Şimdi Ara

West Candır :) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
1
Favori
1.572
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Dediğin doğru fakat 16-17 yaşındakiler bile iyi oynayabiliyo 13-14 yaşındakiler denilemez :)
  • sadece yaş ile ilgili olduğunu sanmıyorum oyun bilinci var adamlarda
  • quote:

Orijinalden alıntı: tolgahan22

sadece yaş ile ilgili olduğunu sanmıyorum oyun bilinci var adamlarda

Aynen çok haklısın fakat 13 yaşındakiler biraz iyi bilmez diye düşünüyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Siderze

quote:

13 yaşında danimarkalı bir çocukla duo giriyorum arada TR'de ki çoğu "main adc sal taşıyım"cıyı düdükler TR'den West'e geçtiğim zamanlarda silver attıydı beraber gold olduk gold 3'e kadar çıktık sonra benim düğün telaşı arttı şimdi öyle takılıyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: -EDD-

quote:

quote:

13 yaşında danimarkalı bir çocukla duo giriyorum arada TR'de ki çoğu "main adc sal taşıyım"cıyı düdükler TR'den West'e geçtiğim zamanlarda silver attıydı beraber gold olduk gold 3'e kadar çıktık sonra benim düğün telaşı arttı şimdi öyle takılıyorum

13 yaşındaki TÜRK olsaydı napardın çıldırırdın değil mi :D danimarkalı en azından biraz şeydir ama türk bir kill için 4 kişinin arasına dalar :D

• 3-5 gün sonra west trolleri qq diye konu açarsın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MrProphet

Trye kıyasla tek artısı küfür.En son dayıycam fiberi geçicem naya

Fiberi dayasanda bişey farketmiyor yine 200 küsür ping mevcut bende su an fiber var denedim gördüm
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: -EDD-

quote:

quote:

13 yaşındaki TÜRK olsaydı napardın çıldırırdın değil mi :D danimarkalı en azından biraz şeydir ama türk bir kill için 4 kişinin arasına dalar :D

Bak dostum amacım ülkemi yermek değil, adam o yaşta bile bunun her ne kadar bir oyun olsa da bazı kuralları olduğunu, mekanikleri olduğunu, neyi yapıp neyi yapmaması gerektiğini anlamış kavramış ona göre oynuyor. Bizimkiler çalı çırpıya girip eline klavyeyi alıp daha kamışına su çıkmamış olsa da yedi ceddine giydiriyor. Bir de bu yeni nesilde ar duygusu kalmadığı gibi dini değer gibi şeyleri de bulmak mümkün değil ne kitap kalıyor ne de Allah. Benim bahsettiğim 13 yaşında ki danimarkalı bebe ise gayet geyik muhabbeti olan skype'tan güle oynaya muhabbet edip oyun oynadığım eleman. Ben kimseyi yaşı ile yargılamak istemiyorum ama olgunluk denilen kavram yaş ile her ne kadar doğru orantılı artsa da her doğrunun ( matematikte ki doğru var ya ondan bahsediyorum ) bir başlangıcı vardır bu ne kadar alttan yada üstten başlayacağı ( y eksenini olgunluk x eksenini yaş olarak al şimdi ) aile ile alakalıdır. Adamlar bizden çok daha ahlaklı çok daha eğitimli. Bu durum kıçı kırık bir oyuna bile yansıyabiliyor demek istediğim bu.

Not : 26 yaşındayım eleman ile aramda tam iki kat yaş farkı var

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.