Şimdi Ara

Weste Gecince Eski Nick

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
408
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler westten trye gecerken trde aynı nickle hesap acmıstım nickimi değiştireyim diye Simdi weste gecersem eski nickime donecegım . Peki ticket falan atsam trdeki nickimle devam edebilir miyim ?

EDIT: Westte 1500 elosu olan arkadaslar liglerini yazarsa sevinirim .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi clloyd -- 20 Ağustos 2014; 13:22:27 >

• at ticket dene ne kaybedersin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Demacia

at ticket dene ne kaybedersin

Eski nick kötü degilde simdiki nickle geciliyorsa tercih ederim . Nick change için rp harcamak istemiyorum malum westte rp almam daha .
  • olmaz diye biliyorum denemiştim daha önce
  • ben westten tr'ye geçmiştim. şimdi west'e geri döncem. şuanki nickimle westte bir hesap açsam, benim nick'i beleşe değiştirebilecek miyim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: SiluetAntares

ben westten tr'ye geçmiştim. şimdi west'e geri döncem. şuanki nickimle westte bir hesap açsam, benim nick'i beleşe değiştirebilecek miyim?

Hayır . Çünkü westte senin bilgilerin kayıtlı . Lolkingden bak istersen .
  • quote:

Orijinalden alıntı: tabzana

quote:

Orijinalden alıntı: SiluetAntares

ben westten tr'ye geçmiştim. şimdi west'e geri döncem. şuanki nickimle westte bir hesap açsam, benim nick'i beleşe değiştirebilecek miyim?

Hayır . Çünkü westte senin bilgilerin kayıtlı . Lolkingden bak istersen .

fk
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • UP
  • quote:

Beyler westten trye gecerken trde aynı nickle hesap acmıstım nickimi değiştireyim diye Simdi weste gecersem eski nickime donecegım . Peki ticket falan atsam trdeki nickimle devam edebilir miyim ?

1650-1700 elo var galiba bende gold3 şu an 0 lp az önce 0'ladım lpyi French tris sağolsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: wreckittralph

quote:

Beyler westten trye gecerken trde aynı nickle hesap acmıstım nickimi değiştireyim diye Simdi weste gecersem eski nickime donecegım . Peki ticket falan atsam trdeki nickimle devam edebilir miyim ?

1650-1700 elo var galiba bende gold3 şu an 0 lp az önce 0'ladım lpyi French tris sağolsun

1500 mmri olup weste gecen yada westte 1500 elolu biri olsa kesin bilgi elde edecegim .

Bu arada oui yazan olursa cık .

• quote:

quote:

quote:

1500 mmri olup weste gecen yada westte 1500 elolu biri olsa kesin bilgi elde edecegim .

Kurwa gibi bi şey mi yoksa o da bro

• quote:

quote:

quote:

quote:

Kurwa gibi bi şey mi yoksa o da bro

Fransız var mı diye soruyorlar genelde . Ben fransızım anlamında oui diyorlar

• Ben de westten trye geçmiştim. Trdeyken ismimi değiştirdim weste tekrar döndüğümde eski ismim görünüyodu. Ticket attım düzelttiler. Hatta bi arkadaşta trden weste geçmişti ona da aynı ticketi attık ama o hiç ismi değiştirmemişti. Onu da kabul ettiler bedavaya ismini değiştirmiştik.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.