Şimdi Ara

Western Digital 160 GB Taşınabilir Hdd SORUN ! ACİL YARDIM!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.024
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu aleti daha yeni aldım. Bilgisayara takınca alet kapanıp kapanıp açılıyor. Bekleyince de sorun hala devam ediyor. Çıkarıp geri takıyoruz düzeliyor. Ama daha sonra içine birşeyler kopyalarken yine aynı hatayı veriyor. Nedeni ne olabilir?

• kardeşim bu wd nin kacıncı okuduğum sorunu böyle..iyiki almamısım bir ara cok yaklasmıstım..bu kadar sorunlu olduğuna göre düşünmek gerekir
  • yeni de alsanız sanırım yüklediğiniz bir dosya veya programda bulunan virüs bu hatayı yaptırabilir. iyi bir virüs taraması yapmanızı öneririm.
  • Madem yeni aldınız, hemen servise yollayın.... Büyük ihtimal değişim yaparlar.
  • bilgisayarda herhangi bir virüs yok güncel bitdefender kullanıyorum. aynı sorun başka bir bilgisayarda daha oldu. yani sorun pcden değil. cevaplarınız için teşekkürler servise götürecem.
  • Merhaba arkadaşlar WD Pasport 160 Gb taşınabilir hdd aldım kablosu çok kısa olduğu için digital fotoğraf makinasının kablosunu kullandım fakat güç sorunu oldu. Dosya atarken veya normal beklerken kapanıp kapanıp açıldı. Daha sonra bendeki usb uzatma kablosuyla denedim bu sefer alet hiç çalışmadı sadece mavi ışığı yandı. Sorunun kendi kablosunu kullanmadığımdan ortaya çıktığını anladım. Yani kendinden başka usb kablosu kullanılamıyor. Bence bu sorun çizilme sorunundan daha önemli. Benim kasanın ön tarafında usb giriş yeri olmadığı için on board olmayan (sonradan taktığım) usb kablosunu kasanın dışından sarkıttım(kasanın soldaki kapağı açık). En son bu şekilde işimi gördüm.Birde şöyle bişe duydum adaptörlü usb hub kullanılırsada sorunun çözüleceği (kasanın ön tarafında usb portu olmayanlar için).
  • harici usb kartıyla çalışmıyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    6 tb hdd tavsiyesi lütfen
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • üretici firma western in bu modellerinde sorun olduğunu söylemiş yani almayın aldıysanız geri verin.
  • Ben 5-6 ay önce 80Gb modelini almıstım bu aksam bende de aynı sorunu yaptı daha dogrusu arkadasın pcde yaptı bende herhangi bir sorun yok 24 saat takılı kalıo hdd massallahı var gayet memnunum ama 80Gb yetmio orası ayrı
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.