Şimdi Ara

West Candır :) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
1
Favori
1.572
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • West bronze > tr challenger Olayı gibi saçma bir şeyi savunmuyor kimse. İnsan kalitesini savunuyor. Kusura bakmayın ama her online oyunda yurttaşlarını dışlamış bi millet olarak lol konusunda neden tr'yi canla başla savunuyorsunuz anlamadım. Euw'tin tr'den MENTALİTE olarak daha iyi olduğunu kabullenmeniz gerekiyor artık. Oyununa bir şey demiyorum dikkat ederseniz. Ama daha nezih bir ortam, daha az sorunlu insan var. Bunu da bir kenara yazın isterseniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Best Nasus Tr

quote:

Orijinalden alıntı: manike

herkese merhaba
    tr de oynuyordum sürekli flame,afk olduğu için artık oyundan bıkmıştım daha pick ekranında mid benim ulan vs vs tarzı kavgalar oluyodu bot lane kazandığı lanede bile birbirini flameliyodu saçma sapan tfler ve saçma sapan önde kalmalar yüzünden önde gittiğimiz maçta çok oyun kaybettik dünde son olarak attığım rankedda canıma tak dedi 3 kişi afk kaldı ve lig düştüm dün saat 23:35 gibi weste geçtim ve attığım ilk maçta seviye farkını kalite farkını hissettim pick ekranında mid pls dedim kimse flamelemedi trollemedi takımda master yi alarak jungle yapan bi oyuncu vardı ve kmse ona master yi noob herosu diyip çocuğu flamelemedi first blood dk 10 da geldi ve kimse saçma sapan tek dolaşmalar 3 kişinin içine atlama gibi bişey yapmadı tflerde nerde ulti atıp nerde tf ye girip nerde tf de çıkmalarını gerçekten biliyorlar dragon ve baron dklarını saniyesine kadar takip ediyorlar global görevleri yapmaya özen gösteriyolar en güzeli ise 2v1 yakalanmış takım arkadaşlarına yardıma geliyorlar bunlar güzel şeyler oyun kalitesini ve zevkini arttıran şeyler zed almıştım ilk oyun ve karthus kha zix 2 lisi yakaladı beni dragona dogru koştum ve bot lane hemen yardıma geldi ve 2 kill aldırdık bizim adc ye yani harita kontrolleri gayet güzel ss vermemezlik yapmıyolar karşı orman kontrolu için her yeri totemliyorlar bunları yapmak tr serveri için hiçte zor bişey değil birazcık şu insanlardan örnek alınsa bu tarz ufak tefek şeyler gerçekten oyun zevkini arttıranşeyler bu kadar ufak şeyler yüzünden gerçekten iyi oynayan oyuncular oyundan soğuyo eğer weste geçmeyi düşünen ve kafasında soru işareti kalan oyuncular varsa bence kesinlikle geçin ..
    westin eksilerinden bahsedelim biraz

1) rp konusunda biraz daha fazla para veriyoruz malesef tr servernde bilindiği gibi tl olarak ödeyebiliyoruz ve mobil ödeme var fakat westte mobilödeme seçeneği yok ve euro üzerinden alınabiliyo 2.5 euroya alınıyo en az ama bence 2 lira daha vermek sıkıntı çıkarmaz ( en azından benim için )
    2) türkiye sunucusuna özel indirimlerden yararlanamamak

tek eksi olarak gördüğüm olay bunlar

WEST CANDIR <3 herkese iyi oyunlar :)

Senn kendini kandir altin 3 den 5 düstüm hep feederlar geliyor güclü heroyu alan kazaniyor egoistler baron verdik diyelim sur verin afk diyolar hayal kirikligi yasadim resmen oynamayi bilen daha takimima gelmedi 3e0 im topta mid bot yarildi 19 dakikada bitti oyun west iyi degil sans iyi macı anca diamomda baslar gibime geliyor

Bilmem farkındamısın ama Gold 5-3 arası Elobooster kaynıyor Önemli olan plat-5-3 arası oralara kadar cıkarsan sonrası geliyor. Ve bunu bagıra bagıra söylüyorum. TR SERVERINDAN ADAM OLMAZ. İstediğin lige çık TR de her oyuna girdiginde "Ulan inş güzel oyun olur inş flame , feed , afk çıkmaz" diyorsun. TAbiki 10 da 1 gerçekleşiyor bu. Tr nin cehennemini yaşamış ve West'e geçmiş biri olarak söylüyorum bunu. Aylarca West'te oynadıkdan sonra TR de arkadaşımın hesabı ile 2-3 oyun attık. Dediğim tek şey şu " BU KADAR LOW NASIL BIR ARAYA TOPLANMIŞ ?" Gerek karşı takımın yaptığı hatalar , salaklıklar gerek kendi takımımın yaptığı oyun hataları , salaklıkları. Cidden oyunculuk , insanlık , adamlık seviyesi çok düşük TR de. En ufak anlaşmazlıkta direk " OÇ OÇ OÇ ANANI BACINI" diye kaydırmalar... İnsanın moralini bozup iyice oyundan düşürüyorlar. Westte kötü oyuncu yok demiyorum var olmaz olurmu. Ben gold 4 deyim şuan yavaş yavaş çıkıyorum elobooster kaynadıgından bazen öyle kötü adamlar geliyorki diyorum ben nasıl bu adamlarla aynı ligdeyim.Genelde oyun anlayışı çok iyi ve takım oyununun anlamını bilen insanlar oynuyor. TR deki gibi FRAG yapma peşinde koşan. Kill alıcam diye kill veren ve karşı adamı snowball eden. 1 Kişiyi öldürücem diye TF yi bırakıp adam kovalayan burada neredeyse hiç yok.

• west elmas 3 ten sonrası tr elmas 1 ve üstü iyi onun dısındaki tüm maçlarda lanei kazanan taraf oyun alıyor takım oyunun 2 serverdede yok
  • healheal kullanıcısına yanıt
    son derece haklısın dostum bende onu diyorum ya tek fark kültür çoğu oyuncuya göre bu west mevzusu tartışılır ama bence gayet iyi oynuyolar tabiki burda mesela 5000 kişinin arasında troll feeder olmazsa olmaz ona lafımız yok her maç süper oynuyoruz diyemeyiz ama tr serverine göre çok daha iyi oyununuzu kafa yapınızı westte çok rahat genişletirsiniz oyun bilginizin üzerinize koyarsınız demek istediğim buydu tabiki troll gelicek insan her yerde insandır kızar-küfür eder-afk kalır troller ama sonuç olarak westin ilk sunucu olduğunu göz önünde bulundurursak çooook eski oyuncularında buralardan geçtiğini biliyoruz westte her tarzda insan bulmak kolay türk-ispanyol-ingiliz vs vs her kültürden insan var ve ortak dil olarak ingilizce kullanılıyor her ülkenin kafa yapısı başkadır her insanında bu yüzden çok çeşitli bi serverda oynamak sizin tek kültür üzerindeki serverdan çok daha farklı olucaktır diye düşünüyorum bu yüzden de westi övüyorum çünkü orda gerçekten seviyenizi geliştirebilirsiniz nerde hata yapıtığınızı görürsünüz ama bunu tr de farketmez imkansız gibi bişey çünkü sürekli bi küfürleşme söz konusu siz sinirlendikçe ve küfürleştikçe oyun kontrolünüz harita kontrolünüz el ve göz koordinasyonunuz yavaşlar ve oyundan nefret bile edebilirsiniz ama sürekli farklı insanlar geldiği için westte her çeşit oyunu oynayabilirsiniz bilmediğiniz taktikler görebilirsiniz bence west oynanamaya değer bi server tr serverini kötülemiyorum sadece westin çok daha iyi olduğunu düşünüyorum polemiğe girmeye gerek yok herkesin kendi tercihi ben westten yana kullandım istersen sen tr de oynarsın bu kadar basit :)

• West'i övenlerin %75'i westte oynamayanlar
  • istersen oyun atabiliriz westte dostum ?? :)
  • quote:

son derece haklısın dostum bende onu diyorum ya tek fark kültür çoğu oyuncuya göre bu west mevzusu tartışılır ama bence gayet iyi oynuyolar tabiki burda mesela 5000 kişinin arasında troll feeder olmazsa olmaz ona lafımız yok her maç süper oynuyoruz diyemeyiz ama tr serverine göre çok daha iyi oyununuzu kafa yapınızı westte çok rahat genişletirsiniz oyun bilginizin üzerinize koyarsınız demek istediğim buydu tabiki troll gelicek insan her yerde insandır kızar-küfür eder-afk kalır troller ama sonuç olarak westin ilk sunucu olduğunu göz önünde bulundurursak çooook eski oyuncularında buralardan geçtiğini biliyoruz westte her tarzda insan bulmak kolay türk-ispanyol-ingiliz vs vs her kültürden insan var ve ortak dil olarak ingilizce kullanılıyor her ülkenin kafa yapısı başkadır her insanında bu yüzden çok çeşitli bi serverda oynamak sizin tek kültür üzerindeki serverdan çok daha farklı olucaktır diye düşünüyorum bu yüzden de westi övüyorum çünkü orda gerçekten seviyenizi geliştirebilirsiniz nerde hata yapıtığınızı görürsünüz ama bunu tr de farketmez imkansız gibi bişey çünkü sürekli bi küfürleşme söz konusu siz sinirlendikçe ve küfürleştikçe oyun kontrolünüz harita kontrolünüz el ve göz koordinasyonunuz yavaşlar ve oyundan nefret bile edebilirsiniz ama sürekli farklı insanlar geldiği için westte her çeşit oyunu oynayabilirsiniz bilmediğiniz taktikler görebilirsiniz bence west oynanamaya değer bi server tr serverini kötülemiyorum sadece westin çok daha iyi olduğunu düşünüyorum polemiğe girmeye gerek yok herkesin kendi tercihi ben westten yana kullandım istersen sen tr de oynarsın bu kadar basit :)

Ben ne yazdımda sen bu kadar uzun yazdın la okumadım kusura bakma özet geç

• çok bi fark yok emin olun
  • quote:

Orijinalden alıntı: healheal

quote:

Orijinalden alıntı: Oberyn

West plat elo allah belasını versin hayatımda bu kadar trolu bir arada görmedim.

Gold ile diamond arasındaki elo hell köprüsü la o plat.Goldlar platlardan daha iyi oynuyor.

Geçen HeaLX2 in Jungle diye LB vardı o sen miydin?
    Ayrıca aynen katılıyorum şu ana kadar gördüğüm en kötü lig kesinlikle west plat (west bronzeu görmedim ve TR'de oynamadım).
  • EUW serverında:

+ mid
    - then i sup
    + deal

TR serverında:

+ mid
    - mid benim yoksa feedlerim
    + ilk ben dedim ama
    - bana ne lan ***** ***** mid benim
    ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi göbek deliği pamukçuğu -- 10 Haziran 2014; 18:00:30 >
  • 1 maç atıp west mükemmel diye kendini avutman gerçekten komik.
  • West smrf 15 lvl. Dk 20de bi baktim herkes 180 mubarek ne kdr smrf var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 3 ay önce weste geçtim.400 üstü oyun attım.

Oyun seviyesi TR'ye göre gerçekten kaliteli TR'de de iyi oyunlar dönüyor ama sayısı az.Kendinizi geliştirmek için iyi bir yer west bana göre.

TR'de gold olduktan sonra weste geçtim elom gold 1 elosuydu 1700 civarı.Westte silver 2 attı fakat gelen adamlar golddu.2 ay weste alışamadım farmda geri kaldım feedledim +40 w/l

+9 a kadar düştü silver 4'e düştüm daha sonra alıştım. şu anda tekrardan gold oldum.Ve gerçekten kaliteli oyunlar TR'de arkadaşın hesabıyla platinde bile taşıyorum.

ancak flamer ve afklar trden daha çok yinede buildini bilen tf yapmayı bilen göreve odaklanan oyuncular oyuna zevk katıyor
  • Oberyn kullanıcısına yanıt
    West Plat'a kadar TR'den farksız,Plattan sonrasında kral oyunlar dönüyor.
  • quote:

tr serverından 10 kat daha iyi oynuyolar emin ol tabii sen bronze olarak westteysen onu bilemem dostum plat olup geçmeyi dene bence ..

O kadar güzel şeyler yazıp şu adama attığın kinayeli cevapla batırdın, tüm o Tr de bahsettiklerin senin gibi adamlar, neden diceksin adam sana bir yorumda bulundu hemen liseli kafasıyla senin lig tahtaysa senin lig odunsa... neyin kafası bu? Server veya player önemli değil, önemli olan adam olmak. Alt yorumlarda da alıntılarla şakşaklamışlar size de yazıklar olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vAsilevsky -- 10 Haziran 2014; 22:09:46 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aesthetic.

EUW serverında:

+ mid
    - then i sup
    + deal

TR serverında:

+ mid
    - mid benim yoksa feedlerim
    + ilk ben dedim ama
    - bana ne lan ***** ***** mid benim
    ...

Ardıdnan ana bacı sırf bu bebeler yüzünden geçtim weste. kafam rahat.
  • dostum eleştiri yapmadı ki ?? eleştiriyi kabul ederim ama adam gelip benim düşünceme tr yi kötülemeyin zart zurt diyemez ben zaten tr deki KALİTESİZ oyundan bahsediyorum adam kalkıp bana 1 oyun atıpta west müthiş diyemezsin diyo bende oynadığı lige göre bunun bi kalite farkı olduğunu söyledim yazımın başında bronze küme müthiş vs demedim :D trdeki bronze la westteki bronze eşit zaten plata kadar eşit ve kalitesiz oyun ama plat üzeri oyunlarda tr den 10 kat daha iyi oyunlar oynanıyor westte eğer bunu kinayeli olarak düşünüyosan kendi algın ...
    her insanı ligine göre değerlendiremezsin ama kusura bakmada gidip bi diamond oyuncusuyla silver karşılaştırırsan senin kafa yapın olmamış demektir !
    her oyuncuyu ligine göre değerlendirmek gerekir daha iyi oynuyodur üst ligleri hakediyodur ona bişey diyemem demedim de zaten ama yazdığın tamamen saçmalık bende bunu anlatmya çalışıyorum zaten arkadaş westte troll görmemişsin dedi bende ona plat ve üzeri ol sonra gel oyna westte dedim plat ve üzeri westte tr den çok daha iyi emin ol ...

• şans
  • Manike çok haklı bende bir aralar west'e geçmiştim geçmeden önce hiç güzel oynayamıyodum west'e geçtikten sonra geliştirdim kendimi yaklaşık 5-6 ay orda kaldım ve TR'de turnuva olayı olunca TR'ye geçtim o arada TR'ye geçmek bedava idi. Eylül ayında TR'ye geçtim bu aya kadar habire velet velet velet öyle geçti taki Passion E-sport takımı gelene kadar yani TR'de oynamak istiyorsanız bir takım bulmak şarttır arkadaşlar. Fakat takımda herkes kendi lane'sini oynaması lazım, oyun içinde kavga olmaması, ve çok antreman yapması lazım yani takımınla bütün gün oynaman lazım. Bu arada TR'yi kötülemiyorum velet falan diyorum ama şuan ki takımımda 16 yaşında adamlar var ve bende 19 yaşındayım ve Passion'u bulduğum için şanslıyım. Bence size tavsiyem ilk West'te oynamak sonra TR'ye geçmek size kalmış birşeydir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Siderze -- 11 Haziran 2014; 13:51:10 >
  • West'in Tr'den tek iyi yanı oyuncuların yaş ortalaması Tr'ye göre daha yüksek olmasıdır.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.