Şimdi Ara

West? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
726
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: LoL_Game

quote:

Orijinalden alıntı: Hachi-kyu-san

West'e geçince ilk 10 maçında feryat figan ezileceksin demedi deme

Neden?

TR geçmiştim 1 aylık. Bu süre zarfında WL oranım iyileşmeye başladı ve West'teki gibi maçlar olmadı köreldim, West'e geri geçince oyunu 1 ay boyunca oynamadığıma hüküm getirdim resmen oyunu unutmuşum hiçbirşey katmadı TR oyunculuğu ve ezildim ilk zamanlar

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: LoL_Game

quote:

West'e geçince ilk 10 maçında feryat figan ezileceksin demedi deme

Neden?

TR geçmiştim 1 aylık. Bu süre zarfında WL oranım iyileşmeye başladı ve West'teki gibi maçlar olmadı köreldim, West'e geri geçince oyunu 1 ay boyunca oynamadığıma hüküm getirdim resmen oyunu unutmuşum hiçbirşey katmadı TR oyunculuğu ve ezildim ilk zamanlar

Suan westte iseniz bana pm atabilir misiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: playmaker10

quote:

Orijinalden alıntı: cuckoo bee

bence yeniden başla westte daha iyi oyuncularla oynarsın ranked oynıycağın zamanda trdeki account'una geçersin çünkü westte yükselme şansın pek yok

Westte daha iyi oyuncular daha kaliteli oyunlar var diye geçmek istiyorum. Kendimizi geliştirip yükselemez miyiz ya umudum kırıldı şimdi

sırf yükselmek için tr'ye geçmeyi düşündüm

• Bence geç hocam.Ben 0 dan kasmaya başladım şu an 21 levelım.Tr de 30 lv olan hesabımı bırakıp yeniden kastığım için aradaki bariz farkı görebiliyorum.Ranked hakkında arkadaşlar bilgilendirmiş zaten
  • hesabını taşı
  • hesabını taşı, sıfırdan açmayı düşündüğün hesabı da tr de aç.
  • quote:

Orijinalden alıntı: playmaker10

Tr Serverında 30 lvlim oyunu trde öğrendim, 200 küsür galibiyetim var henüz hiç ranked girmedim 300 galibiyete kadar da girmeyi düşünmüyorum ve hesabımı west'e taşımak istiyorum. Sizce westte sıfırdan mı başlamalıyım yoksa hesabımı taşısam daha mı iyi olur. Hesabımda 40 civarı hero, 6 ya da 7 skin 4 sayfa da rün var boşa gitsin istemiyorum açıkçası. Fikirlerinizi almak istiyorum

dusunmeden yenı bi acc ac west de ve trde verıcegın 2600 ile indrimlerden duzgun skinler alırsın yıne cunkı trdeki oyuncularla west deki oyuncuların arasında bariz bi fark var canın sıkıldıgında tryede gecip oynayabılırsın ama 0dan acmak en iyisi eger zamanın varsa tabi
  • fikrimi değiştirdim. hesabını taşımandan yana değilim. ben de aynı durumdayım. westte smurf kasıyorum. tr yi sevmem ama orada da bi hesabım bulunsun istedim.

2600 rp yi xp boosta vererek 2 ayda 30 lvl olunur diye tahmin ediyorum.

kasarkende oynamadığım champları ve laneleri deniyorum westte. faydalı oluyor
  • Gelişecek adam her yerde gelişir ve ben bu tarz oyunlarda gelişmenin oynamaktan çok stream izlemeye bağlı olduğunu düşünüyorum zaten. Geçirme derim, nerede zevk alıyorsan orada oyna daha doğrusu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Schwarzgert

Gelişecek adam her yerde gelişir ve ben bu tarz oyunlarda gelişmenin oynamaktan çok stream izlemeye bağlı olduğunu düşünüyorum zaten. Geçirme derim, nerede zevk alıyorsan orada oyna daha doğrusu.

Eğer gelişmek stream izlemeye daha çok bağlıysa ilk stream'leri yapan profesyonel oyuncular nasıl gelişti? İzleyerek teorini geliştirebilirsin ama oyunculuğun kesinlikle oynamadan gelişmez. Ayrıca gelişecek adam her yerde gelişemez. Kötülerin arasında kalırsan onları geçince seni daha fazla zorlayıp geliştirebilecek adam olmadığından belirli bir seviyede kalırsın. Ne kadar sıkı oyuncularla çalışırsan o kadar gelişirsin.

• quote:

Orijinalden alıntı: Thanor

quote:

Gelişecek adam her yerde gelişir ve ben bu tarz oyunlarda gelişmenin oynamaktan çok stream izlemeye bağlı olduğunu düşünüyorum zaten. Geçirme derim, nerede zevk alıyorsan orada oyna daha doğrusu.

Eğer gelişmek stream izlemeye daha çok bağlıysa ilk stream'leri yapan profesyonel oyuncular nasıl gelişti? İzleyerek teorini geliştirebilirsin ama oyunculuğun kesinlikle oynamadan gelişmez. Ayrıca gelişecek adam her yerde gelişemez. Kötülerin arasında kalırsan onları geçince seni daha fazla zorlayıp geliştirebilecek adam olmadığından belirli bir seviyede kalırsın. Ne kadar sıkı oyuncularla çalışırsan o kadar gelişirsin.

stream izlemekde gerekli oyunun mantıgını çözebilmen için streamde lazım sana lazım olmayabilir eğer sen plat veya diamond değilsen sorun yok ama bunlardan birine sahip birisi değilsen weste veya na da ozaman boş konuşuyorsun.

• quote:

Orijinalden alıntı: jasc1453

quote:

Orijinalden alıntı: Thanor

quote:

stream izlemekde gerekli oyunun mantıgını çözebilmen için streamde lazım sana lazım olmayabilir eğer sen plat veya diamond değilsen sorun yok ama bunlardan birine sahip birisi değilsen weste veya na da ozaman boş konuşuyorsun.

Ben stream lazım değil demedim tabii ki lazım ama sırf stream ile oyun gelişmez diyorum. Yani sıfırdan başlayıp TR'de stream izleyerek gelişen adamla sıfırdan başlayıp West'de stream izleyerek gelişen adam arasında fark olur onu demeye çalıştım. Hemen ofensif yaklaşmayalım lütfen

• Tabii ki ben de sana katılıyorum zaten. Oynamak elbette lazım, ancak bu bir Counter Strike, veya o tarz tamamen yeteneğe bağlı bir oyun değil. O yüzden stream izleyerek daha hızlı gelişebileceğini düşünüyorum. Stream izlemek için de westte olmasına gerek yok.
  • Tr w/l farkı baya acıldı bende. Win kopturup gidiyor da kendini geliştirme olasılığına gelirsek tr de olmaz o iş. Weste baba yerdir :p division cok zorlar ama geçersen ne oyunlar döner sen gör
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.