Şimdi Ara

WESTERN DIGITAL HDTV LIVE TÜRKİYE DE !! (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7.287
Cevap
24
Favori
495.952
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • wd live amazon.comda fiatı kuponu düşünce 119 dolar- 30 dolar (indirim kuponu)89 dolara geliyor.Burdan kayıt olup alsak bize artı bir masraf olacak mı?bu işler nasıl oluyor ? teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: brave34

wd live amazon.comda fiatı kuponu düşünce 119 dolar- 30 dolar (indirim kuponu)89 dolara geliyor.Burdan kayıt olup alsak bize artı bir masraf olacak mı?bu işler nasıl oluyor ? teşekkürler

brave34;

yurtdışından aldığın zaman cihazının garantisinin burada geçmeyeceğini unutma! arıza durumunda muhtemelen cihazın ya çöpe gidecek ya da faiş fiyat dan servis ücreti ödeyeceksin!

89usd ye aldığın cihaz için yaklaşık 25-30 usd gibi bir kargo ücreti ödeyeceksin!

amazon.com un türkiye teslimatı var mı bilmiyorum, varsa da gelen cihazın posta gümrügüne takılma ihtimali var! bu durumda gümrük vergisini ödeyerek çekmek zorunda kalacaksın!

bu şartlar altında yurtdışından almak istiyorsan tabiki de alabilirsin. mantıklı olan riske girmeyip faturalı, garantili cihaz alıp filmlerin tadını çıkarmak diye düşünüyorum...

• quote:

Orijinalden alıntı: özdaywalker

merhaba arkadaşlar
    usb wireless adaptör alan oldu mu ya da elindekini deneyen
    Türkiye'de wd nin sitesinde onay verdiklerini bulmak şimdilik pek mümkün değil gibi

bu arada bence live'ın en önemli özelliği usb deb usb ye copy ve move özelliği olmuş

bir de dlna özelliğini deneyen oldu mu acaba?

Airties Air2310 150 Mbps Kablosuz Adaptörü takar takmaz tanıdı baglandı..
  • airties wus200 deneyen var mı ?
  • up-link kardeş teşekkürler.Bıraz daha fazla veririm kafam rahat olur.Garanti çok önemli..saol:)
  • zaten amazon kitap dvd hariç türkiyeye gönderim yapmaz
  • Cihaz hiçbir yerde yok. Bir yer satıyor orasıda pahalı. yeni partiler ne zaman gelir acaba
  • quote:

Orijinalden alıntı: luzumsuz34

quote:

merhaba arkadaşlar
    Türkiye'de wd nin sitesinde onay verdiklerini bulmak şimdilik pek mümkün değil gibi

bu arada bence live'ın en önemli özelliği usb deb usb ye copy ve move özelliği olmuş

Arkadaşım, tavsiye ediyor musun ben de alacağım bu adaptörden
  • quote:

Orijinalden alıntı: yerguvan

quote:

Orijinalden alıntı: luzumsuz34

quote:

merhaba arkadaşlar

Arkadaşım, tavsiye ediyor musun ben de alacağım bu adaptörden

Dediğim gibi kartı gördü tanıdı bağlandı radyo falan dinledim internet üzerinden, başka söyleyebileceğim birşey yok açıkcası yapabileceğim bir test vs varsa söyleyin deneyebilirsem size bildiririm..

• Arkadaşlar , 1080P için wdtv live daki video ayarlarınızı paylaşır mısınız. 23976lık bir film için video ayarınız; 23976 1080P HDMI mi? Yoksa 1080P HDMI 60 HZ mi?

Bir de bu renk derinliği (otomatik-ycbcr- rgb koyu-rgb açık gibi seçeneklerin olduğu kısım) ayarınız nasıl hangisinden memnun kaldınız?

Bu arada cihaz en son elektroworld te bakırköy capacity de vardı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baybora72 -- 3 Aralık 2009; 10:52:46 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: baybora72

Arkadaşlar , 1080P için wdtv live daki video ayarlarınızı paylaşır mısınız. 23976lık bir film için video ayarınız; 23976 1080P HDMI mi? Yoksa 1080P HDMI 60 HZ mi?

Bir de bu renk derinliği (ycbcr- rgb koyu-rgb açık gibi seçeneklerin olduğu kısım) ayarınız nasıl hangisinden memnun kaldınız?

Bu arada cihaz en son elektroworld te bakırköy capacity de vardı.

ben kendi cihazımı hdmi kablo ile tv ye bağladım, görüntüyü bu şekilde aktarıyorum. şu anda en yüksek görüntü aktarma aracı hdmi kablo! cihazın çözünürlük ayarlarına gelince; ben hangi ayarı yaptıysam yapayım cihaz hep otomatik ayarı algılayıp o konumda kalıyor!
  • Bu cihazdan nerde bulabilirim şu an?çoğu yerde yok ürün ne yazıkki..Bilgisi olan varmıydı acaba ?
  • Cihazı bi yerde bulmak oldukça zor açıkcası, ben bi çok siteyi ve mağazayı takip ettim, G-old da var 345 sanırım fiyatı, dün bi forumda electroworl-d'en aldım deyince araştırdım ellerinde sabahtan 3 tane kalmış. 299 tl. Öğleden sonra gittiğimde ki sadece Bakırköy mağazasında varmış son iki taneden birini aldım. 5 taksit World'e.

Genel izlenimim çok iyi olduğu yolunda.

Menüleri değişmiş bu yüzden başta bi hayli kafam karıştı, ayarlar kısmına girip video oynatmaya çalıştım, biraz mort oldum:)

1- Daha önce HDMI kablo TV'ye bağlı iken ses düzenli geliyordu, ama bu sefer cızırtılı geldi bütün ses dosyaları zaten 5.1 sinema sistemime çözdürdüğümden sesi kapattım ama niye öyle oldu bilmiyorum tabii. Sanırım sesi HDMI üzerinden almapı skartlarını kullanmak gerek TV için.

2- Koyu gri rengi ve parmak izi bırakmayan hali süper. Arkadaki USB kablo eskisine göre girişi dikine konmuş.

3- Ses ve görüntüyü sanki daha iyi çözüyor gibi geldi. Arada bir kalite hissetti gözlerim ve kulaklarım.

4- Son derece hızlı bi cihaz, buna bayıldım sendelemiyor ve ilki kadar mırın kırın etmiyor, bana mısın demiyor dosyalar arasında dolaşırken.

5- Görünüm seçeneklerine bir de ön gösterim seçeneği konmuş. Böylece dosyaları yanlarında küçük bir ön inceleme penceresi ile anında görebiliyorsunuz, anında oynatıyor tanıma adına.

6- Kumandasının tuş takımı yumuşatılmış, sert değil eskisi gibi.

7- Ha bir de altyazı standart hala 40 üzerine çıkmıyor ve filmin daha bir ortasına doğru kaymış!! Görüntüyü normal mi fullscreen mi seyredeceğime karar veremedim ama en iyisi fullscreen galiba...

8- Dosyaların geçmişini tarihsel olarak klasörlüyor. Gerçi bi önceki cihazın oynattıklarını güzel tarihlemiş ama yeni cihaz kendi oynattıklarını henüz klasörleyip tarihleyemedi, gariptir, bazen son izlenenler diye tam olarak son izlenenleri veremiyor hala...

9- İntermet veya başka bi bilgisayardan bilgi alıp vermeyi kullanmadım henüz, ama dosya silme ve taşıma özellikleri de var henüz onu da kullanmadım.

Kısacası eskisinin fiyatına yenisi, daha ne olsun. Hiç şikayet edilebilecek bi durumu yok, küçük marifetli ve kaliteli bi cihaz.

• birde arkadaşlar amazonda cihazın fiyatı 89$ değil.
    amazon kredi kartı ile alırsan o fiyat.
    bilginize.
  • Logosofta sordurdum 10 gün içinde tekrar stoklarına girecekmiş.
  • Cihazı kumandadan kapattığımda, kendisine bağlı seagate 1.5 tb ta kapanıyor. Ama 1tb lık wd mybook 2-3 sn sonra kendiliğinden açılıyor.Ve wdtvlive i yeniden başlattığımda bu sefer , bu daha önce açılmış ve çalışır durumda olan wd harici harddiski görmüyor.
    USB portları kabloları da değiştirdim,birşey değişmedi.
    Şu an geçici çözüm olarak, wdtv live ı kapatmadan, western harddisk i eject yapıyorum. Böyle olunca hepsi kapanıyor. Ama her yeni başlatmamda daha fazla tanıma için zaman kaybediyor cihaz.
    Tek olarak wd harddisk bağlı iken sıkıntı yok. O zaman enerjisi oynatıcı ile beraber kesiliyor.Şu an çözemedim. Yorumu olan var mı?
  • WESTERN DIGITAL HDTV LIVE almak isteyipte bulamayanlar için yazıyorum arkarada ankamall da elektroworld ün açılışında dün gördüm en az 20 adet vardı.eski modelde vardı.
  • Alacaklara haber..
    Hepsiburada da son 29 tane diye haber var... 299 tl. Havale 287..

--------------------------------------------------------------------------------
  • Bende sipariş vermeyi düşünüyorum hepsiburada'dan ama up-link arkadaşımızın söylediği gibi 24p'ye alıp da yine kendisini auto'ya almasından korkuyorum. Ayrıca özellikle 1080p'lerde herhangi bir performans düşüşü yaşamadan nasıl bilgisayara bağlı olan external hard disk'teki filmleri oynatabilirim acaba bu konuda bilgi sahibi değilim? Bilgisayar wireless'la bağlı 2-3m uzaklıkta modeme, aynı şekilde wd live'ı koyacağım yer de aynı mesafede. Kablosuz çözüm çok daha işime gelir ama performansı etkilerse kabloyu da düşünebilirim. Ama neyi nereye hangi kabloyla bağlayacağımı anlatırsanız çok sevinirim. Ürünler bitmeden güzel bir cevap alabilirsem harika olur. Yardımlarınızı bekliyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: darthnihilus

Bende sipariş vermeyi düşünüyorum hepsiburada'dan ama up-link arkadaşımızın söylediği gibi 24p'ye alıp da yine kendisini auto'ya almasından korkuyorum. Ayrıca özellikle 1080p'lerde herhangi bir performans düşüşü yaşamadan nasıl bilgisayara bağlı olan external hard disk'teki filmleri oynatabilirim acaba bu konuda bilgi sahibi değilim? Bilgisayar wireless'la bağlı 2-3m uzaklıkta modeme, aynı şekilde wd live'ı koyacağım yer de aynı mesafede. Kablosuz çözüm çok daha işime gelir ama performansı etkilerse kabloyu da düşünebilirim. Ama neyi nereye hangi kabloyla bağlayacağımı anlatırsanız çok sevinirim. Ürünler bitmeden güzel bir cevap alabilirsem harika olur. Yardımlarınızı bekliyorum.

kablolu bağlantı için, hem bilgisayarı hemde wdtv'yi adsl modeme bağlamanız yeterli.
    ext. diski bilgisayardan paylaşıma açtığınızda wdtv'de görebilirsiniz.
    aşağıdaki linktede detaylı olarak anlatıyor zaten dosya paylaşımı konusunu..
    http://www.wdc.com/global/flash/video/videoplayer.asp?id=WDTV_LiveFileSharingVista&l=en

buarada cihazın yeni firmwarre update'i çıkmış bugün.. Release 1.01.12 (12/3/09)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Trator -- 4 Aralık 2009; 12:37:21 >

• 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.