Şimdi Ara

WESTERN DIGITAL HDTV LIVE TÜRKİYE DE !! (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7.287
Cevap
24
Favori
495.952
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • altyazı dosyasıyla filmin dosya adını aynı yapmayı deneyin.
  • Gold bayağı fahiş bi fiyata satıyo kimse kusura bakmasın.

Fiyatı : 193 USD + KDV
    KDV Dahil : 346 TL (%18 KDV Dahil)
  • quote:

Orijinalden alıntı: darthnihilus

altyazı dosyasıyla filmin dosya adını aynı yapmayı deneyin.

Çok teşekkürler, bende akşam kullanıcı klavuzunu okuyunca aynı ibareyi gördüm ve denedim; sorunsuz şekilde filmimizi izleyebildik. Şimdilik WD iyi iş çıkarmış gibi görünüyor ama denemeye devam edeceğim.
  • ben hala 1080p'lerde takılma, kasılma, kare atlama gibi sorunlar yapıp yapmadığını bulamadım arkadaşlar, kullanan biri açıkça yazabilirse çok sevineceğim.
  • arkadaşlar WD LİVE 310 tl 10 taksitle artı 2 ay ertelemeli bonusla gold tan az önce aldım

bide yeni nesil wd hd medya pl da stoklarında
  • @nagodtumu, @Thai-Fun, @eresgü

Dostlarım 1080p ve özellikle 24hz'deki performansını inceleyince yazarsanız bende gönül rahatlığıyla bundan almak istiyorum. En kısa zamanda değerlendirmelerinizi bekliyoruz. Özellikle çok ufak frame atlamalarına dikkat etmenizi rica edeceğim zor gözüküyorlar ama beni rahatsız ediyordu çok.
  • Youtube tam olarak bağlanıyormu bu alet yoksa yasak yüzünden odamı çalışmıyor.
  • quote:

ben hala 1080p'lerde takılma, kasılma, kare atlama gibi sorunlar yapıp yapmadığını bulamadım arkadaşlar, kullanan biri açıkça yazabilirse çok sevineceğim.

yaklaşık 15 gündür kullanıyorum. 1.5 tb hdd bağladım ve içi bluray ve mkv formatında film ile dolu! şimdiye kadar en ufak bir atlama, donma, piksellenme vb sorunla karşılaşmadım! bluray fimlerim orjinalinden 1e1 çekim, hiçbir can sıkıcı durum çıkarmadı wd live...
  • Teşekkür ederim cevap için Sn. up-link, bir ricam daha olacak çıkış olarak 1080p@24hz mi deniyorsunuz? Eğer değilse bir de böyle denemenizi rica edeceğim. 24hz olayı önemli benim için.
  • quote:

Orijinalden alıntı: up-link

quote:

ben hala 1080p'lerde takılma, kasılma, kare atlama gibi sorunlar yapıp yapmadığını bulamadım arkadaşlar, kullanan biri açıkça yazabilirse çok sevineceğim.

yaklaşık 15 gündür kullanıyorum. 1.5 tb hdd bağladım ve içi bluray ve mkv formatında film ile dolu! şimdiye kadar en ufak bir atlama, donma, piksellenme vb sorunla karşılaşmadım! bluray fimlerim orjinalinden 1e1 çekim, hiçbir can sıkıcı durum çıkarmadı wd live...

Arkadaşım m2ts formatını gösteriyormu bu alet.
  • hocam benim tv 24p desteklemiyor o özelik hakında ben bi yorum yapamıcam

quote:

@nagodtumu, @Thai-Fun, @eresgü

Dostlarım 1080p ve özellikle 24hz'deki performansını inceleyince yazarsanız bende gönül rahatlığıyla bundan almak istiyorum. En kısa zamanda değerlendirmelerinizi bekliyoruz. Özellikle çok ufak frame atlamalarına dikkat etmenizi rica edeceğim zor gözüküyorlar ama beni rahatsız ediyordu çok.
  • dostum bu forum başlığını baştan sona okudun mu
    daha ne kadar yazmalıyız 1080p de sorun yok diye,
    hatta daha önce sorunlu olanları da normal gösteriyor diye, sen hala soracaksan artık bi daha yazmayalım yani..

quote:

• Hayır baştan sona okumadım zaten bulamadım derken yurtdışı incelemeleri olarak bulamadım anlamında demiştim, amma velakin sanmıyorum kimsenin özellikle 24hz'deki performansını yazacağını zaten durduk yere burada. Herhangi biri yazmışsa da özür dilerim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dr.Feelgood -- 30 Kasım 2009; 20:46:07 >
  • internet uzerınden uzaktaki bir hard diske baglanmam mumkun mu?
  • quote:

Teşekkür ederim cevap için Sn. up-link, bir ricam daha olacak çıkış olarak 1080p@24hz mi deniyorsunuz? Eğer değilse bir de böyle denemenizi rica edeceğim. 24hz olayı önemli benim için.

cihazın ayarlar menüsünde çözünürlük ile ilgili ayar var, orada 720p - 1080p gibi seçenekler mevcut! ama ben ne seçersem seçeyim "otomatik" seçeneği aktif oluyor! tv min "info" tuşuna bastığımda 1080p ibaresini görüyorum!
  • quote:

Orijinalden alıntı: oguzhan78

quote:

Orijinalden alıntı: up-link

quote:

Arkadaşım m2ts formatını gösteriyormu bu alet.

"m2ts" uzantılı fimleri sorunsuz olarak gösteriyor! ister 720p ister 1080p olsun en ufak bir takılma ve kasma yapmıyor!

• bende de aynısı 23.976 seçtiğimde oluyor ama 1080p@24hz seçtiğim zaman ekranda 1080/24p ibaresini görebiliyorum. Sanırım tv'nizde 24p desteği yok?
  • quote:

Teşekkür ederim cevap için Sn. up-link, bir ricam daha olacak çıkış olarak 1080p@24hz mi deniyorsunuz? Eğer değilse bir de böyle denemenizi rica edeceğim. 24hz olayı önemli benim için.

cihazın ayarlar menüsünde çıkış olarak 720p, 1080p gibi değerler mevcut, ama ben ne yaptıysam yapayım cihaz otomatik seceneğini aktif ediyor! tv min "info" tuşuna bastığımda ekranda 1080p uyarısını görüyorum...

"m2ts" uzantılı fimleri sorunsuz olarak gösteriyor! ister 720p ister 1080p olsun en ufak bir takılma ve kasma yapmıyor!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi up-link -- 1 Aralık 2009; 0:12:06 >
  • deneyen arkadaslar GEN1 in takildigi yada takilma demeyeyim aslinda cluster size 64000 yapilinca GEN1 de takilan filmler de artik takilmiyor cogu ama benim asil merak ettigim PIKSELLENME olan filmler GEN2 de sorunsuz mu.

buna pek inanasim gelmiyor. yabanci forumlarda hala piksellenme sorunu yasayanlari okudum GEN2 ile bu sorun devam ediyormus.

takilma zaten GEN1 de de fazla yoktu..asil sorun PIKSENLLENME..bu da zaten filmin encode sekli ile ilgili...
  • merhaba arkadaşlar
    usb wireless adaptör alan oldu mu ya da elindekini deneyen
    Türkiye'de wd nin sitesinde onay verdiklerini bulmak şimdilik pek mümkün değil gibi

bu arada bence live'ın en önemli özelliği usb deb usb ye copy ve move özelliği olmuş

bir de dlna özelliğini deneyen oldu mu acaba?
  • 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.