesela. gökhan töre gibi. bu oyuncuları takıma kazandıramadık şimdi kanatlı sneijder li sistem için zorluyoruz. bugünleri bence en iyi idare edecek adam engin baytar. sneijderle anlaşabilirlerse eğer engin çok çok daha faydalı olacak sneijder ve takım için.
  • Sneijder e uyum sağlayacak bir tane futbolcu yok bu takımda. Sneijder in kesinlikle suçu yok.
    Adam pas atıyor andaval hakan balta topa bakıyor.
    Adam arkaya top atıyor, Kral(!) burak offside a düşüyor.
    E bu adamın özelliği oyun kurmak. Senin forvetin offsidedan kurtulmayı bilmiyorsa kanatlarında sadece bruma varsa. bu adam daha ne yapsın ?
    10 kişiyi çalımlayıp gol mü atsın ?
    Koy sağa sola hızlı calım atan bir adam. Forvetede defansın arkasında sarkabilen bitirici hızlı bir forvet.
    İzle ozaman Sneijderi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Victarion Greyjoy

quote:

Orijinalden alıntı: recep-kovboy

quote:

Orijinalden alıntı: Insurrection

Sneijder oyun sistemize uygun değil. Gelmesi de imkansız. Gelse de iyi bir yedek olur.

tebrikler takım adamı sırtında taşıyor geldiğinden beri.

acilen gönderilmeli sneijder .herkese saldiriyo zaten bu ara maçta drogbayla tartışıyor yok pas attım atmadın devrde burakla .bi kendine bak bakalım ne yaptın.

kaliteli oyuncu olduğuna eminim geldiğindede sevindim gerçekten ama zaman gösterdiki bu adam bize uymadi.bir türlü istenilen seviyede 2 maç oynayamadı.ya buraği ya sneijderi gönderin diyorum .drogba en sağlam saç ayaği ileri 3 lünün sneijder a bakıyorum birde ardaya kalite olarak aynı belki ama oyun olarak möücadele olarak 10 kat fark var arada .

sneijder bitmiş.

geçen sezon yeni geldi diyorduk sabrettik . bu sezon mazeretide yok.arda gibi adam eksilticen kardeşim basacaksın gerekirse defe gelceksin top çıkarcaksın ribery gibi.bizim kesinlikle arda ribery mesut ayarinda adama i,htiyacımız var. olmadı Selçuk oynasın.sorumluluk alip mücadele eden adam istiyorum ben.

Sneijder ne zaman adam eksiltiyordu ki kariyeri boyunca?

Saçma sapan maç izliyorsunuz, sonra bir şeyi de adam gibi bilmeden eleştiriler yapıyorsunuz. Sen Sneijder'in yaptığı en iyi şeyi biliyor musun? Hızlı oyun ve pas yapmak. Hızlı oyundan kastım hızlı koşmak değil. Topu ayağında yarım saat tutmadan hızlıca pasını vermek. Fakat Drogba dışında hiçkimse Sneijder'e ayak uyduramıyor.

Yok efendim neymiş? Sorumluluk almıyormuş. Adamın oyun tarzı bu değil ki. Burak yüzünden verdiği pasların hepsi ofsayt oluyor. Takımda topu ayağına aldığı anda en yararlı oynayan adam Sneijder'dir. Fakat herkes ondan Messi olmasını beklerse yanılırlar. Saldıracak yer arıyorsunuz resmen. Sneijder'e laf etmeden önce diğer kazmalara bakın.

Sneijder'in oynayabilmesi için tek forvet ve kanatlı sisteme ihtiyaç var. Bu konuda Patos'a katılıyorum.

Bir kez daha söylüyorum. Sneijder hız ve mücadele (mücadeleden kastım ikili mücadeleye girme isteği) olarak bir Messi ya da Ronaldo değil ama pas becerisi anlamında en az onlar kadar başarılıdır.

Bize öle adam lazim değil. Bize arda mesut ribery lazim. Hizli oynuyormuş muş bizde dediğin gibi hizli adam yok hizli oynayan takima gitsin. Ben hagi givi arda gibi alex givi adam istiyorum.

Hadi adam eksiltemiyor şuttami çekemiyor artik

• Sneijder'e neden bu kadar yukleniliyor anlamiyorum,koutu oynuyor da bu berbat gidisin tek sorumlusu o mu.

• quote:

Orijinalden alıntı: Athletico dé Madrid .10

Sneijder'e neden bu kadar yukleniliyor anlamiyorum,koutu oynuyor da bu berbat gidisin tek sorumlusu o mu.

Aynen katılıyorum, ben bir de Sneijder'ı Hollanda maçında izleyelim derim. Geçen akhisar maçında yokluktan orta sahada Yektayla Ceyhun oynadı. Sneijder nasıl kurtarsın.

Önünde ha bire ofsayta düşmekten zevk alan bir adam var.
  • Fenere yar edilmeyip kendisinden verim alınamayan 1974. oyuncu olarak kayıtlara geçti
  • quote:

Orijinalden alıntı: odyomex

Fenere yar edilmeyip kendisinden verim alınamayan 1974. oyuncu olarak kayıtlara geçti

emenikenin turşusunu kurdunuzmu nasil tuz orani falan
  • quote:

quote:

Fenere yar edilmeyip kendisinden verim alınamayan 1974. oyuncu olarak kayıtlara geçti

• quote:

quote:

Emenikeyi siz alıyordunuzda bizim haberimiz mi yok, ben ne yazmışım sen ne yazmışsın, değişik

• quote:

quote:

quote:

Emenikeyi siz alıyordunuzda bizim haberimiz mi yok, ben ne yazmışım sen ne yazmışsın, değişik

Yazık lae kimin çocuğuysa

• quote:

quote:

quote:

siz sneijdera dami talip oldunuz değişiğin değişiği

• quote:

Bize öle adam lazim değil. Bize arda mesut ribery lazim. Hizli oynuyormuş muş bizde dediğin gibi hizli adam yok hizli oynayan takima gitsin. Ben hagi givi arda gibi alex givi adam istiyorum.

Hadi adam eksiltemiyor şuttami çekemiyor artik

Kaleye yakın yerde topla buluşamıyor ki şut çeksin. Pozisyon bulsa çeker tabi ki.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Evet olduk. Bu arada acaba yoneticiler mesajina kac gun verecek merak ediyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Hit-Man

quote:

quote:

quote:

quote:

Evet olduk. Bu arada acaba yoneticiler mesajina kac gun verecek merak ediyorum.

İnsanin başina ne gelirse meraktan gelir fazla merak etme

• Allahina gurban

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • motoru böyle böyle açıcak koçum
  • 1.goldeki çabası, 2.goldeki ustalığı.
  • 
Sayfa: önceki 838839840841842
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.