Şimdi Ara

West Gold elo transferi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
539
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar westteki accountu mu TR ye taşırsam acaba orada silver mı gold mu? olarak başlarım tecrübeli arkadaşlardan cevap bekliyorum.

Gold 4: 86 Point
    W: 418 L: 396

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi celali87 -- 1 Aralık 2013; 19:20:57 >

• silver 1
  • bronze1e de atabilir, örnekler çok malesef riotun sistemi düzgün çalışmıyor.
  • 28 gün içerisinde Ranked atmazsan Unraked olarak gözükür , Euw'te geri dönersen Gold olarak devam edebilirsin.
  • silver 2-3 arası atar
  • Westten TR ye geçince 1 oyun atıp seni yerleştiriyor onuda duo girip kazanırsan gold1 bile olabilirsin. Arkadaşım Bronz1 di westte , trye geçip ilk oyununu kaybetmesine rağmen silver 4 e attı.
  • Arkadaşlar herkes farklı birşey söylemiş. Bunu tecrübe edenler söylerse sevinirm kafam şuan çok karıştı.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Albion Online Silver 1M:6.5TL
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Eu-East Plat2 deydim Tr Geçtim Silver2
  • quote:

Orijinalden alıntı: PaladinTr

Eu-East Plat2 deydim Tr Geçtim Silver2

Dostum öncelikle geçmiş olsun. Acaba geçtiğinde win lose oranın kaçtı onu hatırlıyorsan yazarmısın
  • arkadaşım geçti daha 3 gün önce gold 3 idi bronz 1 olarak devam etti trde ,ama lp bol geliyor direk gümüş çıktı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Oliver Quinn

arkadaşım geçti daha 3 gün önce gold 3 idi bronz 1 olarak devam etti trde ,ama lp bol geliyor direk gümüş çıktı

Bilgilendirmen için saol. En iyisi geçmemek :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: celali87

quote:

Orijinalden alıntı: PaladinTr

Eu-East Plat2 deydim Tr Geçtim Silver2

Dostum öncelikle geçmiş olsun. Acaba geçtiğinde win lose oranın kaçtı onu hatırlıyorsan yazarmısın

510w490l
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.