Şimdi Ara

West'ten TR'ye geçtim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
1.644
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İyi forumlar öncelikle, 5 aylık West maceramdan sonra tekrar Türkiye sunucusuna geçtim. Bayağı kararsızdım geçme konusunda ama gerek eniştem (evet eniştem LoL oynuyor ben başlatmıştım ) gerekse arkadaşlarımın ısrarıyla geçtim TR'ye ve Silver I'den başlayınca moralim bozuldu biraz (Westte Gold II'ydim). Direk SoloQ Ranked girdim 2 kere ve gayet memnunum şuan halimden. Sadece 2. oyunumda bir arkadaş bayağı küfür etti ve trolleyerek mid gitti, ondada kötü oynamadı herkes tarafından mutelenince zararı dokunmadı oyuna. Silver ve üzeri arkadaşlar eklerse birlikte oynarız çok küfür etmeyen ve başkalarına flame yapmayan arkadaşlar eklesin sadece ve 16 yaş üzeri olursa iyi olur. Mainim Support ama Mid ve ADC'dede iyiyim. Nick LittleCat.

Buda ilk oyunlarım (Ziggs oyununda support oynamıştım Ranked Team'de çok aldırış etmeyin ona ).

Edit:Resim ekleme özürlüsüyümhttp://i40.tinypic.com/2rxuy5e.jpg

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BoneOfBreak -- 26 Kasım 2013; 17:20:44 >

• Hayirli olsun kardesim hosgeldin, takimda kufur edene kufurle karsilik verirsen hic bir maci kazanamazsin ilk onerimi yapiyim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • fungsclup kullanıcısına yanıt
    Yok küfür eden olursa aldırmıyorum. Ama chat'i kaplıyacak şekilde şehvetle küfür ediyorsa sadece mute .
  • Karşına ve takımına gold-plat arası geliyor.O yüzden biraz daha rahatsın,en yakın zamanda çıkarsın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BoneOfBreak

İyi forumlar öncelikle, 5 aylık West maceramdan sonra tekrar Türkiye sunucusuna geçtim. Bayağı kararsızdım geçme konusunda ama gerek eniştem (evet eniştem LoL oynuyor ben başlatmıştım ) gerekse arkadaşlarımın ısrarıyla geçtim TR'ye ve Silver I'den başlayınca moralim bozuldu biraz (Westte Gold II'ydim). Direk SoloQ Ranked girdim 2 kere ve gayet memnunum şuan halimden. Sadece 2. oyunumda bir arkadaş bayağı küfür etti ve trolleyerek mid gitti, ondada kötü oynamadı herkes tarafından mutelenince zararı dokunmadı oyuna. Silver ve üzeri arkadaşlar eklerse birlikte oynarız çok küfür etmeyen ve başkalarına flame yapmayan arkadaşlar eklesin sadece ve 16 yaş üzeri olursa iyi olur. Mainim Support ama Mid ve ADC'dede iyiyim. Nick LittleCat.

Buda ilk oyunlarım (Ziggs oyununda support oynamıştım Ranked Team'de çok aldırış etmeyin ona ).

:) şimdi gül 2 gün sonra

oyunu bırakıyorum böyle tr serverinin diye saymaya başlarsın :D

• tomysawyer T kullanıcısına yanıt
    Yok öyle şeyler olduğunda 1-2 gün ara verip dizi yada anime izliyorum LoL oynamadan. Hiç bir zamanda QQ yapmama gerek kalmıyor.
  • Ben de 3 yıl West'de oynadıktan sonra geçen hafta TR'ye geçtim. Eğlencesine sadece normal game oynayan birisiyim. TR'ye geçerken beni nelerin beklediğini biliyordum, küfür yemek için geçtim diyebilirim hatta :D Burada çok eğleniyorum, mutluyum.
  • Eastte oynamıştık senle bende weste geçtim tr de bunalıp dönersin illa ki
  • quote:

Yok öyle şeyler olduğunda 1-2 gün ara verip dizi yada anime izliyorum LoL oynamadan. Hiç bir zamanda QQ yapmama gerek kalmıyor.

Adam yöntemi bulmuş
  • quote:

İyi forumlar öncelikle, 5 aylık West maceramdan sonra tekrar Türkiye sunucusuna geçtim. Bayağı kararsızdım geçme konusunda ama gerek eniştem (evet eniştem LoL oynuyor ben başlatmıştım ) gerekse arkadaşlarımın ısrarıyla geçtim TR'ye ve Silver I'den başlayınca moralim bozuldu biraz (Westte Gold II'ydim). Direk SoloQ Ranked girdim 2 kere ve gayet memnunum şuan halimden. Sadece 2. oyunumda bir arkadaş bayağı küfür etti ve trolleyerek mid gitti, ondada kötü oynamadı herkes tarafından mutelenince zararı dokunmadı oyuna. Silver ve üzeri arkadaşlar eklerse birlikte oynarız çok küfür etmeyen ve başkalarına flame yapmayan arkadaşlar eklesin sadece ve 16 yaş üzeri olursa iyi olur. Mainim Support ama Mid ve ADC'dede iyiyim. Nick LittleCat.

Aramıza hoşgeldin

• OguzhanY kullanıcısına yanıt
    Aslında bug gibi bişey, daha önce TR'de o hesapla oynadıysan sunucu değiştirdinde hesabının son hali kalıyor TR sunucusunda ve kendi kendine lig düşüyor inaktiflikten. Geri geçersen TR'ye hesabının son hali ve match history'si geliyor, Summoner Name'de dahil. Lolking.net sitesinden kontrol edebilirsin TR'deki ismini yaz ve hangi ligde bak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: OguzhanY

Gold 2den seni neden silver 1 e attı anlamadım. Ben plat 5im westte tr ye geçmeye düşünüyorum. Ne olur acaba benimki

Arkadaşlar, server farkından dolayı düşürmüyor liginizi. Daha önce bulunduğunuz server a geçerseniz eğer, o server daki son liginize yerleşiyorsunuz.

Örnek: Westte silver 2 olan birisi Tr ye geçti diyelim. Tr de yükseldi ve gold 2 oldu. Geri west e dönerse eğer silver 2 olarak devam ediyor.
  • quote:

En iyisi
  • OguzhanY kullanıcısına yanıt
    Unranked a yorum yapamam işte.

Aynı olay benim de başıma geldi üstteki arkadaş gibi. İnsanlar - w/l ler ile golddayken +25 win ile silver 2 deyim.

Unranked da sıkıntı çıkmaz ama büyük ihimalle. en fala gold 1 olursun. 4-5 division fark etceğini sanmıyorum.
  • Bizde westten tr'ye geçtik malesef silver değiliz çünkü geçince bronz 1'e attı 5vs5 girince sorun değilde solo girince keşke geçmeseydik dedim
  • Tr`ye Hoşgeldin

• Hayır, Riot beni Silver I'den başlatıyor, olan karşı takıma oluyor adamlar bizim yüzümüzden lig atlayamadı . Riot'a inat yine Gold oldum. Sezon bitti ama en azından biri arkadaş listesinde bana baktığında adam Gold desin . Gelecek sezon hedef Plat. LB oyununda 4 vs 5 kazandık sürekli roamlamıştım.
    http://www.lolking.net/summoner/tr/383811#history

• quote:

Hayır, Riot beni Silver I'den başlatıyor, olan karşı takıma oluyor adamlar bizim yüzümüzden lig atlayamadı . Riot'a inat yine Gold oldum. Sezon bitti ama en azından biri arkadaş listesinde bana baktığında adam Gold desin . Gelecek sezon hedef Plat. LB oyununda 4 vs 5 kazandık sürekli roamlamıştım.
    http://www.lolking.net/summoner/tr/383811#history

le blanc la backdoor yapacak halin yok ya:)

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.