Tr Serverında 30 lvlim oyunu trde öğrendim, 200 küsür galibiyetim var henüz hiç ranked girmedim 300 galibiyete kadar da girmeyi düşünmüyorum ve hesabımı west'e taşımak istiyorum. Sizce westte sıfırdan mı başlamalıyım yoksa hesabımı taşısam daha mı iyi olur. Hesabımda 40 civarı hero, 6 ya da 7 skin 4 sayfa da rün var boşa gitsin istemiyorum açıkçası. Fikirlerinizi almak istiyorum
bence yeniden başla westte daha iyi oyuncularla oynarsın ranked oynıycağın zamanda trdeki account'una geçersin çünkü westte yükselme şansın pek yok
quote:
Orijinalden alıntı: cuckoo bee
bence yeniden başla westte daha iyi oyuncularla oynarsın ranked oynıycağın zamanda trdeki account'una geçersin çünkü westte yükselme şansın pek yok
W/L'ne bağlı düzelemeyecek gibiyse yeni aç derim
Bence gecir
quote:
Orijinalden alıntı: LoL_Game
Bence gecir
Geçir kardeşim.
quote:
Orijinalden alıntı: BattalDread
Düzelemeyecek gibiden kastınız? +10 civarı oluyor genelde. İniyor çıkıyor ama genelde o aralıkta
quote:
Orijinalden alıntı: cuckoo bee
Westte daha iyi oyuncular daha kaliteli oyunlar var diye geçmek istiyorum. Kendimizi geliştirip yükselemez miyiz ya umudum kırıldı şimdi
quote:
Orijinalden alıntı: playmaker10
quote:
Düzelemeyecek gibiden kastınız? +10 civarı oluyor genelde. İniyor çıkıyor ama genelde o aralıkta
Alıntıları Göster
30 lvl tr de jungle alıyorum. jungle ne işe yarar diye küfür yiyorum. west te kasmya abşladım. 7, 8 levelde dahi jungle oluyor. anladın sen.
quote:
quote:
O zaman geç derim.Ama oyunu iyice öğren.West'de harika oyunlar dönüyor.Oraya öğrenmeden geçersen ezerler seni.
quote:
Orijinalden alıntı: akabeyss
30 lvl tr de jungle alıyorum. jungle ne işe yarar diye küfür yiyorum. west te kasmya abşladım. 7, 8 levelde dahi jungle oluyor. anladın sen.
Yalniz onlarin bircogu smurf
quote:
Orijinalden alıntı: LoL_Game
quote:
Orijinalden alıntı: akabeyss
Yalniz onlarin bircogu smurf
Alıntıları Göster
geçen daha iyi ama 300 oyun attım normal oyunda oyunu öğrendim ranked oynabilirim dersen weste seni yerler. bronze 5 den çıkamazsın haliylede trollerle oynamak zorunda kalırsın ve geri dönmek istersin tr ye.
quote:
Orijinalden alıntı: jasc1453
geçen daha iyi ama 300 oyun attım normal oyunda oyunu öğrendim ranked oynabilirim dersen weste seni yerler. bronze 5 den çıkamazsın haliylede trollerle oynamak zorunda kalırsın ve geri dönmek istersin tr ye.
Alıntıları Göster
Hesabını geçir kardeş. Rune konusunu hallettikten sonrada ranked gir hiç çekinmene gerek yok. İyi oynadığın bölge hangisiyse onu söylersin geneldede alırsın westte tek yapman gereken ne olursa olsun asla surrender verme veya verildiyse kabul etme her zaman maçı çevirme durumu olabiliyor.
quote:
Tr Serverında 30 lvlim oyunu trde öğrendim, 200 küsür galibiyetim var henüz hiç ranked girmedim 300 galibiyete kadar da girmeyi düşünmüyorum ve hesabımı west'e taşımak istiyorum. Sizce westte sıfırdan mı başlamalıyım yoksa hesabımı taşısam daha mı iyi olur. Hesabımda 40 civarı hero, 6 ya da 7 skin 4 sayfa da rün var boşa gitsin istemiyorum açıkçası. Fikirlerinizi almak istiyorum
Geç gitsin Weste Emeğine yazık.
quote:
Orijinalden alıntı: hydrogena
quote:
Geç gitsin Weste Emeğine yazık.
2600 rp server değiştirmeye vereceğine yeni hesabında istediğin champları ve skinleri alırsın 30 lvl olana kadarda iyice pekiştirirsin
quote:
Orijinalden alıntı: 10010001
2600 rp server değiştirmeye vereceğine yeni hesabında istediğin champları ve skinleri alırsın 30 lvl olana kadarda iyice pekiştirirsin
Alıntıları Göster
Fikirleriniz için çok teşekkürler arkadaşlar, ilk fırsatta hesabımı weste taşıyacağım ve normal oyunlarda olabildiğince kendimi geliştirmeye çalışacağım faydalı olur umarım. Çok çok teşekkürler
Geç.
quote:
Fikirleriniz için çok teşekkürler arkadaşlar, ilk fırsatta hesabımı weste taşıyacağım ve normal oyunlarda olabildiğince kendimi geliştirmeye çalışacağım faydalı olur umarım. Çok çok teşekkürler
rp al rune tamamla sonra gec trde ucuz fiyatlar
quote:
Orijinalden alıntı: Stay With Me
quote:
rp al rune tamamla sonra gec trde ucuz fiyatlar
Alıntıları Göster
West'e geçince ilk 10 maçında feryat figan ezileceksin demedi deme
quote:
Orijinalden alıntı: Glitz
Alıntıları Göster
Normalde yeniden başla derdim ama skin almış, rune'ları falan bitirmişsin o zaman hesabı taşımanı öneririm. Rune dizmek eziyettir.
quote:
Orijinalden alıntı: Hachi-kyu-san