Şimdi Ara

West?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
723
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Tr Serverında 30 lvlim oyunu trde öğrendim, 200 küsür galibiyetim var henüz hiç ranked girmedim 300 galibiyete kadar da girmeyi düşünmüyorum ve hesabımı west'e taşımak istiyorum. Sizce westte sıfırdan mı başlamalıyım yoksa hesabımı taşısam daha mı iyi olur. Hesabımda 40 civarı hero, 6 ya da 7 skin 4 sayfa da rün var boşa gitsin istemiyorum açıkçası. Fikirlerinizi almak istiyorum

• bence yeniden başla westte daha iyi oyuncularla oynarsın ranked oynıycağın zamanda trdeki account'una geçersin çünkü westte yükselme şansın pek yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: cuckoo bee

bence yeniden başla westte daha iyi oyuncularla oynarsın ranked oynıycağın zamanda trdeki account'una geçersin çünkü westte yükselme şansın pek yok
    W/L'ne bağlı düzelemeyecek gibiyse yeni aç derim
  • Bence gecir
  • quote:

Orijinalden alıntı: LoL_Game

Bence gecir
    Geçir kardeşim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BattalDread

Düzelemeyecek gibiden kastınız? +10 civarı oluyor genelde. İniyor çıkıyor ama genelde o aralıkta
  • quote:

Orijinalden alıntı: cuckoo bee

bence yeniden başla westte daha iyi oyuncularla oynarsın ranked oynıycağın zamanda trdeki account'una geçersin çünkü westte yükselme şansın pek yok

Westte daha iyi oyuncular daha kaliteli oyunlar var diye geçmek istiyorum. Kendimizi geliştirip yükselemez miyiz ya umudum kırıldı şimdi
  • quote:

Orijinalden alıntı: playmaker10

quote:

Düzelemeyecek gibiden kastınız? +10 civarı oluyor genelde. İniyor çıkıyor ama genelde o aralıkta

Alıntıları Göster
    30 lvl tr de jungle alıyorum. jungle ne işe yarar diye küfür yiyorum. west te kasmya abşladım. 7, 8 levelde dahi jungle oluyor. anladın sen.
  • quote:

quote:

O zaman geç derim.Ama oyunu iyice öğren.West'de harika oyunlar dönüyor.Oraya öğrenmeden geçersen ezerler seni.
  • quote:

Orijinalden alıntı: akabeyss

30 lvl tr de jungle alıyorum. jungle ne işe yarar diye küfür yiyorum. west te kasmya abşladım. 7, 8 levelde dahi jungle oluyor. anladın sen.

Yalniz onlarin bircogu smurf
  • quote:

Orijinalden alıntı: LoL_Game

quote:

Orijinalden alıntı: akabeyss

Yalniz onlarin bircogu smurf

Alıntıları Göster
    geçen daha iyi ama 300 oyun attım normal oyunda oyunu öğrendim ranked oynabilirim dersen weste seni yerler. bronze 5 den çıkamazsın haliylede trollerle oynamak zorunda kalırsın ve geri dönmek istersin tr ye.

• quote:

Orijinalden alıntı: jasc1453

geçen daha iyi ama 300 oyun attım normal oyunda oyunu öğrendim ranked oynabilirim dersen weste seni yerler. bronze 5 den çıkamazsın haliylede trollerle oynamak zorunda kalırsın ve geri dönmek istersin tr ye.

Alıntıları Göster
    Hesabını geçir kardeş. Rune konusunu hallettikten sonrada ranked gir hiç çekinmene gerek yok. İyi oynadığın bölge hangisiyse onu söylersin geneldede alırsın westte tek yapman gereken ne olursa olsun asla surrender verme veya verildiyse kabul etme her zaman maçı çevirme durumu olabiliyor.

• quote:

Tr Serverında 30 lvlim oyunu trde öğrendim, 200 küsür galibiyetim var henüz hiç ranked girmedim 300 galibiyete kadar da girmeyi düşünmüyorum ve hesabımı west'e taşımak istiyorum. Sizce westte sıfırdan mı başlamalıyım yoksa hesabımı taşısam daha mı iyi olur. Hesabımda 40 civarı hero, 6 ya da 7 skin 4 sayfa da rün var boşa gitsin istemiyorum açıkçası. Fikirlerinizi almak istiyorum

Geç gitsin Weste Emeğine yazık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hydrogena

quote:

Tr Serverında 30 lvlim oyunu trde öğrendim, 200 küsür galibiyetim var henüz hiç ranked girmedim 300 galibiyete kadar da girmeyi düşünmüyorum ve hesabımı west'e taşımak istiyorum. Sizce westte sıfırdan mı başlamalıyım yoksa hesabımı taşısam daha mı iyi olur. Hesabımda 40 civarı hero, 6 ya da 7 skin 4 sayfa da rün var boşa gitsin istemiyorum açıkçası. Fikirlerinizi almak istiyorum

Geç gitsin Weste Emeğine yazık.
    2600 rp server değiştirmeye vereceğine yeni hesabında istediğin champları ve skinleri alırsın 30 lvl olana kadarda iyice pekiştirirsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: 10010001

2600 rp server değiştirmeye vereceğine yeni hesabında istediğin champları ve skinleri alırsın 30 lvl olana kadarda iyice pekiştirirsin

Alıntıları Göster
    Fikirleriniz için çok teşekkürler arkadaşlar, ilk fırsatta hesabımı weste taşıyacağım ve normal oyunlarda olabildiğince kendimi geliştirmeye çalışacağım faydalı olur umarım. Çok çok teşekkürler
  • Geç.
  • quote:

Fikirleriniz için çok teşekkürler arkadaşlar, ilk fırsatta hesabımı weste taşıyacağım ve normal oyunlarda olabildiğince kendimi geliştirmeye çalışacağım faydalı olur umarım. Çok çok teşekkürler

rp al rune tamamla sonra gec trde ucuz fiyatlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Stay With Me

quote:

rp al rune tamamla sonra gec trde ucuz fiyatlar

Alıntıları Göster
    West'e geçince ilk 10 maçında feryat figan ezileceksin demedi deme

• quote:

Orijinalden alıntı: Glitz

Alıntıları Göster
    Normalde yeniden başla derdim ama skin almış, rune'ları falan bitirmişsin o zaman hesabı taşımanı öneririm. Rune dizmek eziyettir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hachi-kyu-san

Neden?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.