Şimdi Ara

WESTERN DIGITAL HDTV LIVE TÜRKİYE DE !! (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7.287
Cevap
24
Favori
495.949
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: askan22

"Taksit indirim seçenekleri" menüsüne bakınca hepsini 300 TL gösteriyor o zaman Axess ile alsak 300 oluyor..

Evet arkadaşım World özelliği olmayan kartlarla alırsan 300 TL. Ama şimdi kampanya nedeniyle World özellikli kartlar için sadece 6 taksitle alma seçeneğinde 270 TL. Bunu da en son ödeme onayı kısmında seçerken görebiliyorsun. Ürün anasayfasında sadece ekran görüntüsünü koydugum kısımda var. Diğer kısımları güncellememişler, sonuçta benim karttan 270 TL çekildi...
  • quote:

Orijinalden alıntı: qtrendy

teşekürler arkadaşım. dark mania da 500gb dahili geliyordu deil mi yanlış mı hatırlıyorum?
    okumaktan kafam iyice karıştı bu arada

düzeltme: evet varmış:

Kutu içeriğinden çıkanlar şöyle:

* Dark Media Mania Oynatıcı
    * 3.5" SATA HDD (Dark Media Mania içerisinde)
    * Kompozit bağlantı kablosu (görüntü + stereo ses)
    * PC USB bağlantı kablosu
    * 802.11b/g kablosuz bağlantı aparatı
    * Uzaktan kumanda + 2 adet AAA pil
    * 12V adaptör
    * Türkçe kullanım kılavuzu

quote:

Orijinalden alıntı: Trator

quote:

Orijinalden alıntı: qtrendy

kutuya bir hdd de dahil mi yoksa hdd de mi almak gerekecek?

hdd dahil değil.. dahil etme imkanıda yok zaten. sadece ext harddisk bağlanabiliyor..

Dark Mania çakma bir Çin malıdır. Alacaksan kaliteli birşey al. Sırf üç kuruş ucuz diye böyle ürünlere yönelmeyin. NMT istiyorsan Popcorn veya Egreat, yok torrent, morrent o kadar ayrıntıya gerek yok diyorsan WD Live TV. Dark'ı alırsan iki gün sonra forumda "Dark'ım 1080pleri oynatmıyor, ses çıkmıyor, donma yapıyor" diye başlıklar açmaya başlarsın...

• yok arkadaşım öyle 3-5 kuruşa kanıp ucuz markaya yönelmek gibi bir derdim. Ev sineması kuruyorum şu dönemde. 3-5000 tl harcayıp da player alırken 50-60 a bakmam. Ama tabiki de fiyat/performans da önemli.
    Derdim senin de dediin gibi yanlış playeri alıp yok öyle oldu yok böyle oldu deyip başlık açmamak daha sonra

dark manianın üzerinde duramamın nedeni wd live ile aynı kulvarda olması. NMT istemediğim için bu iki cihazın arasında kaldım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kizilelma

arkadasla eski WD HD TV deki takilma ve filmlerde piksellenme olayi bunda da var mi acaba?
    yada eskisini kullananlar bu konuya cozum buldu mu? uzun zamandir konuyu takip etmiyorum da???

arkadaşlar benm soruma yanıt verebilecek var mı?
    ben WD HD TV kullanıyorum ve versiyonu hala 1.02.02..uzun zamandır güncellemedim.
    eğer LIVE da bu sorunlar yoksa hemen bi sipariş geçicem amerikadan
  • Arkadaşlar keşfeden oldu mu bilmiyorum,

CİHAZIN KUMANDASINDAN SAĞ VEYA SOL OK TUŞLARI İLE ALTYAZI HASSAS OLARAK İLERİ VEYA GERİ ALINABİLİYOR..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Thai-Fun -- 25 Kasım 2009; 13:13:26 >
  • Arkadaşlar istanbuldayım ve ürünü hiç bi yerden veya internetten bulamıyorum, var mı satın alan veya nerede bulabileceğimi bilen biri.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Luciferman

Arkadaşlar istanbuldayım ve ürünü hiç bi yerden veya internetten bulamıyorum, var mı satın alan veya nerede bulabileceğimi bilen biri.

Dun aksam Hepsiburada'dan almistim. Yarin elimde olacak insallah. Bu sabah siteyi tekrar kontrol ettim, hem stok kalmamis hem de World kampanyasi fiyati 20 lira artmis. Sanirim bayramdan sonra stoklara girer. Bayramdan once bulman zor...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Thai-Fun

Arkadaşlar keşfeden oldu mu bilmiyorum,

CİHAZIN KUMANDASINDAN SAĞ VEYA SOL OK TUŞLARI İLE ALTYAZI HASSA OLARAK İLERİ VEYA GERİ ALINABİLİYOR..

Yani "Altyazı senkron" ayarı yapılabiliyor mu demek istiyorsun? Altyazı ile ilgili başka ne ayarlar var?

-Altyazı boyut
    -Altyazı rengi
    -ve konumu ayarları var mı? Birde cihazı uzun süredir test ediyorsunuz heralde, dosyaları oynatmada veya menülerinde sorunlar var mı nedir son durum?
  • Dostum,
    maalesef başka bir konum veya renk ayarı yok altyazı için,
    Diğer testlere gelince bugüne kadar başka hiçbir yetersizliğini görmedim
    zaten önceki modeli suyunu çıkarana kadar kullanmış mıncıklamıştık.
    ona göre gayet güzel ve dengeli olmuş..

quote:

quote:

CİHAZIN KUMANDASINDAN SAĞ VEYA SOL OK TUŞLARI İLE ALTYAZI HASSA OLARAK İLERİ VEYA GERİ ALINABİLİYOR..

Yani "Altyazı senkron" ayarı yapılabiliyor mu demek istiyorsun? Altyazı ile ilgili başka ne ayarlar var?

-Altyazı boyut
    -Altyazı rengi
    -ve konumu ayarları var mı? Birde cihazı uzun süredir test ediyorsunuz heralde, dosyaları oynatmada veya menülerinde sorunlar var mı nedir son durum?

• peki LIVE da baska ne gibi degisiklikler var.
    islemcisi daha guclu ve rami daha fazla ve dts sesi downsaple ediyor diye biliyorum.
    bu ne gibi artilar katmis cihaza...goruntu ses ve renk kalitesi olarak?

ve hala yanit alamadigim soru: yavaslama ve piksellenme sorunu devam ediyor mu bazi filmlerde?

mesela terminator 1 deki piksellenme gibi...
  • güncelleme nasıl yapıyolar arkadaşlar..

güncelleme dosyasını netten indirdim..

hdd yükledim, live günvelleme menüsüne gelince illaki internete bağlanmaya çalışıyor ama öyle bir imkan yok çünki evde internet yok..

aleti nasıl güncelliyecem bilgisi olan varmı..
  • hocam hdd den gormez, sadece diger tum dosyaliri tek klasore atarsan goruyor, ama sakin deneme cunku guncelleme yarida kaliyor. wd eski yazilimda kalip, birsey olmamasina karsin hdd icersindeki dosyalarin yapisi bozuluyor. Kurtarma programlari ile halletmistim ben ama disk cok dolu ise cok sikinti yaratcaktir size.

flash disk ile guncelleme yapmalisiniz, disk de birsey bulunmasin, ana dizine guncelleme dosyalarini atin, wd i actiginiz da gorecektir dosyalari.
  • Altyazi konumu olarak size kalmis 2 ayardan biri olabilir aslinda.

Simdi soyle eger altyazilari harici olarak gosteriyorsa, altyaziyi daha ustte gosteriyor alet.
     WESTERN DIGITAL HDTV LIVE TÜRKİYE DE !!

Eger altyaziyi mkv nin icine atarsaniz, en alttan gosteriyor.
     WESTERN DIGITAL HDTV LIVE TÜRKİYE DE !!

• quote:

Dostum,
    maalesef başka bir konum veya renk ayarı yok altyazı için,
    Diğer testlere gelince bugüne kadar başka hiçbir yetersizliğini görmedim
    zaten önceki modeli suyunu çıkarana kadar kullanmış mıncıklamıştık.
    ona göre gayet güzel ve dengeli olmuş..

quote:

quote:

-Altyazı boyut
    -Altyazı rengi

altyazi boyut renk ve altyazi konumu ayarlanamamasi onemli bir eksiklik bence wd1 de de yoktu herhalde live e de eklemeyecekler bu ozelligi :(

• Dün gece biraz inceleme fırsatım oldu ;

Gözüme ilk çarpanları belirteyim.

Planet Earth karalenme yapan belgesellerimde ve önceden sorunlu bazı 1080P li riplerde , pixelleşme yapmıyor . Açılış süresi yaklaşık 25 sn . bu iyi haber :)

Ama bazı 1080P lerde sorun devam ediyor. Bilhassa ismini önceki topikte verdiğim Samsung'un 40Mpbs lik MKV dosyasında zaman zaman takılma yapıyor ve bir süre sonra cihaz kilitleniyor. Aynı şekilde Transformers2 IMAX editondaki o IMAX sahnelerinde görüntüde atlamalar yapıyor. Birde sanırım SINNERS , DZ0NE , WIKI riplerinin 1080P + DTS lilerin bazılarında ses bazen sonradan geliyor , bazen hiç gelmiyor .. Ama aynı filmi kapatıp tekrar açıyorum bu sefer ses geliyor görüntü atlama yapıyor ..

Bu da kötü haber :)

Ethernet olayını da deneme fırsatım oldu. Ağ üzerinde divxlerim hariç 720P ve 1080P lerin bazılarında oynatırken takılma yaptı veya hiç açmadığıda oldu. Birde bilgisayarımda paylaşımdaki klasörü tanımamakta ısrar etti sonra birden bire paylaşımdaki klasörü görmeye başladı. Ethernet olayına şimdilik hiç girmeyin.

Bu cihazda Sigma 865x serisi işlemci olduğu söyleniyor. Egreat M34 , Sigma 863x serisi kullanmasına rağmen oynatımlarda WD Live'den hiç bir eksiğini (yavaşlığını)göremedim. Sanırım ben bu Egrat M34A ile ağ özelliğini & NMT uygulamalarını çok fazla kullandığımdan ( ftp , samba vs. serverler ) ayrıca download olayını da yaptığım için ( torrent , rapid ) bu makine bana pek tat vermedi dersem yalan olmaz

Ama sadece film izleyeyim , etliye & sütlüye karışmayayım derseniz o başka

Gördüğüm kadarı ile alt yazı boyutunu yapmışlar ama alt yazı renk ve konum olayı hala yok.
    Bazı filmlerde alt yazı çok absürd yerlerde çıkıyor. Alta çekmeyi beceremedim.

Kumandanın tepkimesi hala iyi değil. Bir de bu makinede NMT ler gibi yüzdesel ileri alma veya ona benzer birşey var mı ? ( Mesela filmin 70. dakikasına gitmek istiyorum )

• Öncelikle herkese iyi bayramlar dilerim.
    Benim, bu ürünü kullananlardan ufak bir ricam olacak. Ürünü kullanmakta olanlar, ürünün KUTUSUNUN (yani ambalajının) en x boy x yükseklik olarak tam ölçülerini verebilirler mi acaba?
  • dostum kutu

20.5cm x 18.5cm x 9cm boyutlarında..
  • 1080'lerde hala kare atlama gibi sorunlar mevcut mu peki?
  • Merhaba arkadaşlar,

WD HD Live'ı bu akşam üstü gold bilgisayar'dan almış bulunuyorum. Şu sıralar film izlemeye çalışıyorum ama ufak bir sorunla karşı karşıyayım. Filmin bulunduğu dosyanın içinde altyazı bulunmasına rağmen, altyazı çıkmıyor. Acaba altyazı yüklemek için bir ayar mı var; yoksa sorun nedir acaba? Kullanan arkadaşlardan acil yardım bekliyorum. Şimdiden teşekkürler...
  • 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.