Şimdi Ara

weste geçicem son karar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
1
Favori
266
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar trden weste geçmeyi düşünüyorum rp hazır trden bıktım artık gold2 71 lpden gold4 0 lpye düştüm kendimi geliştirmek,zevkli ve çekişmeli oyunlar oynamak istiyorum ve bunları trde bulamıyorum weste geçsem memnun kalır mıyım ? geçince neye atar sizce ?

• Silver ya da bronze

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • westdede okadar çekişme yok kardeş ama elmas 3 den itibaren daha kaliteli fakat diğer liglerde okadar kalite arama yine feedleyenler ebesının seyıne kadar pushlayıp gank yıyıp 3 kere olenler filan var totemli yeri gore gore adamı gore gore gank yıyıp olen adamlar var westi okdar gozunde buyutme ama flame yok onun ıcın bıle gecilir yanlız boyle lcs macları gıbı dusunerek geçipde pişman olma :D ama geçmeye değermi değer küfür olmaması yeter
  • quote:

Orijinalden alıntı: CLasSy58

westdede okadar çekişme yok kardeş ama elmas 3 den itibaren daha kaliteli fakat diğer liglerde okadar kalite arama yine feedleyenler ebesının seyıne kadar pushlayıp gank yıyıp 3 kere olenler filan var totemli yeri gore gore adamı gore gore gank yıyıp olen adamlar var westi okdar gozunde buyutme ama flame yok onun ıcın bıle gecilir yanlız boyle lcs macları gıbı dusunerek geçipde pişman olma :D ama geçmeye değermi değer küfür olmaması yeter

<!--ok--> aynen zaten silvera atarsa çok fazla bişey beklemem maç kalitesinden ama dediğin gibi flame ve küfür olmaması yetiyor birazdan geçiyorum hangi lige attığını yazarım
  • <!--ok--><!--ok--> ilk maçımı kazandım silver 2
  • Westdeki tek fark küfür yok troller afkler ordada var hani geçince pişman olmada sonra

• Trollün hası westtedir trden çok farklı birşey bekleme

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: sypros

<!--ok--><!--ok--> ilk maçımı kazandım silver 2

hocam bi 4-5 oyun sonra gözlemlerini aktarabilir misin bize , oyun kalitesi vs. hakkında , bende de var geçme düşüncesi ?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2 oyun attım ikisi de lucian mainim adc zaten ilk oyunda botta yanımda leona vardı (pick ekranında hiç tartışma vs bişey olmadı herkes aldı kalanı ) karşıda tristana + thresh vardı ilk takasta eşit çıktık tristanayla ama ikinci takasta tristana yanlış focus yapınca double aldım sonra afk kalmışlar 20de sur verdiler karşısı sadece report bot dedi ve 20de bitti ikici oyunda panth mid vardı bizde yine luciandım yanımda blitz vardı karşıda ezreal+thresh onlar üstünlerdi panth mid fb verdi karşısında lux vardı mid game ve sonrası savaşları kazandık oyunu da aldık flame küfür troll yoktu ama 2 oyun sonrası belli olmaz
  • sypros kullanıcısına yanıt
    Ben gold 5 tim tr de geçtim ilk maçımı kaybettim yine gold 5 e attı.
  • Troll var,noob çok rastlamadım,flame nadir ama garanti verebilirim ki Türkler kadar(üstünüze alınmayın kimlerden bahsettiğimi anlamışsınızdır) ettiği lafların ne demek olduğunu bilmeyen başka bir ülke yok.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tr serveti bana göre gayet iyi yani anlamıyorum bu troller hep size mi geliyor 😉

• Tr - flame = West
  • Olaylar Olaylar kullanıcısına yanıt
    ben de gold 5 e atar diye düşündüm gold4tüm trde ilk maçı da kazandım s2ye attı anlamadım ama trde çıktıysam burda da çıkarım her türlü
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.