Şimdi Ara

West nasıldır?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
672
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. Bu az olarak qq fakat fazla olarak bir öğrenim konusudur. West'de yeni hesap açıp ordan devam etmek istiyorum ama aklıma bir soru takılıyor TR kadar kötü müdür? Yani tabiki her zaman iyi oyuncular olmaz biliyorum ama burda ki gibi hem kötü oynayıp hem de soy sop bırakmayan insanlar var mıdır? Geçmeliyim? Bir de bir karakter açıp hep onla oynamak istiyorum. Bu karakter taşıma kapasiteli olmalı. Aklımda Lee Sin yahut Master Yi var. Bir de bu konuda ki fikirlerinizi alabilirsem çok mutlu olurum. Teşekkürler.

• Kimse yok mu yav?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ben*

Kimse yok mu yav?
    normal oyun sadece troll dolu, sinirlendirmezsen afk kalmazlar veya rage atmazlar, flame yapmak yerine sarcasm'ı önde tutarlar vs vs ama trden daha rahat
  • quote:

Orijinalden alıntı: xMyth

normal oyun sadece troll dolu, sinirlendirmezsen afk kalmazlar veya rage atmazlar, flame yapmak yerine sarcasm'ı önde tutarlar vs vs ama trden daha rahat

Peki hocam hero olarak öneriniz nedir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ben*

quote:

Orijinalden alıntı: xMyth

Peki hocam hero olarak öneriniz nedir?

bilmem
  • oyunculuk kalitesi 3 asagi 5 yukaridir fakat flame ve kufur yoktur. Ha vardir ama o adam ertesi gun banlanir tribunala duserse.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tides Of Blood

oyunculuk kalitesi 3 asagi 5 yukaridir fakat flame ve kufur yoktur. Ha vardir ama o adam ertesi gun banlanir tribunala duserse.
    oyunların kalitesi daha yüksek. Flame yok yapan arada sırada çıkıyor ama ertesi gün ban. Troll pek fazla yok. Normal gamede enteresan tercihler yapıp çileden çıkartanlar oluyor sadece .
  • bence tr den daha iyi. oyunlar cok cekismeli gidiyor. az bi arttirimimla kaybedecegimiz oyunu cevirebiliyoruz. bizim mid ezildi mi? tr soylulari gibi adamin cani az ben alirim deyip tek yemiyorlar. kule altina cekilip bekliyorlar. en azindan isi biliyorlar. tr de cocuk olunca bir de ne desen anlamaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr. Assasin

bence tr den daha iyi. oyunlar cok cekismeli gidiyor. az bi arttirimimla kaybedecegimiz oyunu cevirebiliyoruz. bizim mid ezildi mi? tr soylulari gibi adamin cani az ben alirim deyip tek yemiyorlar. kule altina cekilip bekliyorlar. en azindan isi biliyorlar. tr de cocuk olunca bir de ne desen anlamaz.
    West iyidir iyidir o değilde şu anda server çöktü mü ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: 13rtn!

Patch geldi güzel kardeşim. 2 saate açarlar sanırım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tides Of Blood

oyunculuk kalitesi 3 asagi 5 yukaridir fakat flame ve kufur yoktur. Ha vardir ama o adam ertesi gun banlanir tribunala duserse.

oyunculuk kalitesi 2 yukarı oluyor dimi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Glitz

quote:

Orijinalden alıntı: 13rtn!

Patch geldi güzel kardeşim. 2 saate açarlar sanırım

Alıntıları Göster
    West tr serverına göre daha üst düzey sana sadece sunu dıyım westtte ranked atarken trolleme feedleme olmaz herkez oyununu en ust duzeyde oynamaya çalısır iyi olan taraf kazanır.Tr serverındaki gibi dakika 5 10 defa ölen mid bot felan goremessın 10 dk geçmedikçe first blood da çıkmaz.Ayrıca Hero tercihini sorarsan oynuycagın laneye göre degisir yukarda lee master yazmıssın wukong,fiora tercihlerinide düşünebilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Raiiii -- 13 Ağustos 2014; 8:26:36 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Raiiii

West tr serverına göre daha üst düzey sana sadece sunu dıyım westtte ranked atarken trolleme feedleme olmaz herkez oyununu en ust duzeyde oynamaya çalısır iyi olan taraf kazanır.Tr serverındaki gibi dakika 5 10 defa ölen mid bot felan goremessın 10 dk geçmedikçe first blood da çıkmaz.Ayrıca Hero tercihini sorarsan oynuycagın laneye göre degisir yukarda lee master yazmıssın wukong,fiora tercihlerinide düşünebilirsin.

Alıntıları Göster
    west ile tr arasında diamond 2 den önce hiçbir fark yok.gayet aynı.sadece daha az konuşuyor millet.trolü de aynı rager'ı da aynı.denemek istiyorsan aç bir hesap oyna.ama tek başına gerçekten çok sıkılıyor insan.pek bir muhabbet dönmüyor chatte.o zaman özlüyorsun tr'yi.

• En azından Anana dinine küfür yemezsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Khenz

En azından Anana dinine küfür yemezsin
    oyunlarında troller o kadar da fazla değildir, 3 aşağı 5 yukarı da değildir, trip atmayan, afk kalmayan oyuncuları trdeki gibi değildir, ağaşısı yoktur, 10 yukarıdır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Karl Franz

oyunlarında troller o kadar da fazla değildir, 3 aşağı 5 yukarı da değildir, trip atmayan, afk kalmayan oyuncuları trdeki gibi değildir, ağaşısı yoktur, 10 yukarıdır.

Alıntıları Göster
    ana bacı yedi sülalene küfür yemezsin o kadar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Litendria

ana bacı yedi sülalene küfür yemezsin o kadar

Alıntıları Göster
    West iyi dir tavsiye ederim elimde bir hesapta var bak ilgini çekersehttp://forum.donanimhaber.com/m_95787275/f_//tm.htm#95904750
  • Ulan 7 de yatıp bu saatte uyanılır mı be. Neyse eyvallah beyler. Bu arada west'de benim gibi hesabı olan varsa pm den nick atsın beraber oynarız.
  • küfür flame yok denecek kadar az. haa yapan olursa oyun sonu hemen uyarı alıyorsun devam edersen ban yakındır. ölümüne feedleyene rastlamdım daha tr deki gibi. tr de bir maç atarsam west de 10 maç atarım o derece kafam rahat.
  • Valla tr ile tek farkı afk küfür flame yok.Maçlar çekişmeli geçiyor dan ziyade karşı takım oyunu uzatmasını gerideyken biliyor.Mesela tr de durmadan engage yaparlar geride olsan bile.Ama westte disangage kavramı var.Onun dışında ben oyunu biliyorum diyorsan tr ye geç,çok daha hızlı yükselirsin weste göre.Westten tr ye geçtiğimde biyerimle taşıyodum.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.