Şimdi Ara

Wesley Sneijder Galatasaray'da (KAP) (Ana Konu) (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17.048
Cevap
58
Favori
921.752
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • gelirse fatih terim tek forvete döner , ilerde burak arkasında sneijder melo selçuk ikilisini korur
  • quote:

Orijinalden alıntı: chngrn1905

ALLLAHUUEKBERRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR

Hocam gülme krizine girdim
  • Korkuyorum gelmeyecek diye :(
  • ALLAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAHHHHHHHHHHHHH

• sanmıyorum geleceğini ben, ama gelsin pls pls aga 10k pls.
  • gelişmeler için takip
  • İnşaallah gelir. Ekşi'deki bir taraftar 4 aralıkta Sneijder fb ile anılırken şunu yazmış.

''türkiye' ye ocak ayında geliyor ama kime geliyor, çok yakında fenerbahçe resmi sitesinde "ama bizim sneijder ile hiç ilgimiz olmadı ki" açıklamasını okuyabiliriz. bu iş bitmiştir''

bugünkü entryde de ''1 ay önce zaten galatasaray inter ile anlaşmıştı, 1 aydır ikna edilmeye çalışılıyor artık sona gelindi, transferi an meselesidir'' yazmış, bakalım hayırlısı artık
  • quote:

Orijinalden alıntı: sawgiray

Taraftarı oyaluyordur Gs yönetimi zor transfer..

3 temmuzdan beri süregelen süreçte...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mishakal

ulan işin kötüsü ben bu sınayder ıcın totem yapmıstım belhanda de ıcın yapmıstım emenike için de yapmıstım valbuena de için yapmıstım hiç biri tutmadı hatta biri ters etki yaptı rakip takıma gönderdim sınayderı

Carlinhos için de totem yapmanı bekliyoruz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mishakal

ulan işin kötüsü ben bu sınayder ıcın totem yapmıstım belhanda de ıcın yapmıstım emenike için de yapmıstım valbuena de için yapmıstım hiç biri tutmadı hatta biri ters etki yaptı rakip takıma gönderdim sınayderı

Hocam Carlinhos için de aynı konuyu açar mısın? En azından alamasak bile şansımız artar.

• quote:

Orijinalden alıntı: alkaralar

bu arada benc sneider gelmez herkesten cok gelmesini istiyorum ama ünal aysal ağzını tutamadı ceza gelmesin diye bildirilmiş olabilir

sanmıyorum bir cok defa kapa bildirip bizi umutlandırdı sonrası hüsran. Bizim başkan artık tecrübe kazandıgını umuyorum taraftarı karşısına yeniden alacagını sanmıyorum bence transferin %85 tamamlanmıştır ve öyle kapa bildirilmiştir . Şayet ben başkan olsam ağzımdan da kaçırmış olsam kapa bildirmem cezayı veririm taraftarı karşıma almak istemem yeniden
  • quote:

Orijinalden alıntı: GialloRosso.

SON DAKİKA : İnternacional Kulübü Resmi Sitesindeki,Kadrolar bölümünden Wesley Sneijder'i çıkardı.
    SON DAKİKA : İnternacional Kulübü Resmi Sitesindeki,Kadrolar bölümünden Wesley Sneijder'i çıkardı.

Aynen duruyo kardeş.
  • YEEYEYEYE GELİYOR LAN GELİYOR
  • quote:

Orijinalden alıntı: wazzie

quote:

Orijinalden alıntı: alkaralar

bu arada benc sneider gelmez herkesten cok gelmesini istiyorum ama ünal aysal ağzını tutamadı ceza gelmesin diye bildirilmiş olabilir

sanmıyorum bir cok defa kapa bildirip bizi umutlandırdı sonrası hüsran. Bizim başkan artık tecrübe kazandıgını umuyorum taraftarı karşısına yeniden alacagını sanmıyorum bence transferin %85 tamamlanmıştır ve öyle kapa bildirilmiştir . Şayet ben başkan olsam ağzımdan da kaçırmış olsam kapa bildirmem cezayı veririm taraftarı karşıma almak istemem yeniden

valla inş gelir

• Beyler bu haksız rekabet ama, hadi Fenerbahçeyi düşünmüyosunuz, Elazığspor da bu ligde oynuyor. Ayıp, olan var olmayan var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Göktürk.

quote:

Orijinalden alıntı: cagrimir

Forlan Reyes Ujfalusi gibi olmasın.

Ujfalusi

O zaman 3 ün den biri oldu o da ujfalusi. Biliyorum ujfalusinin bizde olduğunu.
  • ALLLLLLLLLLLLLLLLLLLLAAAAAAAAAAHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH uyuyordum bir girdim foruma yıkıldımmm

• quote:

Orijinalden alıntı: Oprichniki

quote:

Orijinalden alıntı: chngrn1905

ALLLAHUUEKBERRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR

Hocam gülme krizine girdim

transfermarkt ve interin kadrosu timsahından sonra yıkık durumdayım bende
  • kapta olduğuna göre gelmeyecek diyebiliriz
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.