Şimdi Ara

West Ping Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
242
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Eskiden 70 olan Ping'im Son 1 aydır 100'den aşağıya düşmüyor TTnet'mi riot'mu artık ne yapıyor bunlar arkadaş. Rakiplerim 30 ile 15 ms arasında oynuyor Challengerdan düştüm lan !!

• bende de aynı speedtest 27ms veriordu surekli lolde 100 110 arası gidip geliyordu 2 gündür 17ye düştü takıldı gene oyundada 80-100 değişiyor ttneti arayıp modemine reset attırman gerekiyor ben komsudan cektigim için ugrasamadım.
  • 70-80 sabitle oynuyorum ama ara sıra 90'a çıkıyor yani bir sorun var bence de
  • Bende de ara sıra 90-100'e çıktığı oluyor.
  • Helpppppp
  • west sunucuları frankfurt'tan amsterdam'a taşındı. internetiniz kötüyse düşük pingle oynayamazsınız. ben şu an westte 57 pingle oynuyorum ama superonline fiber kullanıyorum. ttnet ile westte oynamanız çok zor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Auspexa

west sunucuları frankfurt'tan amsterdam'a taşındı. internetiniz kötüyse düşük pingle oynayamazsınız. ben şu an westte 57 pingle oynuyorum ama superonline fiber kullanıyorum. ttnet ile westte oynamanız çok zor.

TR de westle aynıydı TR'de mi taşındı yoksa o hala frankfurtta mı ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    TürkNet Pubg Ping Sorunu
    6 yıl önce açıldı
    VodafoneNet ping sorunu
    5 gün önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Leatrix Latency diye küçük bir program var onu kurup deneyin bir isterseniz.
  • ttnet den kaynaklı sorunlar zaten bitmek bilmiyor . Bende 90~ ile oynuyorum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.