Şimdi Ara

West'te sıfırdan başladım.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
457
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar TR'de bıktıktan sonra arkadaşla West'te 0 açmayı düşünüyoruz gelenler varsa beraber oynarız.

• zaten şuan tr serverinde büyük bir boşalma yaşanıyor ben bile bunu yapmaya karar verdim ve westte şuan 16 levelim ve şuana kadar neredeyse her oyunumda 2-3 türk geldi. anlaşılan tr serverinde ''Solo or feed'', ''supp alırsam anam avradım olsun'' gibi laflar insanları bıktırdı tr serverinde birdaha oynamamaya karar verdim ve benim gibi düşünen binlerce insan var bunlardan biride sensin riot bu boşalmaya bir çözüm bulacaktır ama nasıl bir çözüm orası bilinmez.
  • #lissandras westte level kaç veya hangi ligdesin ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: E.H.R

zaten şuan tr serverinde büyük bir boşalma yaşanıyor ben bile bunu yapmaya karar verdim ve westte şuan 16 levelim ve şuana kadar neredeyse her oyunumda 2-3 türk geldi. anlaşılan tr serverinde ''Solo or feed'', ''supp alırsam anam avradım olsun'' gibi laflar insanları bıktırdı tr serverinde birdaha oynamamaya karar verdim ve benim gibi düşünen binlerce insan var bunlardan biride sensin riot bu boşalmaya bir çözüm bulacaktır ama nasıl bir çözüm orası bilinmez.

Şahsen bende bıktım artık silver 1 'a kadar çıktım öyle duruyor hesap onlarca skin herolar bitti falan ama katlanamıyorum. Beraber oynarız.

• quote:

Orijinalden alıntı: TopalPiree

#lissandras westte level kaç veya hangi ligdesin ?

quote:

Orijinalden alıntı: TopalPiree

#lissandras westte level kaç veya hangi ligdesin ?

birazdan girip 0 dan başlayacağım daha yeni hesap.
  • westtede devamlı afklar var ilk levellerde görüceksin.

6 level oldum 2 3 oyun kazanabildim her oyunda afk mı olurmuş
  • tr de level kaçtı veya ligin neydi ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    30 yaşında wow'a başlamak
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Beyler 5 kişi gidelim biktim bende her oyun afk olmasından.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.