Şimdi Ara

West Candır :)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
48
Cevap
1
Favori
1.572
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    tr de oynuyordum sürekli flame,afk olduğu için artık oyundan bıkmıştım daha pick ekranında mid benim ulan vs vs tarzı kavgalar oluyodu bot lane kazandığı lanede bile birbirini flameliyodu saçma sapan tfler ve saçma sapan önde kalmalar yüzünden önde gittiğimiz maçta çok oyun kaybettik dünde son olarak attığım rankedda canıma tak dedi 3 kişi afk kaldı ve lig düştüm dün saat 23:35 gibi weste geçtim ve attığım ilk maçta seviye farkını kalite farkını hissettim pick ekranında mid pls dedim kimse flamelemedi trollemedi takımda master yi alarak jungle yapan bi oyuncu vardı ve kmse ona master yi noob herosu diyip çocuğu flamelemedi first blood dk 10 da geldi ve kimse saçma sapan tek dolaşmalar 3 kişinin içine atlama gibi bişey yapmadı tflerde nerde ulti atıp nerde tf ye girip nerde tf de çıkmalarını gerçekten biliyorlar dragon ve baron dklarını saniyesine kadar takip ediyorlar global görevleri yapmaya özen gösteriyolar en güzeli ise 2v1 yakalanmış takım arkadaşlarına yardıma geliyorlar bunlar güzel şeyler oyun kalitesini ve zevkini arttıran şeyler zed almıştım ilk oyun ve karthus kha zix 2 lisi yakaladı beni dragona dogru koştum ve bot lane hemen yardıma geldi ve 2 kill aldırdık bizim adc ye yani harita kontrolleri gayet güzel ss vermemezlik yapmıyolar karşı orman kontrolu için her yeri totemliyorlar bunları yapmak tr serveri için hiçte zor bişey değil birazcık şu insanlardan örnek alınsa bu tarz ufak tefek şeyler gerçekten oyun zevkini arttıranşeyler bu kadar ufak şeyler yüzünden gerçekten iyi oynayan oyuncular oyundan soğuyo eğer weste geçmeyi düşünen ve kafasında soru işareti kalan oyuncular varsa bence kesinlikle geçin ..
    westin eksilerinden bahsedelim biraz

1) rp konusunda biraz daha fazla para veriyoruz malesef tr servernde bilindiği gibi tl olarak ödeyebiliyoruz ve mobil ödeme var fakat westte mobilödeme seçeneği yok ve euro üzerinden alınabiliyo 2.5 euroya alınıyo en az ama bence 2 lira daha vermek sıkıntı çıkarmaz ( en azından benim için )
    2) türkiye sunucusuna özel indirimlerden yararlanamamak

tek eksi olarak gördüğüm olay bunlar

WEST CANDIR <3 herkese iyi oyunlar :)

• Sanki hic trde boyle oyunun olmadi.Bir oyunla degerlendirmek cok yanlis ben de ikisinde de oynadim ben bu takimin ward'uyum diyip cimde afk kalan teemolar gelince gorurum seni.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yasamayısevıyorum

Sanki hic trde boyle oyunun olmadi.Bir oyunla degerlendirmek cok yanlis ben de ikisinde de oynadim ben bu takimin ward'uyum diyip cimde afk kalan teemolar gelince gorurum seni.
    tr serverından 10 kat daha iyi oynuyolar emin ol tabii sen bronze olarak westteysen onu bilemem dostum plat olup geçmeyi dene bence ..
  • quote:

Orijinalden alıntı: manike

tr serverından 10 kat daha iyi oynuyolar emin ol tabii sen bronze olarak westteysen onu bilemem dostum plat olup geçmeyi dene bence ..

+1
  • Bende tr den weste gectim bi ay westte oynadim. Ward, yardim,flame,afk,tf konularinda 10 degil 40 kat iyiler tr den. Tr de herkes bir kill alayim diye takimi mahfediyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: alper3333

Bende tr den weste gectim bi ay westte oynadim. Ward, yardim,flame,afk,tf konularinda 10 degil 40 kat iyiler tr den. Tr de herkes bir kill alayim diye takimi mahfediyor
    West plat elo allah belasını versin hayatımda bu kadar trolu bir arada görmedim.
  • quote:

Bende tr den weste gectim bi ay westte oynadim. Ward, yardim,flame,afk,tf konularinda 10 degil 40 kat iyiler tr den. Tr de herkes bir kill alayim diye takimi mahfediyor
    şu westi övmeyin abi bu kadar oranın trolü tr dekinden berbat cidden 2 ay westte oynadım bi ryze gelmişti adam baronu bile feedledi tr ye dönmüştüm apar topar daha neler neler gördüm sinir krizi geçirdiğim en son olay buydu
  • Trye kıyasla tek artısı küfür.En son dayıycam fiberi geçicem naya
  • quote:

Orijinalden alıntı: MrProphet

Trye kıyasla tek artısı küfür.En son dayıycam fiberi geçicem naya
    Sırf harita kontrolü yüzünden bile weste geçilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: manike

herkese merhaba
    tr de oynuyordum sürekli flame,afk olduğu için artık oyundan bıkmıştım daha pick ekranında mid benim ulan vs vs tarzı kavgalar oluyodu bot lane kazandığı lanede bile birbirini flameliyodu saçma sapan tfler ve saçma sapan önde kalmalar yüzünden önde gittiğimiz maçta çok oyun kaybettik dünde son olarak attığım rankedda canıma tak dedi 3 kişi afk kaldı ve lig düştüm dün saat 23:35 gibi weste geçtim ve attığım ilk maçta seviye farkını kalite farkını hissettim pick ekranında mid pls dedim kimse flamelemedi trollemedi takımda master yi alarak jungle yapan bi oyuncu vardı ve kmse ona master yi noob herosu diyip çocuğu flamelemedi first blood dk 10 da geldi ve kimse saçma sapan tek dolaşmalar 3 kişinin içine atlama gibi bişey yapmadı tflerde nerde ulti atıp nerde tf ye girip nerde tf de çıkmalarını gerçekten biliyorlar dragon ve baron dklarını saniyesine kadar takip ediyorlar global görevleri yapmaya özen gösteriyolar en güzeli ise 2v1 yakalanmış takım arkadaşlarına yardıma geliyorlar bunlar güzel şeyler oyun kalitesini ve zevkini arttıran şeyler zed almıştım ilk oyun ve karthus kha zix 2 lisi yakaladı beni dragona dogru koştum ve bot lane hemen yardıma geldi ve 2 kill aldırdık bizim adc ye yani harita kontrolleri gayet güzel ss vermemezlik yapmıyolar karşı orman kontrolu için her yeri totemliyorlar bunları yapmak tr serveri için hiçte zor bişey değil birazcık şu insanlardan örnek alınsa bu tarz ufak tefek şeyler gerçekten oyun zevkini arttıranşeyler bu kadar ufak şeyler yüzünden gerçekten iyi oynayan oyuncular oyundan soğuyo eğer weste geçmeyi düşünen ve kafasında soru işareti kalan oyuncular varsa bence kesinlikle geçin ..
    westin eksilerinden bahsedelim biraz

1) rp konusunda biraz daha fazla para veriyoruz malesef tr servernde bilindiği gibi tl olarak ödeyebiliyoruz ve mobil ödeme var fakat westte mobilödeme seçeneği yok ve euro üzerinden alınabiliyo 2.5 euroya alınıyo en az ama bence 2 lira daha vermek sıkıntı çıkarmaz ( en azından benim için )
    2) türkiye sunucusuna özel indirimlerden yararlanamamak

tek eksi olarak gördüğüm olay bunlar

WEST CANDIR <3 herkese iyi oyunlar :)

Senn kendini kandir altin 3 den 5 düstüm hep feederlar geliyor güclü heroyu alan kazaniyor egoistler baron verdik diyelim sur verin afk diyolar hayal kirikligi yasadim resmen oynamayi bilen daha takimima gelmedi 3e0 im topta mid bot yarildi 19 dakikada bitti oyun west iyi degil sans iyi macı anca diamomda baslar gibime geliyor

• quote:

Orijinalden alıntı: MrProphet

Trye kıyasla tek artısı küfür.En son dayıycam fiberi geçicem naya

Fiberde olsa 170 ping değişmiyo
  • Sen westteki trolleri gormedin heralde daha :D
  • Westde cok iyi insanlar yok degil dogru zira counter jungle yaparken kirmizida 4v1 kaldigimda bi threshden gelen lamba ile dragonda buldum kendimi harita kontrolu bayagi iyi

Ama jaaaa diyen birini gorursen kac
  • Senin dediğin tarzda bi oyunu oynamıştım takım kurucusunda herkes zevk almak için oynuyordu yardımlaşmalar güzeldi adc oynuyordum yanımdaki supoort gerçekten kendi mainiy ve gerçekten güzel oynuyordu okadar keyif aldım ki inanamazsın bi ara lolü silmek bile istedim çünkü oynadığım son oyunun o olmasını istedim gerçekten çok güzeldi hala hatırladıkça keyifleniyorum tr de bi daha öyle güzel bi maç oynama şerefine erişemedim malesef
  • quote:

Orijinalden alıntı: DamnHomie

Sen westteki trolleri gormedin heralde daha :D
    Oyuna başladığım günden beri west de oynuyorum maalesef ki west de son 5 aydır iyi değil . Tabiki de ölüsü bile diğer sunuculardan daha iyidir onu tartışmam .

Konuya gelecek olursak burada ki fark oyun , yetenek veya başka bir şey değil . Kimse kusura bakmasın ama türk insanı gerçek mana da kültürsüz ve terbiyesiz insanlardan oluşuyor . Bunu da hayatın için de bir çok yerde görebilirsinizi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Oberyn

West plat elo allah belasını versin hayatımda bu kadar trolu bir arada görmedim.

Gold ile diamond arasındaki elo hell köprüsü la o plat.Goldlar platlardan daha iyi oynuyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: healheal

quote:

Orijinalden alıntı: Oberyn

Gold ile diamond arasındaki elo hell köprüsü la o plat.Goldlar platlardan daha iyi oynuyor.

Alıntıları Göster
    Westçiler yine doluşmuş
  • quote:

Orijinalden alıntı: temp66123

Westçiler yine doluşmuş

Alıntıları Göster
    west şuan berbat bir durumda ne yapsan batıyor adamlara flame felan çok tr ye geçip kendime geldim çokda güzel oyunlar donmuyor şahsen westte gavurların dilinide bilmiyoruz sovelim XD

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-C84241B05 -- 9 Haziran 2014; 12:48:01 >
  • quote:

Aynen dostum aynen destekliyorum ben yaşadım aynılarını westde daha iyi bu tür durumlar.
  • MrProphet kullanıcısına yanıt
    Fiber ne alaka bende de fiber var na ping yine 200lerde mesafeyle alakalı değil miydi?
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.