Şimdi Ara

west'e geçiyorum.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
0
Favori
548
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Eskiden böyle konular gördüğümde QQ diye açmazdım. Ama artık gerçekten sıkıldım. Shaco ile 10-1 gibi bir skorum var iken yenilme sebebi olarak gösterilmekten bıktım. aa yapamayan adclerden bıktım. Bilmediğim küfürleri chatte öğrenmekten bıktım. Blue vermiyen jungler'dan bıktım.
    Zamanında elohell diyordum, olur böyle şeyler diyordum. Diamond olduk aynı şey. Server ilk açıldığında bir slogan vardı ya. Ha işte ondan. TR PİŞMANLIKTIR.
    İsterse bronze atsın , değil.

• Zaten trde niye oynuyorsunuz ki

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: NDS

Zaten trde niye oynuyorsunuz ki

direk sendeyim zaten
  • iyi skor yapman iyi oynadığın manasına gelmez takıma ne katkı yaptın jungler olarak adc ve ap carrye kill bıraktınmı counter jungle yaptınmı,oyun boyunca kaç ward attın,red blue dragon baron için dk tuttunmu? bunların hepsini yaptığın halde takımın seni suçladıysa weste geç
  • quote:

Orijinalden alıntı: Legend3017

iyi skor yapman iyi oynadığın manasına gelmez takıma ne katkı yaptın jungler olarak adc ve ap carrye kill bıraktınmı counter jungle yaptınmı,oyun boyunca kaç ward attın,red blue dragon baron için dk tuttunmu? bunların hepsini yaptığın halde takımın seni suçladıysa weste geç

yok yapmadım lh yaptım hep.
  • Li Sheng Shun kullanıcısına yanıt
    kesin yapmışındır bunları ok
  • quote:

Orijinalden alıntı: Legend3017

kesin yapmışındır bunları ok

meraktan soruyorum nick versene bakalım sen neler yapıyormuşsun?
  • türkiye serverı ile senin dediğin insanların alakası yok.Bunu weste gecince sen de göreceksin
  • tr serverındaki trollerle her gün weste geçiyorum tarzı konu açanlar aynı kişiler, sıkılmadınız demi şu konuları açmaktan
  • Noob her yerde vardır. Tamam ben iyi bir oyuncu değilim ama herşeyi takımda aramayın yeter. Kime sorsak 'takım noob qnq ' diye dert yanıyor. Allah aşkına benim 10 oyundan anca 2sine oyunu kavrayamamış kişiler geliyor

Verilmek istenen mesaj: Suçu takımda aramak yerine biraz da kendinize bakın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: JustForWin

Noob her yerde vardır. Tamam ben iyi bir oyuncu değilim ama herşeyi takımda aramayın yeter. Kime sorsak 'takım noob qnq ' diye dert yanıyor. Allah aşkına benim 10 oyundan anca 2sine oyunu kavrayamamış kişiler geliyor

bilemedim onlardan olduğunu
  • katılıyorum
  • Haklısın biran önce geç nokta
  • quote:

Orijinalden alıntı: Li Sheng Shun

quote:

Orijinalden alıntı: JustForWin

Noob her yerde vardır. Tamam ben iyi bir oyuncu değilim ama herşeyi takımda aramayın yeter. Kime sorsak 'takım noob qnq ' diye dert yanıyor. Allah aşkına benim 10 oyundan anca 2sine oyunu kavrayamamış kişiler geliyor

bilemedim onlardan olduğunu

Hayır Westte böyleleri yok mu sanıyorsun ? Neyse kime laf anlatıyorsam.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bronze V de görüşürüz qnq düşersen duo girerik xd
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.