|
Wesley Sneijder Galatasaray'da (KAP) (Ana Konu)
-
-
Allllaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaahhhh
-
-
sevinçten
-
-
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
-
Ulan ne ara açtın konuyu. -
-
olm bana bir şeyler oluyor lan -
ALLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH -
OHAAAAAAAAAAA
-
inanmayurum baba
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
ŞINAYDEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEER -
-
ünaaaallllll başgaaaaannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn -
quote:
Orijinalden alıntı: thanatos13
olm bana bir şeyler oluyor lan
Mutluuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu bana bişeyler oluyor mutluuuuuuuuuuuuuu -
heyecan yapmayin sakinnn.
https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=52318827 :)))
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
elano 33 maç 3 gol
sneijder 26 maç 11 gol istersen selçuk şahin in 7 yıllık performansı ile sneijder'in performansını karşılaştıralım ne farkı var diyelim? |
bi sağdan bi soldan ne takmıştı be ayıya
|
İtalyan kazığı diyenin nicki de MilosKrasic
|
Sneijder çok iyidi gerçekten.. 10 numara nedir onu gördüm. Hagi zamanında yaşım gereği pek maç izleyememiştim..
Tam bi winner oyuncu. Juventus, fenerbahçe, arsenal maçları vs.. hep ortaya koydu reis. |
Sneijder, Türkiye'de oynanan futbolun ne kadar leş, spor medyasının ne kadar leş, futbol taraftarının ne kadar leş olduğunu gösteren oyuncuların başındadır. Medya ilk senesinde eşi üstünden vurmaya başladı, yine rakip taraftar eşi üzerinden vurdu. Neymiş bilmem ne filminde oynamış. Çok vatanseversiniz ya transferinden önce neredeydiniz? Yine adam 17 asist ile asist kralı olduktan sonra gönderildi. İlk maaşından vurdular. Sneijder'ın çeyreği kadar oynamayan Belhanda ve Feghouli'nin maaşı konuşulmaz. Çünkü Sneijder takıma yararlı, bu iki oyuncu zarar ya neden konuşulsun. Sezon başlamadan kilolu dendi. Ulan Sneijder bu 100 kilo olsa sahada duran top kullanması yeter. Türkiye'ye gelmiş en kariyerli, parasını sonuna kadar hak eden oyuncuydu. Tadı damakta kaldı. |
Benzer içerikler
- passolig satılan bilet sayısı öğrenme
- stada saat sokulur mu
- galatasaray başkanı olmak için galatasaray lisesi mezunu olmak şart mı
- en iyi altyapı takımları türkiye
- futbolcularla seremoniye nasıl çıkılır
- football manager 2024 ücretsiz
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X